Suodatin1

Tigha
Mallisto

236 tuotetta

Tigha kohdistaa trendikkäät vaatteensa nuorille naisille ja miehille edelläkävijän asenteella. Vaatteissa viipyilee myös ripaus vintagea, joka näkyy erityisesti nahkarotseissa. Pidämme rohkeista irtiotoista muotisuunnittelussa – näissä vaatteissa trendi-ideat ovat muotoutuneet omaperäisiksi tehokeinoiksi. Nuorille ihmisille suunnattuihin vaatekappaleisiin on lisätty pehmeyttä trendiväreillä. Jos kuitenkin kaipaat karumpaa karismaa, olet löytänyt omasi. Syynä on sysimusta väri, jonka paikka on tämän itsevarman muotisuunnittelun keskiössä.

Tighan vaatteilla saa sopivasti säröä pehmeään tyyliin – rohkea ja romanttinen voivat liittoutua keskenään

Tämän brändin nahkatakit ovat trendikkäitä ja klassisia. Ne luovuttavat juuri sopivasti kapinahenkeä katutyyleihin. Tämän hetken nahkamuotia leimannut biker-tyyli on yhtä hyvin naisten kuin miestenkin juttu. Sen rohkea ilme on ujuttautunut nahkapinnoista kangasvaatteisiin. Tämän vaatemerkin suunnittelu sisältää hienostuneita, sporttisia ja villejä ideoita. Mikä monisyinen yhdistelmä! Suosittelemme hienoista riskinottoa pukeutumisessa, voit kokeilla vaatteissa suuria tekstejä tai huikeita niittirivistöjä. Naisten muodin eleganttia puolta peilaavat epäsymmetrisyys, statement-hihat ja laskoksilla kaunistetut vaatteet. Miesten paitojen hyytävät printit eivät jää toiseksi karkeille tekstuuripinnoille tai näyttäville kirjaimille. Vaatteiden maastokuosit heijastavat äärimmäistä maskuliinisuutta. Ruuduilla, raidoilla ja yksivärisyydellä saa aikaan kuria ja järjestystä asun räväkästi revityille tehosteille.

Eleganssia ja niskoittelua tyyleihin

Tighalla on odottamattomia ideoita arkeen ja iltamenoihin. Huipputrendikkääseen arkivaatetukseen yhdistyvät naisten lyhyet farkkushortsit ja sensuelli pitsitoppi. Kokonaisuuden täydentää poikkeuksellisesti somistettu hempeä bombertakki. Lyhyet lahkeet toimivat myös biletyylissä: hienostunutta trendiasua varten tarvitaan simppeliksi silotettu haalari. Sen kanssa ehdotamme häkellyttäviä korokepohjakenkiä, joiden remmit kiedotaan nilkan ympäri. Juhlalaukkuun kannattaa panostaa. Katseita keräävässä muotilaukussa voi nyt olla myös hassuja koristeita tai epätavallisia muotoja. Tighalta luontuu myös rugged men's fashion. Näitä vaatteita rakastavat nuoret miehet eivät välttämättä keskustele kuiskaamalla. Urbaani viidakko noteeraa karheaksi käyneen katutyylin, johon kuuluvat paikatut farkut ja printtipaidan kertova kuvitus. Tällaiseen asuun sopii rouheilla tehosteilla vahvistettu kevyt takki.

Tutustu myös