Mallisto / TWINTIP

Merkki
Hinta
6
6
110
110

768 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/10
Kevyt takki - brown Uimapuku - dark blue Printtipaita - dark grey Huppari - black Skinny-Farkut - grey Vapaa-ajan mekko - black Talvitakki - black Verryttelyhousut - light grey SET - Bikinit - white/black Bikiniyläosa - black/blue/white Neulemekko - dark blue Vapaa-ajan mekko - grey melange Vapaa-ajan mekko - dark blue SET - Bikinit - white/black Huppari - dark grey melange Huppari - blue Huppari - grey melange Huppari - dark blue melange Huppari - black Printtipaita - dark blue/white Printtipaita - black Parkatakki - khaki Farkkutakki - blue/grey Kotelomekko - black Verryttelyhousut - black Kangashousut - grey melange Neuletakki - mid grey melange Huppari - black Skinny-Farkut - blau Relaxed fit -farkut - black VINTAGE - Printtipaita - light grey melange Kangashousut - black Huppari - grey Pitkähihainen paita - dark grey Vapaa-ajan mekko - black Huppari - light grey melange SPORTY - Printtipaita - black Parkatakki - khaki Trikoomekko - black Huppari - black Printtipaita - white Vapaa-ajan mekko - pantone Verryttelyhousut - blue SHORT CAMO JACKET - Kevyt takki - khaki Verryttelyhousut - black Paitapusero - black/red/white Vapaa-ajan mekko - black T-paita - dark blue/white/pink Haalari - black Huppari - dark grey melange SET - Bikinit - blue Printtipaita - red JOLLY - Bikinialaosa - white Collegepaita - red Haalari - multi-coloured Bikiniyläosa - black/blue/white SET - Bikinit - black/coral Paitapusero - black/green SET - Bikinit - orange TURN - Printtipaita - black

Tiesitkö, että TWINTIPin nimi viittaa suksiin, joiden molemmat kärjet on kaarrettu? Näin voit laskea nurinperin ja tehdä temppuja hyppyreillä ja ränneissä. Yhtä monipuolinen ja rohkea on TWINTIPin laaja mallisto, josta löydät kaiken tarvitsemasi. Malliston vaatteet ovat trendikkäitä ja mielikuvituksellisia, nuorille suunnattuja mestariteoksia. Tässä merkissä vaatteiden suunnittelun tarkkuus, laatu ja hinta kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. TWINTIP valmistaa niin ulkoilu-, urheilu- kuin vapaa-ajan vaatteita miehille ja naisille. Mallistosta löydät ulkotakkeja, puseroita, neuleita, huppareita ja jopa bikinejä. Mallisto on panostanut vaatteiden yksityiskohtiin ja monipuolisuuteen, jotta jokaiselle löytyisi jotain. Näistä vaatteista voit yhdistellä asun arkeen ja juhlaan helposti ja nopeasti. TWINTIPiä näkee katukuvassa etenkin nuorilla, jotka ovat itsevarmoja ja löytäneet jo selkeästi oman tyylinsä.

TWINTIP - tyylikkäitä vaatteita jokaiselle

TWINTIP pitää huolen, että malliston vaatteet ovat paitsi trendikkäitä, myös toimivia. Malliston vaatteiden leikkaukset ovat huoliteltuja, tarkkoja ja käytettävät materiaalit laadukkaita ja kestäviä. Trikoomekot ovat naisellisia ja rentoja, ja sopivat pidettäväksi ballerinojen kanssa kesäillan vietossa. Legginsit ja kangashousut ovat pehmeitä, mukavia ja helposti yhdisteltävissä esimerkiksi väljän printtitopin ja tennareiden kanssa, jolloin luotkin kivan vapaa-ajan lookin. Collegepaidat ovat paitsi lämpimiä ja mukavia päällä, myös tyylikkäitä. Collegepaidat voit yhdistää legginsien tai farkkujen kanssa, laittaa jalkaasi matalavartiset tennarit ja söpö arkiasu on valmis. Juhlavampaan tilaisuuteen kannattaa kokeilla värikkäitä, pitkähelmaisia trikoomekkoja.

Miesten tarpeita ei myöskään ole unohdettu: mallisto valmistaa tyylikkäitä ulko- ja laskettelutakkeja urheilulliseen, aktiivi-elämään, ja trendikkäitä printtipaitoja ja verryttelyhousuja arkiseen ajanviettoon. Miehet saavat siistin ja toimivan kokonaisuuden yhdistämällä reisitaskuhousut tennareihin ja pitkähihaiseen paitaan. Yhdistämällä verryttelyhousut ja topin saat rennon lookin, jossa on mukava oleilla.

Zalando ja TWINTIP ovat tuoneet laajan valikoiman malliston vaatteita saatavillesi. Selaa monipuolista valikoimaa ja löydä omasi nopeasti ja vaivatta!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua