Miehet
Lapset

Mallisto / Trussardi

Merkki
Hinta
Väri

2 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Trussardin ensiluokkaiset nahkatuotteet käsilaukuista nahkatakkeihin tuovat italialaisen käsityötaidon koko maailman ihasteltavaksi. Pikkutarkasti viimeistellyissä luksus-asusteissa näkyy vuosisatojen perinne yhdistettynä kekseliäisiin, moderneihin valmistusmetodeihin ja designeihin. Trussardia osaavat arvostaa naiset ja miehet, jotka ymmärtävät moitteettoman laadun vaativan perfektionistisen otteen ja huippumuodin kaikkein lahjakkaimpien suunnittelijoiden luovuutta. Vain silloin, kun nämä kaksi kohtaavat onnistuu näyttävän mutta hienostuneen tyylin luominen.

Trussardi muodin edelläkävijänä

Dante Trussardi perusti nimeään kantavan muotitalon vuonna 1911 Bergamossa, Italiassa. Jo tuolloin brändin ideologiaan kuuluivat sen keskeisimmät menestystekijät: korkealaatuiset valmistusmateriaalit ja jatkuvasti kehittyvät mutta perinteikkäät nahan käsittelytekniikat. Aluksi brändi keskittyi luksuskäsineiden valmistukseen, joiden kuuluisin ostaja oli Britannian kuninkaallinen perhe. Danten pyrkimys täydellisyyteen ja hienovaraiseen glamouriin innovaatioiden ja kehityksen myötä sopi mainiosti tuon ajan yläluokan makuun, ja sopii edelleen. Vuonna 1973 Trussardi oli ensimmäinen muotitalo, joka otti oman logon käyttöön. Vinttikoiran siluetilla brändi pyrki identifioimaan tuotteensa ja erottumaan muiden asustemerkkien joukosta. Tämä muutti koko muotimaailman tavan erottautua toisistaan ja aloitti todellisen brändäyksen aikakauden. Myöhemmin Danten pojanpoika Nicola laajensi muotitalon tuotevalikoimaa asusteista vaatteisiin ja hajuvesiin. Muotijätiksi kasvanut Trussardi on nykyään erottamaton osa italialaisen muodin ja taiteen menneisyyttä ja tulevaisuutta.

Hillityn hienostuneet ja värikäästi yllättävät laukut

Trussardin laukut ovat hyvä esimerkki monipuolisesta valikoimasta, joka miellyttää useampia kuin vain yhtä makua. Suuri osa brändin laukuista on hienostuneita nahkalaukkuja klassisissa muodoissa, mutta joukkoon mahtuu muutama kankainen, värikkäin printein koristeltu ostoskassikin. Minimalistisen kaunis nahkalaukku on tyylikäs luottoasuste, joka ei kärsi ikääntymisestä. Joskus se saa jopa enemmän luonnetta parkkiintuessaan. Kun laukun design on ajaton, sopii se tyylinsä puolesta jokaiseen asuusi ja lähestulkoon kaikkiin eri tilaisuuksiin. Jos suosikkilaukkusi ei tunnu juhlaan sopivalta, saattaa naisellinen pikkulaukku tehdä viimeisen silauksen aistikkaaseen iltapukuusi. Miesten repuissa ja olkalaukuissa on rennompaa fiilistä ja arjessa tarpeellista käytännöllisyyttä. Aito nahkapinta antaa niille silti astetta hienostuneemman ilmeen kuin tekonahka tai kangas. Laukun vähäeleisyys johtaa lukemattoman moniin yhdistelymahdollisuuksiin, varsinkin jos laukun väri on klassisen musta tai ruskea. Helppo tapa lisätä balanssia asuusi on kahden samansävyisen nahka-asusteen yhdistäminen, kuten olkalaukun ja kenkien tai nahkarepun ja vyön yhteen sovittaminen.

Tutustu myös