accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Toppatakit

Merkki
m
Väri
Hinta
1324 tuotetta
1324 tuotetta

Talven käytännöllisin vaatekappale on ehdottomasti trendikäs toppatakki

Kylmältä säältä suojautuminen on talvipukeutumisen juju. Mikä parasta, sitä ei suinkaan tarvitse tehdä tyylittömästi. Talvipukeutumisen ihanuuksiin kuuluvat lämpimät talvitakit, joiden avulla suojaudut kylmien kelien puremilta ja kurjalta säältä.

Toppatakit ovat sekä käytännöllisiä että kauniita. Valitse omasi joko untuvatakeista tai keinokuidulla topatuista takeista tarpeittesi mukaisesti. Laadukkaat untuvatakit edustavat toppatakkien aatelia ja ovat eristyskyvyltään ensiluokkaisia. Untuvatakit ovat pehmeitä ja hyvin lämpimiä ja soveltuvat siten erityisen haastaviin olosuhteisiin. Keinokuiduilla - kuten polyesterivanulla - topatut takit ovat kevyempiä ja soveltuvat käytettäviksi erityisesti välikausina tai lauhempina talvina. Vanutoppaus käsiteltävyys antaa mahdollisuuksia takin muotoilun suhteen ja tämän kategorian malleista löytyykin uskaliaita ja näyttäviä takkeja. Tikatut toppatakit ovat tämän syksyn juttu, joten perehdy valikoimaan hyvissä ajoin!

Toppatakkien valtavaan kirjoon kuuluu nykyään useita erimalleja. Tämän syksyn suosittuihin vaatekappaleisiin kuuluu pohjepituinen takki, joka saa olla muotoilultaan väljä ja kulmikkaasti leikattu. Suloisiin syystrendeihin kuuluvat myös ylisuuret, tikatut toppatakit varsinkin pastelliväreissä. Yhdistä tämä oversize-takki esimerkiksi kulutettujen farkkujen ja siistin neuleen kanssa saadaksesi aikaan täydellisen trendikkään kokonaisuuden. Ylisuuret toppatakit ovat boheemi ja huoleton lisä syksyn trendeissä. Trendikkyyden lisäksi suuri takki on lämmin ja suloisen näköinen monissa yhdistelmissä, niin housujen kuin mekkojenkin kanssa.

Toppatakit ovat pohjoisen pallonpuoliskon vaativiin talvikeleihin suunnattuja takkeja. Untuvalla on erinomaiset eristysominaisuudet, jonka lisäksi se on kevyt ja pehmeä materiaali. Laadukas ja arvokas untuvatakki on hankinnan arvoinen kaikille, jotka arvostavat käyttömukavuutta ja käytännöllisyyttä vaatetuksessaan. Toppatakkeja on saatavina useissa eri malleissa. Turkis- tai tekoturkisreunainen huppu kuuluu syksyn ja talven takkien ehdottomiin must have -juttuihin, joten valitse kattavasta valikoimasta heti omasi. Toppatakit ovat sekä miesten että naisten vaatetukseen kuuluva osa, jolla on ylellinen asema talvitakkien joukossa. Untuvatakki pitää sinut lämpimänä myös pahimmissa talvikeleissä ja se on ehdoton hankinta jokaisen talvivaatevarastoon. Kruunaa asukokonaisuus sopivilla, lämpimillä asusteilla, joilla valmistaudut valkeaan talveen.