Suodatin1

Tosca Blu
Mallisto

76 tuotetta

Maailmankuulut italialaiset asusteiden valmistajat ovat tienneet jo kautta aikojen, ettei ole toista yhtä laadukasta materiaalia kuin aito nahka. Nahka taipuu korkokengistä käsilaukkuihin ja lukuisiin eri tyyleihin juhlavasta rokkaavaan. Nahkamuotoilun kotimaan nuoriin menestyjiin kuuluva Tosca Blu valloittaa nyt muotikaupunkeja - niiden catwalkeja ja katukuvia - mahtavalla, värikkäällä kokoelmallaan käsilaukkuja, kenkiä, lompakoita ja muita nahka-asusteita. Vastustamaton kombinaatio naisellisuutta, eleganssia ja laadukkaita materiaaleja on johtanut Tosca Blun suureen suosioon kaikkialla, missä brändin tuotteita on saatavilla.

Tosca Blu -asusteet - monen tyylin perusteet

Vaikka musta käsilaukku on luottoasuste moneen eri tilaisuuteen, kokeile välillä Tosca Blun edustamaa rohkeampaa tyyliä. Käsivarttasi pitkin kiemurteleva käärmeennahkainen pikkulaukku tekee yksinkertaisimmastakin asustasi mielenkiintoisen ja jännittävän. Pikkumusta tai arkinen t-paita-farkku-yhdistelmä herää välittömästi eloon ja houkuttelee katseita kuin käärmeenlumoajan hypnoottiset sävelet kobraa.

Jos olet viehättynyt boheemiin tyyliin, kokeille denim-asua nilkkureiden ja hapsulaukun kanssa. Sekä klassiset, yksiväriset että printtikuvioiset bootsit sopivat tähän tyyliin täydellisesti. Räväkkä kuvio tuo mieleen enemmän villin lännen, ja säyseä hiekansävy pitää tyylin kepeänä ja luonnollisena.

Tosca Blun voimakkaat, keskenään yhteensopivat värit kengissä ja laukuissa sekä vöissä luovat asuusi juuri sopivan määrän aksentteja. Samanväriset korkkarit ja vyö asettavat katseen hameeseen, jonka kuvioissa on hiukan asusteiden kanssa samaa sävyä. Yhteneväisen ilmeen saat aikaan myös saman kuosisilla kengillä ja käsilaukulla. Aina ei kuvionkaan tarvitse olla sama, riittää että nahan kiiltävyys ja sävy käyvät yksiin. Mattapintainen tikkilaukku ja nahkanilkkurit luovat hyvän lähtökohdan vaikkapa hienostuneen, leidimäisen lookin luomiseen.

Yhdistät helposti