Mallisto / True Religion

Suodatin (1)

104 tuotetta

Luksusfarkkubrändi True Religionin suosio perustuu näyttävään designiin, korkeaan laatuun ja edelläkävijän maineeseen. 2000-luvulla perustettu jenkkimerkki on suosionsa ansainnut: se ei petä kovimmankaan denim-fanin korkeimpia odotuksia!

True Religionin maine alkoi kiiriä nopeasti merkin perustamisen jälkeen. Se käänsi katseet näyttävillä yksityiskohdilla: takataskun hevonsenkengän muotoon ommelluista tikkauksista tuli brändin tunnusmerkki. Laatua huokuvan ilmeen viimeistelevät trendikkäät leikkaukset sekä makeat kulutukset. Miesten ja naisten farkkujen lisäksi True Religion valmistaa farkkujensa kanssa täydellisesti sopivia yläosia, kuten huppareita, neuleita ja toppeja. Edelläkävijyydestä ja trendien huolellisesta seuraamisesta kielivät esimerkiksi malliston huippumuodikkaat luksusverryttelyhousut!

True Religion tunnetaan tyylin ja laadun täydellisestä yhdistelmästä

Miesten True Religion -farkkuvalikoimaan mahtuu niin äärimmäisen kulutettuja, näyttäviä slim fit -malleja kuin raikasta sinistä denimiäkin. Yläosavalikoimasta voi poimia kosmopoliittisen, usein aavistuksen tummanpuhuvan True Religion -tyylin lisäelementit. Huppareiden värimaailma on trendikkäästi kulutettu, t-paidoissa on hillityn tyylikkäitä printtejä ja takkivalikoimasta löytyy niin lyhyitä untuvatakkeja kuin pitkiä parkojakin. Mitä merkin mallistosta poimitkaan, ilmeesi on taatusti urbaanin muodin viimeisimpien virtausten mukainen!

Naistenkin True Religion -tyyli perustuu farkkuihin. Valittavana on niin alimittaisia slim fit -malleja herkullisissa väreissä kuin tummanpuhuvia farkkuja ja farkkushortsejakin. Ne sopivat niin ballerinojen, tennareiden kuin biker-saappaidenkin kanssa. Naisellisten farkkujen seuraksi sopivat tietenkin brändin omat collegepaidat, paitapuserot ja takit. Ilmeestä on helppo luoda joko minimalistinen, siron viehättävä tai rouhea ja asennetta uhkuva!

Tutustu myös