Mallisto / Triwa

Suodatin (1)

1 tuotetta

Tyylikäs kellomerkki Triwa tuo saatavillesi kellomallien muodikkaat ja ajattomat huiput ? suoraan trendikkäästä Tukholmasta! Modernia suunnittelua edustavat kellot upottavat kauniit ja näyttävät yksityiskohdat jokapäiväiseen käytännön muotiin. Triwa-kelloissa yhdistyvät kellojen ystävien ja muodin edelläkävijöiden omaksumat trendit. Kellovalikoimat sisältävät klassisten ja yllättävien mallien ohella lukuisia eri muotoja, tyylejä ja värejä, joista jokainen löytää itselleen varmasti mieluisen, upean rannekellon!

Aluksi Pohjoismaista, sittemmin Euroopasta jalansijaa hakenut Triwa on valloittanut upeilla kellomalleillaan jo koko maailman. Nyt nämä huikeat kellotrendit ovat myös sinun saatavillasi! Symmetristä geometriaa, romanttisia koristeluita sekä runsaita värivalikoimia sisältävissä kellomalleissa on huomioitu kellotaulun ja rannekkeen välinen yhteensopivuus, joka on tärkeä osa muodikkaan kokonaisuuden luomista. Metallikellojen ohella värikkäät muovikellot ovat erittäin suosittuja. Trendien mukaisesti kellojen koot ovat aavistuksen pienenemään päin. Myös näyttävä retro-tyyli tekee taas vahvaa tulemistaan, joka on aistittavissa kellojen ja numeroiden pyöreistä muodoista sekä värikkäistä kellotauluista.

Muodikas kellomerkki Triwa asustaa sinut tyylikkääksi!

Triwan näyttävät kellomuodot syntyvät ympärillä muuttuvan maailman ja eri kulttuurien vaikutuksista. Pohjoismaalaisten suunnittelijoiden omaksumat trendit näkyvät asusteiden nuorekkaassa ja ajanmukaisessa ilmeessä. Nämä kellot sopivatkin kaikkiin asukokonaisuuksiin cocktail-tilaisuuksista urheilukentille. Olipa valintasi perinteinen teräskello tai kimalteleva bling bling -teemaa huokuva korukello, upea kellovalintasi huomataan taatusti!

Tutustu myös