Mallisto / TWINTIP

Merkki
Hinta
9
9
100
100
Käyttövinkki

361 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/5
Neuletakki - brown/white Skinny-Farkut - khaki Kangashousut - dark gray Talvitakki - black Huppari - black FIT & FLARE - Trikoomekko - red Pitkä takki - light grey Printtipaita - dark grey LONGLINE - Collegetakki - black Verryttelyhousut - black Parkatakki - cognac Välikausitakki - black Collegepaita - black ENGINEERED - Printtipaita - grey melange Vapaa-ajan mekko - grey melange Leggingsit - black Vapaa-ajan mekko - pantone Parkatakki - khaki Collegepaita - pantone Kangashousut - khaki Huppari - blue Skinny-Farkut - black acid wash Huppari - mottled light grey Kangashousut - khaki Kangashousut - grey melange Collegepaita - red Verryttelyhousut - black Vapaa-ajan mekko - pantone Vapaa-ajan mekko - black Verryttelyhousut - black Collegepaita - grey Verryttelyhousut - light grey melange Verryttelyhousut - grey melange Printtipaita - light grey Kevyt takki - blue Haalari - black Huppari - light grey melange BADGE SWEAT - Vapaa-ajan mekko - black Haalari - black Haalari - multi-coloured Collegepaita - black Printtipaita - light grey melange Vapaa-ajan mekko - pantone Verryttelyhousut - black DUNGAREES - Haalari - dark grey melange Printtipaita - black Printtipaita - dark blue/white Talvitakki - light grey TW4_FW17_2-1-P_009 SUPER LONG VOLUME PUFFER - Talvitakki - black Välikausitakki - dark blue Huppari - grey melange Printtipaita - teal Neule - dark blue Printtipaita - white WIDE LEG - Verryttelyhousut - light grey melange Välikausitakki - bordeaux Haalari - dark grey melange Relaxed fit -farkut - blue denim Haalari - light grey Talvitakki - mid grey melange

Tiesitkö, että TWINTIPin nimi viittaa suksiin, joiden molemmat kärjet on kaarrettu? Näin voit laskea nurinperin ja tehdä temppuja hyppyreillä ja ränneissä. Yhtä monipuolinen ja rohkea on TWINTIPin laaja mallisto, josta löydät kaiken tarvitsemasi. Malliston vaatteet ovat trendikkäitä ja mielikuvituksellisia, nuorille suunnattuja mestariteoksia. Tässä merkissä vaatteiden suunnittelun tarkkuus, laatu ja hinta kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. TWINTIP valmistaa niin ulkoilu-, urheilu- kuin vapaa-ajan vaatteita miehille ja naisille. Mallistosta löydät ulkotakkeja, puseroita, neuleita, huppareita ja jopa bikinejä. Mallisto on panostanut vaatteiden yksityiskohtiin ja monipuolisuuteen, jotta jokaiselle löytyisi jotain. Näistä vaatteista voit yhdistellä asun arkeen ja juhlaan helposti ja nopeasti. TWINTIPiä näkee katukuvassa etenkin nuorilla, jotka ovat itsevarmoja ja löytäneet jo selkeästi oman tyylinsä.

TWINTIP - tyylikkäitä vaatteita jokaiselle

TWINTIP pitää huolen, että malliston vaatteet ovat paitsi trendikkäitä, myös toimivia. Malliston vaatteiden leikkaukset ovat huoliteltuja, tarkkoja ja käytettävät materiaalit laadukkaita ja kestäviä. Trikoomekot ovat naisellisia ja rentoja, ja sopivat pidettäväksi ballerinojen kanssa kesäillan vietossa. Legginsit ja kangashousut ovat pehmeitä, mukavia ja helposti yhdisteltävissä esimerkiksi väljän printtitopin ja tennareiden kanssa, jolloin luotkin kivan vapaa-ajan lookin. Collegepaidat ovat paitsi lämpimiä ja mukavia päällä, myös tyylikkäitä. Collegepaidat voit yhdistää legginsien tai farkkujen kanssa, laittaa jalkaasi matalavartiset tennarit ja söpö arkiasu on valmis. Juhlavampaan tilaisuuteen kannattaa kokeilla värikkäitä, pitkähelmaisia trikoomekkoja.

Miesten tarpeita ei myöskään ole unohdettu: mallisto valmistaa tyylikkäitä ulko- ja laskettelutakkeja urheilulliseen, aktiivi-elämään, ja trendikkäitä printtipaitoja ja verryttelyhousuja arkiseen ajanviettoon. Miehet saavat siistin ja toimivan kokonaisuuden yhdistämällä reisitaskuhousut tennareihin ja pitkähihaiseen paitaan. Yhdistämällä verryttelyhousut ja topin saat rennon lookin, jossa on mukava oleilla.

Zalando ja TWINTIP ovat tuoneet laajan valikoiman malliston vaatteita saatavillesi. Selaa monipuolista valikoimaa ja löydä omasi nopeasti ja vaivatta!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua