Suodatin1

Three Floor
Mallisto

40 tuotetta

Brittiläinen Three Floor tunnetaan uniikin ja juhlavan naistenmuodin taitajana, joka leikittelee kekseliäästi historiallisilla vaikutteilla ja huippumodernilla muotokielellä. Brändin luomuksia on totuttu näkemään punaisilla matoilla ja tunnettujen muotivaikuttajien yllä, ja ne luovat unohtumatonta ilmettä niin suuriin juhliin, discolattioille kuin astetta näyttävämpään arkeen. Anna persoonallisten pitsikoristeiden, kauniiden kirjailujen ja lumoavien laskosten tuoda uniikkia glamour-henkeä elämääsi!

Three Floor tuo särmää juhlapukeutumiseen ja näyttävään arkeen

Lontoossa vuonna 2011 lanseerattu Three Floor kuuluu brittiläisen nykymuodin omaleimaisimpiin nimiin. Suunnittelija Yvonne Hoangin johdolla toimiva brändi on luonut vahvan ja tunnistettavan tyylin, jossa feminiinit siluetit saavat särmää dramaattisista kontrasteista ja runsaina rönsyilevistä yksityiskohdista. Pitsillä, satiinilla, nauhoilla ja rypytyksillä viimeistellyt vaatteet lainaavat vaikutteita eri historiallisten aikakausien trendeistä, kuten viktoriaanisen muodin runsaista helmoista ja korsettimaisesti istuvista yläosista tai 1920-luvun elegantin ylväistä linjoista. Vintage-vaikutteet saavat seurakseen nykymuodin ilmavasti istuvaa mukavuutta ja moderneja tekniikoita, kuten laserleikattuja koristekuvioita. Näiden lisäksi vaatteista voi löytää kiinnostavia etnisiä elementtejä aina aasialaisista ornamenteista monivärisiin latinokuvioihin. Kokoelmien pääosassa ovat suurieleiset juhlamekot ja näyttävähelmaiset hameet, joissa riittää eleganssia hienoimpiinkin iltajuhliin. Helmojen lisäksi Three Floor ihastuttaa myös persoonallisilla paidoilla, liehuvalahkeisilla housuilla sekä upeilla ulkotakeilla.

Heittäydy koristeellisten pitsien ja ainutlaatuisten helmojen vietäväksi!

Millaiseen tyyliin istuvaa katseenvangitsijaa sinä olet etsimässä? Mikäli viettelevän pitsin keveys, ilmavasti istuvat leikkaukset ja herkkien kuvioiden leikki iholla sopivat sinun juhlatyyliisi parhaiten, tutustu Three Floorin pitsimekkojen valikoimaan. Musta pitsi on tyrmäävä valinta niin iltajuhlaan kuin biletyyliinkin, ja värikkäämpää juhlatyyliä voit luoda esimerkiksi kirkkaansinisen tai leiskuvan oranssin pitsileningin avulla. Mikäli runsaat ja värikylläiset kuviot saavat sinut syttymään, sonnustaudu esimerkiksi romanttisilla kukkabrodeerauksilla viimeisteltyyn maksimekkoon tai kiinalaisvaikutteisilla silkkikuvioilla koristeltuun kellohameeseen. Jos omaan tyyliisi istuvat parhaiten pelkistetyt linjat ja hillitty värimaailma, yhdistä kauniista rypytyksistä siluettinsa saava tummanpunainen kauluspaita yksinkertaisen tumman puolihameen kanssa ja täydennä ilme esimerkiksi klassisilla avokkailla tai asenteikkailla tolppakoroilla.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua