Suodatin1

Tom Tailor
Mallisto

4,803 tuotetta

Luo arkityylisi uudelleen helppojen vapaa-ajan vaatteiden avulla! Saksalainen vaatetusalan pioneeri Tom Tailor tuntee trendikkään vapaa-ajan tyylin reseptin. Merkki perustettiin vuonna 1962 Saksan Hampurissa. Keski-Euroopan markkinoiden lisäksi brändin levikki laajeni nopeasti myös muualle Eurooppaan. Saksalaismerkin valikoima käsittää kaikki rennon tyylin luomiseksi tarvittavat osaset – vaatteet, jalkineet ja asusteet. Tom Tailorin valikoimasta omat suosikkinsa löytävät miesten ja naisten lisäksi myös lapset. Sekä aikuisten että lasten vaatteiden käytettävyys on vertaansa vailla – täydellinen istuvuus ja liikkumisen ehdoilla suunniteltu tyyli takaavat huolettoman käyttökokemuksen.

Käytettävyytensä lisäksi Tom Tailor hurmaa mutkattomalla tyylikkyydellään ja raikkaudellaan. Pukeutumisen tulee olla arkea helpottava ja kaunistava asia. Siksi saksalaismerkin vaatteet ja asusteet on suunniteltu paitsi kevyiksi ja mukaviksi yllä myös helpoiksi yhdistellä. Reippaat perusvärit sekä kaupunkihengailuun ja ulkoiluun sopiva vaatemuotoilu tekevät vaatteista monikäyttöisiä. Vaatteiden muokattavuus on myös mukavan vapaa-ajan tyylin keskiössä. Kätevät resorit, vetoketjut ja kiristysnauhat helpottavat niin vaatteiden kuin asusteiden käyttöä. Vaatteiden käytön ollessa mahdollisimman vaivatonta säästyy energiaa elämästä ja omannäköisestä tyylistä nauttimiseen!

Tom Tailor – mutkatonta vapaa-ajan muotia elämästään nautiskelevalle!

Älä ota pukeutumisesta paineita – käännä oma tyyli voimavaraksi hidasteen sijaan. Tom Tailorin monipuolisesta valikoimasta löydät tarvitsemasi vaatteet ja asusteet kiireisimmänkin arjen keskellä. Valitse paidat sekä arkeen että juhlaan. Tarjonnassa on valinnanvaraa aina sporttisista t-paidoista helposti siliäviin kaulus- ja neulepaitoihin. Myös perheen pienimmät juhlijat löytävät mallistoista skarpit kauluspaidat ja juhlamekot ylleen. Alaosista löytyy reippaasti vaihtoehtoja sekä miehille että naisille. Farkut, chinot ja kangashousut ovat tyylikäs valinta sukupuoleen ja ikään katsomatta. Mekot ja hameet niin mini- kuin maksimitassa ovat naisellisen lookin ytimessä. Luo täydellinen Tom Tailor -asu sopivalla laukulla. Valitse reilunkokoinen käsilaukku pidennetylle viikonlopulle ja pienempi laukku iltamenoihin tai kaupungille.

Kun kaikki vaatteesi ovat helposti yhdisteltävissä, ei tilaisuuteen sopivan Tom Tailor -asun kokoaminen vie viittä minuuttia kauempaa. Kokoa reipas hengailuasu esimerkiksi värikkäästä neuleesta ja farkuista. Liian yksinkertaista? Kokeilunhaluinen yhdistää sporttielementtejä kaupunkiasuun. Pue mekon tai pillifarkkujen ja t-paidan seuraksi urheilullinen huppari ja värikkäät tennarit. Suojaudu auringolta reilunkokoisilla aurinkolaseilla ja tasapainota asua halutessasi nahkalaukulla tai -repulla.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista