Mallisto / TWINTIP

Merkki
Hinta
9
9
110
110

363 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/5
OVERSIZE RACING TEE - Printtipaita - black Neulemekko - mottled dark grey Huppari - dark blue Neuletakki - dark red Printtipaita - silver Huppari - grey melange Huppari - black Skinny-Farkut - khaki Huppari - black Verryttelyhousut - light grey SET - Bikinit - black/coral Huppari - berry Verryttelytakki - black Collegepaita - pantone Neuletakki - bordeaux Paitapusero - black/red/white T-paita - black Verryttelyhousut - black Neuletakki - black LONGSLEEVE - Pitkähihainen paita - white Verryttelyhousut - blue Printtipaita - red Huppari - dark blue melange Uimapuku - deep sea Talvitakki - bordeaux Huppari - black Vapaa-ajan mekko - black SET - Bikinit - pink/dark blue Talvitakki - black Collegepaita - grey/bordeaux Verryttelyhousut - black Huppari - light grey melange Neulemekko - dark blue Verryttelyhousut - black Printtipaita - turquoise/grey Ranta-asusteet - black/multicoloured Collegepaita - white Huppari - dark blue LONGLINE - Collegetakki - 303 - dark red Parkatakki - khaki TRACKSUIT DRESS - Vapaa-ajan mekko - pantone tbd Printtipaita - mottled light grey Huppari - black Trikoomekko - black Body - black SET - Bikinit - black/white/rose Huppari - black Verryttelyhousut - khaki Pitkähihainen paita - red Collegetakki - dark blue SET - Bikinit - white/black SET - Bikinit - light blue Collegetakki - pantone SET - Bikinit - white/red SET - Bikinit - white/black SET - Bikinit - dark blue Kevyt takki - blue Uimapuku - dark blue Kevyt takki - black Huppari - white

Tiesitkö, että TWINTIPin nimi viittaa suksiin, joiden molemmat kärjet on kaarrettu? Näin voit laskea nurinperin ja tehdä temppuja hyppyreillä ja ränneissä. Yhtä monipuolinen ja rohkea on TWINTIPin laaja mallisto, josta löydät kaiken tarvitsemasi. Malliston vaatteet ovat trendikkäitä ja mielikuvituksellisia, nuorille suunnattuja mestariteoksia. Tässä merkissä vaatteiden suunnittelun tarkkuus, laatu ja hinta kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. TWINTIP valmistaa niin ulkoilu-, urheilu- kuin vapaa-ajan vaatteita miehille ja naisille. Mallistosta löydät ulkotakkeja, puseroita, neuleita, huppareita ja jopa bikinejä. Mallisto on panostanut vaatteiden yksityiskohtiin ja monipuolisuuteen, jotta jokaiselle löytyisi jotain. Näistä vaatteista voit yhdistellä asun arkeen ja juhlaan helposti ja nopeasti. TWINTIPiä näkee katukuvassa etenkin nuorilla, jotka ovat itsevarmoja ja löytäneet jo selkeästi oman tyylinsä.

TWINTIP - tyylikkäitä vaatteita jokaiselle

TWINTIP pitää huolen, että malliston vaatteet ovat paitsi trendikkäitä, myös toimivia. Malliston vaatteiden leikkaukset ovat huoliteltuja, tarkkoja ja käytettävät materiaalit laadukkaita ja kestäviä. Trikoomekot ovat naisellisia ja rentoja, ja sopivat pidettäväksi ballerinojen kanssa kesäillan vietossa. Legginsit ja kangashousut ovat pehmeitä, mukavia ja helposti yhdisteltävissä esimerkiksi väljän printtitopin ja tennareiden kanssa, jolloin luotkin kivan vapaa-ajan lookin. Collegepaidat ovat paitsi lämpimiä ja mukavia päällä, myös tyylikkäitä. Collegepaidat voit yhdistää legginsien tai farkkujen kanssa, laittaa jalkaasi matalavartiset tennarit ja söpö arkiasu on valmis. Juhlavampaan tilaisuuteen kannattaa kokeilla värikkäitä, pitkähelmaisia trikoomekkoja.

Miesten tarpeita ei myöskään ole unohdettu: mallisto valmistaa tyylikkäitä ulko- ja laskettelutakkeja urheilulliseen, aktiivi-elämään, ja trendikkäitä printtipaitoja ja verryttelyhousuja arkiseen ajanviettoon. Miehet saavat siistin ja toimivan kokonaisuuden yhdistämällä reisitaskuhousut tennareihin ja pitkähihaiseen paitaan. Yhdistämällä verryttelyhousut ja topin saat rennon lookin, jossa on mukava oleilla.

Zalando ja TWINTIP ovat tuoneet laajan valikoiman malliston vaatteita saatavillesi. Selaa monipuolista valikoimaa ja löydä omasi nopeasti ja vaivatta!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua