Suodatin1

Triumph
Mallisto

476 tuotetta

Hyvä olo lähtee sisimmästä - kun itsevarmuutesi ja sisäinen kauneutesi ovat jo kunnossa, on seuraava askel upeat alusvaatteet! Jokainen nainen tietää, kuinka valtavan mielialan buustauksen hyvin istuva, laadukas ja kaiken lisäksi naisellisen seksikäs alusvaatesetti saa aikaan. Ylelliset Triumph-alusvaatteet saavat sinut tuntemaan olosi upeaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Laadukkaissa ja ensiluokkaisesta materiaalista valmistetuissa alushousuissa, rintaliiveissä tunnet itsesi entistä naisellisemmaksi ja saat jokaiseen päivääsi pientä hemmottelua!

Valitsemalla malliston tuotteita ajattelet myös luontoa - Triumph on palkittu ympäristötyöstään. Merkki käyttää tuotteissaan vain ekologista puuvillaa, jonka tuotannossa ei ole käytetty kemikaaleja, ja alusvaatteiden kaikki soljet ovat täysin nikkelittömiä. Ylellisyyden lisäksi alusvaatteet ovat siis helliä sekä sinulle että ympäristölle.

Triumph tekee alusvaatteita intohimolla ja ammattitaidolla

Triumphin voittokulku alkoi Saksassa vuonna 1886, kun kaksi miestä perustivat liikkeen korsettien valmistamista ja myymistä varten. Aluksi kuusi työntekijää työllistänyt yritys alkoi laajeta voimakkaasti 1930-luvulla, kun Sveitsiin perustettiin ensimmäinen liike - kuusi vuotta myöhemmin niitä oli Sveitsissä jo kaksikymmentä! Nykyään Triumph on maailman johtava alusvaatemerkki.

Triumphilla on siis takanaan yli sadan vuoden kokemus ja nopea maailmanvalloitus. Eikä ihme, sillä alusvaatteissa on kiinnitetty erityisen paljon huomiota korkeaan laatuun, ensiluokkaiseen työn jälkeen ja ylellisyyteen. Pitsi, puuvilla, silkki - ylelliset materiaalit saavat käyttäjänsä hehkumaan miellyttävää oloa! Merkki osaa ottaa huomioon jokaisen naisen tarpeet ja tarjoaa täydellisen istuvuuden niin sporttisen hoikille kuin muodokkaillekin naisille - laatu ja naisellisuus aina valikoiman punaisena lankana! Herkullisen täyteläiset värisävyt, sensuelli muotoilu ja voimakkaan naisellinen ominaistyyli tekevät Triumphista alusvaatebrändin, josta tulee helposti sinun luottokumppanisi niin arjessa kuin juhlassa.

Tutustu myös