Tossut

1 862 tuotetta

Tossut

Huomenta, nukuitko makoisasti? Pujota ylelliset aamutossut lämmittämään suloisesti varpaitasi, ja pimeinkin aamu alkaa kirkastua aamukahvinkin maistuessa paremmalta. Trendikkäät tossut palvelet sisäkenkinä koko perhettä.

Tossut ihastuttavat muodikkaissa malleissa

Suloisen pehmeät tohvelit ovat koko perheen suosikkeja. Valikoima kattaakin monipuolisesti perinteisiä klassikkoja ja moderneja trenditossuja. Ihanasti varpaita hellivät tohvelit lämmittävät viileinä päivinä. Lasten kumipohjaiset sisäkengät ja jumppatossut ovat tarpeelliset joka päivä tarhassa temmeltäessä. Tarroin ja soljin kiinnitettävät jalkineet pysyvät jalassa, vaikka meno yltyisi kovaksi. Terveyssandaalimallit sopivat työpaikalle ja kesällä ulkokäyttöönkin. After ski -tunnelmissa tai muun talviurheilun jälkeen tuntuu ihanalta upottaa väsyneet ja kylmettyneet jalat korkeavartisiin tohveleihin, joissa on karvavuori. Pehmeät tossut tuntuvat hyviltä saunaillan jälkeenkin, kun haluat käpertyä sohvan nurkkaan ja uppoutua lempikirjasi pariin. Poimi joukosta tohvelit maskuliiniseen makuun nahkaisina tai mokkaisina. Mukavat aamutohvelit pehmentävät kivasti kiireisen arkiaamun askeleita ja kutsuvat rentoon kotoiluun tyylikkään oloasun kaverina. Onko kynttilän valossa hyggeily parasta mitä tiedät? Sovita kotoinen neulepaitasi palmikkoneuleella koristettuihin tohveleihin tai huopatossuihin. Muotihitiksi nousseet, sporttiset muovisläpärit toimivat näppärästi myös puutarhassa tai altaan reunalla.

Tarjoamme tohveleita joka makuun

Tossut hurmaavat trendikkäillä yksityiskohdillaan ja sävyillään. Niissä voi nähdä kenkämuodin ajankohtaisimpia ilmiöitä. Vaikka ne jäävätkin usein ainoastaan sisäkäyttöön, miksi et panostaisi niihin silti yhtä paljon kuin kenkiisi. Oikeastaan ne ovat juuri oivallinen mahdollisuus revitellä ja pitää hauskaa. Tossuvalikoiman ehdottomia hittejä ovatkin erilaiset eläintohvelit, jotka tuovat sympaattisen ilmeen pehmeän pyjaman kanssa yhdistettynä. Hauskat töppöset eläinhahmoissa ovat erityisesti nuorten ja lasten suosikkeja, ja niissä onkin ainesta pehmeään pakettiin erityisinä hetkinä. Glamouri ja ylellisyys ovat muodikasta tohveleissakin. Yhdistele ylelliseen yöpukuun samettia ja metallinhohtoisia pintoja. Tuntuisipa ihanalta, kun varpaita kutittelisivat pörheät karvatohvelit. Klassinen aamutakkityyli vaatii arvoisensa aamutohvelit, kuten perinteikkäät lampaannahkatossut tai ruututohvelit, jotka lämmittävät ihanasti varpaita viileinä arkiaamuina. Olivatpa omat lempitossusi hilpeän hauskat, hienostuneen herkät tai komeat klassikot, voivat varpaasi nauttia niiden lämpimästä syleilystä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista