accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Takaisin

KAIKKI ZALANDOSTA

Tervetuloa Zalandolle

Tietoa meistä

Tervetuloa Zalandon verkkokauppaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ostoskokemuksen: voit shoppailla niin katumuotia kuin designerluomuksiakin – ja kaikkea siltä väliltä – kätevästi kotona tai liikkeellä ollessasi (sovelluksemme toimii aina ja kaikkialla). Tarjoamme laajan ja kattavan valikoiman muotia yhdistettynä erinomaiseen asiakaspalveluun sekä helppoihin ja turvallisiin nettiostoksiin osoitteessa zalando.fi.


Muotia netissä. Ilman kompromisseja


Olemme panostaneet verkkokauppamme selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen, jotta voit tehdä ostoksesi vaivattomasti ja nopeasti.


Yli 1900 brändiä – huippumuotia ja katutyylejä

Meillä on Euroopan laajin kenkien, vaatteiden ja asusteiden valikoima, joka kattaa sekä maailman johtavat muotitalot ja kansainvälisesti tunnetut suosikkimerkit että harvinaisemmat designermallistot kovassa nousussa olevia vaihtoehtoisia brändejä unohtamatta.


Helppoa ja turvallista

Zalandon verkkokaupassa voit valita usean turvallisen maksutavan välillä. Voit suorittaa maksun laskulla, luottokortilla tai PayPalin kautta. Tilauksesi käsittelyä voit tarkastella kirjautumalla omalle asiakastilillesi. Toimitusvahvistuksen mukana saat myös lähetyksen seurantanumeron, jonka avulla voit seurata pakettisi kulkua.

Lue lisää toimituksesta.


Nopea toimitus

Pyrimme toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti – yleensä saat pakettisi jo 4–7 arkipäivän kuluessa.


ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS*

Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 24,95 euron tilauksille. (Tarjous ei koske valikoituja tuotteita ja kotiintoimitusta.) Tätä pienemmissä tilauksissa toimituskulut ovat 3,95 euroa


Kenkien ja vaatteiden kokomerkinnät vaihtelevat, joten joudut joskus palauttamaan tuotteita. Jos tilaamasi tuotteet eivät olekaan sopivat tai ne eivät vastaa odotuksiasi, voit lähettää ne meille takaisin. Palautus on sinulle ilmainen.


100 päivän palautusoikeus

Tarjoamme tuotteillemme 100 vuorokauden täyden palautusoikeuden.


Upptäck Europas största utbud av mode på Zalando
© ZALANDO Valitse yli 1500 brändistä.


ZALANDON TARINA


Olipa kerran…

…ihan tavallinen kerrostaloasunto Berliinin trendikkään Torstrassen varrella. Ja oli siellä muutama kenkälaatikkokin! Näistä päivistä on jo vierähtänyt useampi vuosi, jolloin olemme myyneet entistä enemmän kenkiä ja muotia – ja kasvaneet Euroopan suurimmaksi muodin verkkokaupaksi.


Toimimme nykyisin 15 maassa ympäri Eurooppaa ja tarjoamme laajan valikoiman tuotteita designerluomuksista katumuotiin ja urheiluvarusteisiin sekä naisten, miesten ja lasten muotiin. Paljon on muttunut Zalandon alkuajoista, mutta ydinarvomme ovat edelleen samat: yhdistämme muodin, viimeisimmän teknologian ja erinomaisen asiakaspalvelun saumattomaksi kokonaisuudeksi.Phoebe Collings-James for Zalando.co.uk
© ZALANDOZalandon matka Euroopan suurimmaksi nettikaupaksi alkoi yhdestä kenkäparista.

Rakkaalla lapsella monta nimeä

Zolando, Salando, Solanda, Zoolando, Zalander, Salonda... Nämä ovat kaikki nimiä, joita olemme kuulleet meistä käytettävän (Zoolando on oma suosikkimme!). Vaikka sana Zalando ei sanakirjoista löydykään, se merkitsee muotia ja tyyliä sinun ehdoillasi, kuten itse haluat. Lisäämme valikoimaamme sadoittain uusia tuotteita joka päivä.

Katso viikon kohokohdat täältä miehille ja naisille.Liity joukkoon


Zalandon menestys syntyy siitä työstä, mitä ainutlaatuinen tiimimme tekee yrityksen eteen. Meillä on töissä markkinoinnin ammattilaisia, teknikkoja, logistikkoja, liiketoiminnan kehittäjiä, palveluneuvojia, sisäänostajia ja paljon, paljon muita! Zalando työllistää yli 10 000 henkeä yli sadasta maasta. Meitä kaikkia yhdistää yhteinen tavoite: tehdä Zalandosta maailman paras muodin verkkokauppa. Uudet kollegat toivotamme lämpimästi tervetulleiksi tiimiimme.

Jos uskot pärjääväsi tässä porukassa, tutustu avoimiin työpaikkoihimme.


Ota yhteyttä


Löydät lisää vastauksia kysymyksiisi sekä yhteystietomme ”Usein kysyttyä” -osiostamme.

Jos kysymyksesi liittyy bisnesyhteistyöhön tai PR:ään, pistäydy yritys- ja uutissivuillamme.