Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

Mallisto / Tresophie

16 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Tresophie suuntaa huippumuotinsa yksilöllistä kauneutta arvostaville naisille. Sen hienostunut tyyli kestää aikaa ja toimii yhä uudelleen erilaisten asusteiden kanssa. Millainen voisi olla se ainoa oikea special occasion dress? Kun etsimme häikäiseviä unelmamekkoja bileisiin tai juhliin, voimme luottaa upeisiin designervaatteisiin! Näiden muotiluomusten ultranaisellinen look on luotu keräämään katseita. Naisen kannattaa panostaa myös juhlavaatteiden istuvuuteen ja huolelliseen räätälöintiin. Eleganteilla ideoilla somistettu luksusmuoti antaa asun kantajalle itsevarmuutta. Näyttävän ulkoasun detaljit koukuttavat kauneuden lisäksi omaperäisyydellä ja rohkeudella.

Tresophien vaatteissa edustetaan kauniina

Olemme varmasti yhtä mieltä siitä, että statement-ilmiöt kuuluvat designermuotiin! Perfect party dress, mikä se näistä mekoista oikein on? Nämä italialaista ammattitaitoa henkivät luomukset ovat kepeitä ja yksilöllisiä † totta kai haluaisimme ne kaikki! Suosikkisi voi kuitenkin olla vyötäröltä levenevä helma. Ylhäältä asti A-linjainen vekkihelma taas antaa asulle aivan toisenlaisen ilmeen. Tällä brändillä on myös kaunista empirelinjaista istuvuutta. Huippumerkin aikaa kestävä designermuoti muuntautuu tilanteesta toiseen ajankohtaisten asusteiden seurassa. Siihen on kuitenkin lisätty hienostuneita häivähdyksiä pinnalla olevista trendeistä. Sen todistavat esimerkiksi nuorekkaan huippubrändin off shoulderilla sulostutetut haalarit. Ne ovatkin tällä hetkellä nuoren naisen must have. Vaihtelevan pituisista helmoista löytyvät omat suosikit, joita yhdistetään myös klassisiin bleisereihin. Poimimme tämän hetken tyyleihin prinsessamaisia kukkakuoseja, joiden seuraan käyvät naiselliset designerlaukut ja korkeakorkoiset kengät.

Huippumuoti erottuu edukseen – yksilöllisyys asuu laadukkaissa leikkauksissa ja häkellyttävissä yksityiskohdissa

On tullut aika pukeutua illan kaunottareksi! Siksi suuntaammekin silmät Tresophien suunnittelemiin yksityiskohtiin. Viehättääkö sinua klassinen, romanttinen vai trendikäs ilme? Romanttisilla detaljeilla hurmaamme juhlavieraita ystävän kihlajaisissa tai työpaikan iltatilaisuuksissa. Saatat viehättyä poikkeuksellisen upeasti toteutetusta kirjonnasta. What about 3D flowers? Meitä lumoavat huippumerkin naisellisissa muotiluomuksissa myös uskomattomat kolmiulotteiset pitsit. Ne antavat asulle eteerisyyttä ja keveyttä. Tresophie yhdistelee trendikkäästi keskenään näyttäviä pitsejä, tyllejä ja satiinimaisia kankaita. Olisiko seuraavan iltajuhlan kohokohta muodikkaan pitkä mekko, jonka helmat heiluvat läpikuultavana kukkien merenä? Tresophien piirtopöydällä syntyvät myös toisiinsa kietoutuneet vahvat viivat. Graafiset piirrokset saavat kontrastia hempeistä kankaista ja kokonaisuus pysyy edelleen feminiinisenä. Valitsemme asujen värit oman tyylitajumme mukaan ja virkistämme niitä ajankohtaisilla trendiväreillä. Tämän designermerkin värimaailma houkuttelee klassisilla, täyteläisillä ja hempeillä väreillä.

Tutustu myös