Älä anna minkään pidätellä itseäsi - TWINTIP Performance -vaatteet on tehty aktiiviselle naiselle! Urheilutakit ja bikinit ovat laadukkaan urheilumerkin parasta tarjontaa. Rento surffiloma, vaativa patikointiretki tai jokavuotinen laskettelureissu hoituvat kaikki merkin tyylikkäiden vaatteiden avulla.

Liikkuva ja aktiivinen elämäntyyli vaatii laadukkaat varusteet. Pidä huoli, että sporttivaatteet ja -asusteet myös näyttävät hyvältä. Naisten TWINTIP Performance -vaatteet ovat urheilumallistojen kermaa - vaatteissa yhdistyvät tekninen täydellisyys ja naisellinen ulkonäkö. Vaikka merkin vaatteet on suunniteltu ensisijaisesti mukautumaan liikkumiseen ja kestämään vaativiakin olosuhteita, on niissä otettu huomioon myös sporttinen estetiikka. Reippaat värit ja istuva muotoilu takaavat, että tunnet olosi tyylikkääksi niin rinteessä kuin rannalla. Aspen, Havaiji tai kotoinen Ruka - TWINTIP Performance on oikea valinta paitsi arkeen myös adrenaliinintäyteisille matkoille.

TWINTIP Performance -vaatteet on suunniteltu adrenaliinintäyteiseen urheiluun!

TWINTIP Performance -mallisto kutkuttaa erityisesti talvi- ja vesilajia harrastavien tyylihermoja. Lukuisat takki- ja bikinimallit muodostavat malliston timanttisen ytimen. Laskettelu-, kuori- ja fleecetakit huolehtivat, että pysyt lämpimänä aina viileistä kesäilloista talven kirpeisiin pakkasiin. Lämmin vuori, pesunkestävät materiaalit ja käytännölliset taskut hiovat takkien käytettävyyden huippuunsa. Pirteän kirkkaat värit kuten punainen, turkoosi ja keltainen tekevät tyylistä raikkaan, kun taas vahvat perusvärit mustasta harmaaseen tekevät asusta ajattoman. Olipa suunnitelmissasi kepeä auringonotto tai sukelluskurssi, löydät merkin valikoimasta mieleisesi bikinit. Tukevampi halterneck-malli kestää aktiivisemman menon, kun taas rennot hippihapsut ovat omiaan rannalla lekotteluun.

Kun asun pohja on kunnossa, jää aikaa asusteiden miettimiselle. TWINTIP Performance -vaatteilla luot helpon ja rajummankin menon kestävän asun, mutta tarvitset vielä jotain muuta. Lasketteluasu täydentyy UV-säteiltä suojaavilla aurinko- tai laskettelulaseilla. Yhdistä bikineihin puolestaan auringolta suojaava päähine ja huivi.

Yhdistele ja sekoita