Mallisto / TWINTIP

Merkki
Hinta
3
3
110
110

811 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/10
Printtipaita - grey/black Neule - black Vapaa-ajan mekko - pantone Huppari - black Collegepaita - pantone Toppi - grey Parkatakki - dark blue SET - Bikinit - pink/dark blue Talvitakki - black Printtipaita - turquoise/grey Verryttelyhousut - black Vapaa-ajan mekko - dark blue LONGLINE - Collegetakki - black Collegepaita - grey/bordeaux Neuletakki - black Pitkähihainen paita - green Collegepaita - teal Verryttelyhousut - black Huppari - blue SET - Bikinit - dark blue Huppari - grey melange Parkatakki - khaki SET - Bikinit - white/black Talvitakki - light grey Printtipaita - dark grey melange Verryttelyhousut - black Paitapusero - black Printtipaita - dark grey Pitkähihainen paita - dark grey Bikiniyläosa - pink/blue Collegepaita - black Verryttelyhousut - khaki SET - Bikinit - white/black Collegepaita - pantone Kevyt takki - blue Huppari - light grey melange Bikinit - lavandar Verryttelyhousut - blue Neulemekko - dark blue Printtipaita - blue Huppari - black SET - Bikinit - black/coral DOUBLE LAYER TAPE DRESS - Vapaa-ajan mekko - black white Huppari - dark blue Vapaa-ajan mekko - black Neulemekko - mottled dark grey TURN - Printtipaita - black Verryttelyhousut - black Printtipaita - black TRACKSUIT DRESS - Vapaa-ajan mekko - pantone tbd Neuletakki - mid grey melange Vapaa-ajan mekko - grey melange Skinny-Farkut - grey Farkkutakki - blue/grey Printtipaita - white SET - Bikinit - white Trikoomekko - black Huppari - black Trikoomekko - navy/white Verryttelyhousut - light grey

Tiesitkö, että TWINTIPin nimi viittaa suksiin, joiden molemmat kärjet on kaarrettu? Näin voit laskea nurinperin ja tehdä temppuja hyppyreillä ja ränneissä. Yhtä monipuolinen ja rohkea on TWINTIPin laaja mallisto, josta löydät kaiken tarvitsemasi. Malliston vaatteet ovat trendikkäitä ja mielikuvituksellisia, nuorille suunnattuja mestariteoksia. Tässä merkissä vaatteiden suunnittelun tarkkuus, laatu ja hinta kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. TWINTIP valmistaa niin ulkoilu-, urheilu- kuin vapaa-ajan vaatteita miehille ja naisille. Mallistosta löydät ulkotakkeja, puseroita, neuleita, huppareita ja jopa bikinejä. Mallisto on panostanut vaatteiden yksityiskohtiin ja monipuolisuuteen, jotta jokaiselle löytyisi jotain. Näistä vaatteista voit yhdistellä asun arkeen ja juhlaan helposti ja nopeasti. TWINTIPiä näkee katukuvassa etenkin nuorilla, jotka ovat itsevarmoja ja löytäneet jo selkeästi oman tyylinsä.

TWINTIP - tyylikkäitä vaatteita jokaiselle

TWINTIP pitää huolen, että malliston vaatteet ovat paitsi trendikkäitä, myös toimivia. Malliston vaatteiden leikkaukset ovat huoliteltuja, tarkkoja ja käytettävät materiaalit laadukkaita ja kestäviä. Trikoomekot ovat naisellisia ja rentoja, ja sopivat pidettäväksi ballerinojen kanssa kesäillan vietossa. Legginsit ja kangashousut ovat pehmeitä, mukavia ja helposti yhdisteltävissä esimerkiksi väljän printtitopin ja tennareiden kanssa, jolloin luotkin kivan vapaa-ajan lookin. Collegepaidat ovat paitsi lämpimiä ja mukavia päällä, myös tyylikkäitä. Collegepaidat voit yhdistää legginsien tai farkkujen kanssa, laittaa jalkaasi matalavartiset tennarit ja söpö arkiasu on valmis. Juhlavampaan tilaisuuteen kannattaa kokeilla värikkäitä, pitkähelmaisia trikoomekkoja.

Miesten tarpeita ei myöskään ole unohdettu: mallisto valmistaa tyylikkäitä ulko- ja laskettelutakkeja urheilulliseen, aktiivi-elämään, ja trendikkäitä printtipaitoja ja verryttelyhousuja arkiseen ajanviettoon. Miehet saavat siistin ja toimivan kokonaisuuden yhdistämällä reisitaskuhousut tennareihin ja pitkähihaiseen paitaan. Yhdistämällä verryttelyhousut ja topin saat rennon lookin, jossa on mukava oleilla.

Zalando ja TWINTIP ovat tuoneet laajan valikoiman malliston vaatteita saatavillesi. Selaa monipuolista valikoimaa ja löydä omasi nopeasti ja vaivatta!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua