Kaipaatko rohkeaa ilmettä pukeutumiseen? Tibi palkitsee muodinnälkäisiä naisia originellilla huippusuunnittelulla! Jos ahmit innoissasi catwalkien inspiroimia muoti-ideoita, tämä luksusbrändi sopii sinulle. Sen vaatteissa, kengissä ja asusteissa on runsaasti arkailemattomia ulottuvuuksia. Löydät niistä myös klassisia vivahteita. Usein niitäkin on viritetty aivan uudelle taajuudelle esimerkiksi häkellyttävillä leikkauksilla. Lisää näillä muotiluomuksilla hienostunutta tunnelmaa vaikuttaviin katutyyleihin ja ajanmukaisten toimistotyylien tehosteiksi!

Tibi on tähtien rakastama huippubrändi

Tibi suunnittelee helposti lähestyttävää luksusta modernille naiselle. Trendikäs ja omaperäinen huippumerkki hurmaa luonnollisesti kuuluisiakin kaunottaria! Sen vaatteita on bongattu myös Hollywood-tähti Hilary Duffin huomiota herättävissä katutyyleissä. Hänet on tavattu kaupungilla esimerkiksi räätälöidyissä bleisereissä ja upeissa off-shoulder-topeissa. Olisivatko olkapäät paljastavat vaatteet sinunkin suosikkejasi? Ehkä ihastuit puseroon, jonka cut-out kohdistuu tyylikkäästi vain toiseen olkapäähän. Tällaisen vaatteen alaosaan voit lisätä kapealinjaisuutta korostavan kynähameen ja naiselliset korkokengät. Tässä asussa voit maistella cocktailpaloja hauskoissa asiakastapaamisissa tai odotella teatterin lämpiössä hittinäytelmän alkamista. Inspiroiko sinua muodikkaan minimalistisuuden rinnalla myös Tibin visioima maximalist approach? Siinä tapauksessa nautit varmaan myös mekkojen huikeista hihoista, joissa on näyttävää volyymia ja täyteläistä runsautta!

Tibi tekee itsevarman naisen unelmavaatteita

Tämä huippumerkki kulkee muoti-ilmiöiden kärjessä ja luo supertrendikästä päällepantavaa urbaaneille uranaisille! Se saksii turhan sovinnaisuuden klassishenkisistä vaatteistaan ja elävöittää asujasi ainutlaatuisella otteella. Vaikka Tibin luksusvaatteet ovat toisinaan minimalistisia ja askeettisen suoralinjaisia, sen statement-hihat eivät tosiaankaan ujostele katseita. Voit valita niistä trumpettimaisia leikkauksia, dramaattisiksi solmittavia liehukkeita tai pallomaisia pussihihoja! Nauhat, epoletit ja taiteelliset yksityiskohdat antavat yksilöllisyyttä asuille. Voit osoittaa asennetta myös hienovaraisemmin väljällä laskeutuvuudella tai vain pelkistetyllä vartalonmyötäisellä istuvuudella. Huippubrändin kengät noudattavat samaa villiä kaavaa vaatteiden kanssa. Niissä on hillittyyn tyyliin miksattua persoonallista muotokieltä ja suurieleisiä koristeita. Voit jatkaa samaa linjaa laukuissa tai valita trendikkään minilaukun hienostuneen tyylisi tueksi. Huippubrändin väreistä löydät tummia sävyjä, hehkuvia voimavärejä ja hempeää herkkyyttä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista