Mallisto

Suositut filtterit
173 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tahdotko pukeutua tyylikkäästi tänään ja tulevaisuudessa? Topman on huomioinut miehisen muodin monimuotoisuuden tarpeen. Sen vaatteissa voit olla yhtä hyvin toimiston menevin bisnesmies kuin vapautta rakastava rokkikukkokin.

Jos olet nopeasti ylenevää tyyppiä, tarvitset toimistotyöhön varmuutta uhkuvan asukokonaisuuden. Istuva puku, kauluspaita ja siihen sopiva solmio ovat välttämättömiä uskottavassa bisnespukeutumisessa. Toisinaan kannattaa kuitenkin poiketa totutusta kaavasta! Jos tarvitset lisää lähestyttävyyttä asiatyylin pukuun, hanki sitä vaikka muodikkaalla poolopaidalla. Tällainen paita tuo muistikuvia 60-luvun elokuvamaailmasta, mutta toki sitä käyttävät tuoreemmatkin tähdet. Esimerkiksi Game of Thronesin Michiel Huisman on yhdistänyt vaihteeksi heleän sinisen puvun ja tumman turtleneck-paidan. Pukisitko sinäkin värisävyt juuri näin vai aivan toisinpäin? Mitä jos liität asuusi vielä sähäkät rallihanskat ja vähän pidemmän trenssin?

Topman tukee kaikkia toimiasi tyylikkäästi

Topman on suunnittelussaan vivahteikas ja vaihtelunhaluinen. Paitojen klassiset kuosit toistavat maskuliinisia kuvia ja kuvioita. Rohkaistu silti kokeilemaan taiteellisen näköistä kukkakuosiakin! Vai otatko mieluummin pukeutumisvinkkejä miehekkäästä military lookista? Olet ehkä huomannut, että tyylikäs väljyys ja laskeutuvuus on asettunut osaksi miesten muotia. Collegetakkikin voi olla pitkä ja suoralinjainen. Ota ilo irti myös epäsymmetrisistä tai kaarevista helmoista tiukkojen farkkujen kanssa.

Synnyitkö henkilöksi, jolle vaatteiden värit ovat erityisen merkityksellisiä? Topman värittää miehen maailmaa brittiläisen klassisesti. Se on kuitenkin ripotellut joukkoon herkullisia väriyhdistelmiä katseita keräämään. Jos haluat rakentaa täysin yksivärisen asukokonaisuuden, lisää siihen kontrastia ainakin huivilla tai päähineellä.

Topman tuottaa aikaansa seuraavia muoti-ilmiöitä nykyaikaisen miehen arkiseen aherrukseen. Saat elävyyttä vaatetukseen kerrostamalla vaatekappaleita omalla tavallasi. Salkut ja olkalaukut täydentävät asiallisen ilmeen. Rennon näköiset reput varmistavat muodikkaan vapaa-ajan tyylin. Erilaisilla kengillä voit mukailla hillittyä ilmettä tai nostaa räväkät yksityiskohdat enemmän esille.

Yhdistele ja sekoita