The White Briefs on ruotsalainen design-merkki, jonka suunnittelufilosofia pohjautuu nimensä mukaisesti valkoiselle värille. Merkin perustaja Peter Simonsson kuvailee valkoista puhtauden ja rauhan väriksi. Valkoinen on toisaalta myös vaativa ja armoton väri, sillä se paljastaa huonon laadun ja muut tyylivirheet varsin herkästi. The White Briefs -merkin tyylipuhtaus syntyy hienoimmista materiaaleista, katseet vangitsevasta istuvuudesta ja räätälöidyn oloisesta kädenjäljestä.

The White Briefs valmistaa laadukkaita perusvaatteita naisille ja miehille, jotka jakavat merkin intohimon korkeaa laatua ja eettiset standardit täyttäviä tuotantomenetelmiä kohtaan. Ajattoman tyylin ystävä löytää varmasti tulevan luottovaatteensa The White Briefsin klassisen tyylikkäästä mallistosta. Oletko ehkäpä vieläkin etsimässä sitä täydellisen istuvaa valkoista t-paitaa? Voit lopettaa etsintäsi nyt, sillä The White Briefs tarjoaa silmiinpistävän laadukkaan valikoiman tätä vaatekaapin ikonisinta vaatekappaletta. Onko mitään tyylikkäämpää kuin tyköistuva lyhythihainen t-paita yhdistettynä sinisiin farkkuihin ja vaikkapa loafer- tai mokkasiinikenkiin? Valikoimasta löydät miesten t-paidan niin klassisella O-kaula-aukolla kuin hienovaraisella V-aukollakin varustettuna. Jälkimmäinen malli tekee peruspaidasta astetta tyylikkäämmän ja sensuellimman.

The White Briefs - Anna eleettömän tyylikkyyden hurmata sinutkin!

Ruotsalaissuunnittelijat tarjoavat ajatuksella valmistettuja, monikäyttöisiä joka päivän vaatteita. Mallistosta löytyy laadukas valikoima alusvaatteita kuten miesten alushousja ja boksereita. Alusvaatteet ovat lähimmässä kosketuksessa ihomme kanssa, joten merkki asettaa erityistä painoarvoa materiaalivalinnoilleen. The White Briefs käyttää esimerkiksi ekologisesti sertifioitua puuvillaa vaatteissaan, joka tuntuu samettisen pehmeältä ihoa vasten.

Vuonna 2009 perustettu merkki on muutamassa vuodessa lyönyt itsensä läpi muotimaailmassa. Nopeatempoisten ja alati vaihtuvien trendien vastapainoksi ajaton, minimalistinen tyylikkyys tuntuu virkistävältä. Valmistaudu tekemään tilaa vaatekaapissasi näille tuleville luottovaatteillesi!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista