Suodatin1

Timex
Mallisto

78 tuotetta

Amerikkalainen kellobrändi Timex on juuri se yritys, joka keksi tunnetun, ja uudelleen trendikkääksi vintage-arvollaan nousseen, Mikki Hiiri -kellon, jossa Mikki osoittaa aikaa käsillään. Sen klassisen tyylikkäät kellot ovat aina ajan tasalla - myös tyylissä. Valitse Timex, kun haluat olla osa asustemuodin legendaa.

Legendaksi brändi kasvoi viimeistään 50- ja 60-lukujen aikana, kun se kampanjoi uskaliaasti testaamalla kellojaan extreme-tilanteissa. Baseballin aikansa huippupelaaja Mickey Mantle löi palloa New York Yankeesin tiimissä - Timexin kello teipattuna kiinni mailaan! Kellomerkki halusi korostaa kellojensa kestävyyttä, iskuresistanssia ja vedenkestävyyttä päätähuimaavissa mainoksissaan - merkin menestyksestä päätellen, laatu on täyttänyt lupauksensa.

Jo miljardi Timex-kelloa on tikittänyt laatutietoisten sydämiin

Kello on paitsi funktionaalinen, mutta tärkeä statement-asuste, jolla voit tuoda esille vahvasti omaa persoonallista tyyliäsi. On siis tärkeää, että valitset kellon hartaudella. Digitaalinen vai analoginen - teräs vai nahkaremmit? Kultaa, hopeaa vai raikasta turkoosia? Vahvat värit ovat trendikkäitä - tuo farkkutyyliisi twistiä värikkäällä kellolla. Klassinen kulta, hopea ja teräs ovat itsevarman bisnesjyrän luottovalinta. Ne ovat myös funktionaalisen tyylikäs asuste juhla-lookin kanssa.

Erityisesti naisten kelloissa jyräävät nyt maskuliiniset, isokokoisen kellot, joilla korostat maskuliinista tyyliä tai tuot sopivasti tyylikästä kontrastia naiselliseen lookiin. Miesten nahkaremminen analoginen kello on ronski, mutta sopivasti boheemi yhdisteltäväksi miesten huolettomaan vapaa-ajan tyyliin.

Timex on panostanut kautta aikain kelloihin, jotka on suunniteltu ammattiatleeteille tai muuten aktiivisille liikkujille - erityisesti juoksijoille. Designin lähtökohta on aina ollut, että tekninen rannekello on yhtä tärkeä kuin laadukkaat juoksukengät. Lifestyle-merkki tunnetaan edelleen sen 90-luvun hitistä, Ironman Triathlonista, joka 90-luvulle saavuttaessa oli maailman eniten myydyin sporttikello.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua