1,499 tuotetta

Treenihousut

Oletko liikunnalliseen lifestyleen ihastunut nainen tai mies? Haluat varmaan hyvännäköiset treenihousut näyttävien urheiluvaatteiden kaveriksi. Huippubrändien luoma sporttityyli innostaa sinua lähtemään liikkeelle. Miksaa sitä mielikuvituksella myös trendikkäisiin katuasuihin!

Arkinen työasusi saattaa olla erittäin naisellinen, mutta tiukasti säädelty. Suuntaatko innoissasi salille, kun konttorin ovi kolahtaa takanasi kiinni? Räväytä riemukkaasti energiaa tihkuvissa urheiluvaatteissa. Kuntosalin jalkaprässikin sujuu sutjakasti muodikkaissa housuissa. Ne joustavat jokaisen liikkeesi mukaan, eikä salin peiliäkään tarvitse pelätä! Yhdistätkö housuihin asianmukaisen urheilutopin vai taivutko tyylikkäiden t-paitojen puoleen? Jos tahdot pukeutua kuntolenkille Kate Hudsonin tapaan, laita väljät urheiluhousut lyhyen topin ja läpikuutavan takin kanssa! Miesten ja naisten treenihousut täydentävät huippumerkkien urheilutakkeja myös kovissa kisoissa. Ehkä tavoittelet tuloksia trikoissa, mutta teet palauttavan loppuverkan väljissä verryttelyhousuissa.

Upeat treenihousut antavat lisävirtaa liikuntaan

Etkö tahdo urheilla ollenkaan? Inspiroidu silti sporttisen huippumuodin uusista tuulista – ne puhaltavat nyt catwalkeilta päin! Naisten treenihousut on kuvioitu taiteellisesti, kauniisti ja räväkästi, joten niiden persoonallinen yhdistely on oikein mielekästä toimintaa. Tahdotko valita villiä eläinkuosia vai fantasiakukkien huikeaa fiilistä? Miesten urheiluhousujen pystyraidat ja tehosteet huomataan. Logot ja tyylikkäät kuosit kertovat omaa tarinaansa aktiivisesta elämäntyylistä.

Värejä ei kannata vähätellä, saat niistä tsemppaavaa fiilistä suorituksiin! Tämä toimii, vaikka kovin koitoksesi olisikin ihana iltakävely kaupungin keskustassa. Hehkuvat värit voit sovittaa tummiin asukokonaisuuksiin tai keskittyä parittamaan pari kirpeää kontrastiväriä keskenään.

Onko elämäsi sisältö vaativa track and field tai jopa kuuma kuningaslaji decathlon? Voit sulauttaa rakkaat urheiluvaatteesi myös katutyyliin, ne käyvät yhteen monien kiinnostavien kenkien kanssa. Ottaisitko väljien urheiluhousujen kanssa denimillä tyylitellyt naisten ballerinat tai miesten tennarit? Lisää huolettomaan kostyymiin vielä feminiinisen fiini farkkutakki tai maskuliininen päällystakki.

Yhdistele ja sekoita