Topshop BOUTIQUE on brittiläisen muotitalon ylellinen haara, joka vakuuttaa aidolla ja ajattomalla designilla ja korkealla laadulla. Mallisto koostuu ikääntymättömistä klassikoista, jotka raikastuvat joka vuosi uusilla kankailla, kuvioilla ja väreillä. Topshop BOUTIQUE seuraa aina uusimpia trendejä pysyen samalla kuitenkin uskollisena omalle, mutkattomalle linjalleen.

Malliston sydämen muodostavat pelkistetyt paidat ja neuleet, klassiset päällystakit ja nahkatakit sekä elegantit housut. Pelkistettyä valikoimaa voi ajattoman designinsa ansiosta käyttää missä vain, ja lukuisissa tuotteissa on ainesta lempivaatteiksi. Trendioppaamme kertoo, mitkä vaatteet ja asusteet ovat juuri nyt ehdoton must have ja miten ne parhaiten stailaat.

Trendiopas Topshop BOUTIQUE -malliston hitteihin

#Puserot ja paidat: Jos aamuisin tuntuu vaikealta päättää, mitä laittaa päälle, kannattaa keskittyä yläosaan. Trendikäs statement-pusero carmen-leikkauksella ja röyhelöllä tai leopardikuosinen paita ovat jo puolet koko paketista. Voit pukea niiden kanssa pelkistetyt farkut tai puvunhousut. Rentoon tyyliin luot kontrastia tennareilla, toimistoon taas kannattaa valita hillityt korkokengät. Statement tekee pelkistetystä lookistasi täydellisen.

#Mekot: Mekko on tällä kaudella todellinen statement, huoleton sellainen. Farkkukankaasta tai kevyestä puuvillasta valmistettu paitamekko on superrento ja kuitenkin huoliteltu. Olkapäät paljastavalla mallilla voit kohentaa trendifaktoria ilman liioittelua. Muodikkaassa ja seksikkäässä naruolkainmekossa näyttäydyt glamouria tihkuvana illan vilinässä. Mekon kanssa yhteensopivien kenkien suhteen valinnan varaa on tennareista loafereihin ja korkkareihin likipitäen rajattomasti.

#Housut ja hameet: Trendikkäät äitifarkut ja midipituinen hame ovat pysyvä osa Topshop BOUTIQUE -mallistoa. Ylellisen valikoiman täydentävät culottes-housut ja sikarilahkeet. Murretuissa väreissä toteutettu design sopii huolettomaan vapaa-ajan lookiin yhtä hyvin kuin eleganttiin bisnestyyliin. Mutkattomissa farkuissa on potentiaalia uudeksi lempivaatteeksi.

#Jakut ja päällystakit: Jotta mallisto olisi täydellinen, tarjoaa Topshop BOUTIQUE myös huippulaadukkaita ja supertrendikkäitä päällystakkeja, bleisereitä ja nahkatakkeja. Valikoimaan kuuluu niin kietaisutakkeja kuin elegantteja bleisereitä. Erityisen tyylikkäitä ovat merkin mustat nahkatakit, jotka täyttävät korkeimmatkin tyylilliset ja laadulliset vaatimukset.

Yhdistät helposti