Suodatin1

703 tuotetta

Kuulutko heihin, jotka tarvitsevat huipputrendejä jokaiseen päivään? Tasokas Tiger of Sweden edustaa äärimmäisen ajantasaista huippusuunnittelua. Se kasvattaa edelleen muskeleitaan valmistaen maailmaa valloittavaa skandimuotia tyylitietoisille naisille ja miehille.

Uskotko uranaisen yksinkertaistetun asun heijastavan vahvuutta yritysmaailmassa? Tämän megabrändin mekot ovat pelkistetyn kauniita. Jos yhdistät mekkoosi eleetöntä tyylikkyyttä vahvistavan villakangastakin, oletkin jo onnistunut luomaan huipputrendikkään katutyylin! Kun astut pääkadulta konttoriin ja viskaat takkisi tuolinselkämykselle, sen alta saattaa paljastua vaikka ylellisen pehmoinen neule. Sen kanssa sopivat rohkeasti levenevät kangashousut kauniilla sivuhalkiolla. Miehen Tiger of Sweden on varman tyylikäs valinta kovaan bisnesmaailmaan, valaahan räätälöity huippumuoti uskottavuutta asuihisi. Upea puvuntakki ja siihen sopiva kauluspaita ovat toki katutyylinkin komistus kapeiden kangashousujen seurassa.

Tiger of Sweden on syventynyt urbaaniin muotiin

Ruotsalaisbrändin minimalistisista vaatteista huokuu joskus suorastaan kliininen ilmapiiri. Sen yksityiskohdat voivat olla vain hienostuneen selkeitä laskoksia ja tasokkaita leikkauksia. Naisten vaatteissa kaunis V-aukko tai pyöreä kaula-aukko saattavat hoitaa tyylikkäiden tehokeinojen virkaa. Pidätkö trumpettihihoista tai holkkihihoista, jotka vaikuttavat myös asujen siluetteihin? Miehillä katse kiinnittyy helposti vaatteiden ryhdikkyyteen. Saatat viehättyä myös kapeista kauluskäänteistä ja hyvännäköisistä taskunsuista.

Tiger of Swedenin värimaailmasta löydät aina ajantasaisuutta. Sen klassisiin väreihin on helppo perustaa selkeät asiatyylit ja kontrasteilla kikkailevat katutyylit. Mukana on myös herkullisen hempeitä ja syviä sävyjä naisille ja miehille. Kaipaatko asuusi vähän enemmän räväkkyyttä? Huippubrändin kirpeän kirkkaat huomiovärit voit käyttää värikylläisinä kohokohtina.

Upeiden jalkineiden hillitty kauneus hivelee muotitietoisten kaupunkilaisten silmiä. Tiger of Swedenin naisten kengät sisältävät viimeisimmät muotivirtaukset korkeine ja leveine korkoineen. Miesten jalkineista saat sopivasti tyylikkyyttä pukusi seuraan, mutta pääset trendikkäissä kengissä myös miellyttävälle kaupunkikävelylle. Brändin laukut mätsäävät sen vaatteisiin ja jalkineisiin!

Tutustu myös

Tiger of Sweden - upeita vaatteita jo vuodesta 1903!

Tiger of Sweden on ruotsalainen vuonna 1903 perustettu vaatebrändi, joka tunnetaan erityisesti tyylikkäistä ja laadukkaista puvuistaan. Yrityksen perustivat räätälit Hjalmar Nordtröm sekä Markus Schwartzmann. He keskittyivät aluksi pelkästään miesten pukujen valmistamiseen. Miesten tiet kuitenkin erosivat nopeasti, sillä Schwartzmann halusi laajentaa yrityksen tuotantoa räätälöidyistä miesten puvuista myös valmisvaatetuotannon suuntaan. Päätös olikin oikea, sillä yritys laajeni nopeasti ja 1930-luvulla yritys työllisti jo yli tuhat ihmistä. Tiger of Swedenin nimi syntyi kun itävaltalaissyntyinen Schwartzmann lausui väärin sanan "tyger", joka tarkoittaa ruotsiksi kankaita. Yrityksen pukumalli joka nimettiin Tigeriksi, saavutti erittäin suuren suosion, jonka ansiosta koko yritys nimettiin Tigeriksi.

Tiger of Sweden - laadukkaat vaatteet kokemuksella

1960-luvulla Tiger of Sweden laajeni lisää ja puvut saavuttivat suosiota myös Ruotsin ulkopuolella Englannin ja Amerikan markkinoilla. Pikku hiljaa maine laadukkaista miesten vaatteista levisi laajemmallekkin. Vaikka yritys on ollut olemassa jo vuodesta 1903, se on pysynyt mukana vaatteiden valmistuksessa ja kehittänyt mallistoaan trendikkäämmäksi vastoinkäymisistä huolimatta. 1990-luvulla ilmestyikin viimein ensimmäinen naisten mallisto ja Tigerin ensimmäinen farkkumallisto. Näin myös naiset löysivät trendikkään Tiger of Sweden -brändin. Muutosten avulla menestystarina on jatkunut tähän päivään asti. Tarjontaan kuuluu nykyään vaatteiden lisäksi myös esimerkiksi kenkiä, lompakoita, laukkuja ja kelloja.