Suodatin1

124 tuotetta

Skandityylin parhaat palat tuovat arkipukeutumiseen vakuuttavaa designia. Naisellinen ja trendikäs vaatekaappi on ajaton, kun annostelet tyyliisi modernin pelkistettyä eleganssia. Ruotsalainen vaatevalmistaja Twist & Tango hurmaa tyylipuhtaudellaan ja kauniilla käytännöllisyydellään!

Twist & Tango tuntee sekä skandinaavisen designin cooliuden että urbaanin pukeutumisen tyylitärpit. Mallistot edustavat arkipäivän pukeutumisen vaivatonta ylellisyyttä. Sopivasti skarppi ja omintakeinen tyyli on helppo rakentaa aikaa kestävien vaateluomusten avulla. Pohjoismainen vaatevalmistaja inspiroituu vaatekerrasta, joka sopii ketterästi niin toimistolle kuin brunssikutsuillekin.

Twist & Tango – selkeälinjaista täsmätyyliä arkipäiviin

Minimalistinen tyylipaletti tuo viikonpäivien pukeutumiseen laadukasta ja rohkeaa otetta. Niin modernit tyylimuusat kuin ketterät tyylittäret inspiroituvat mallistoista, jotka antavat tilaa monenlaisille asukokonaisuuksille. Naisellinen Twist & Tango on kuin luotu vastaamaan vakuuttavan ja vivahteikkaan muodin ystävien vaatepulmiin. Selkeät leikkaukset, kauniit siluetit ja harkitut yksityiskohdat ovat mallistojen vakuuttava käyntikortti. Lainaa merkin huoletonta tyyliasennetta ja luo look, joka on ajankohtainen päivästä toiseen.

Kun garderobistasi löytyy selkeitä ja ajattomia valintoja, voit huokaista helpotuksesta eri asukokonaisuuksien yhdistelyn kohdalla. Twist & Tango on minimalistisen tyylin ytimessä, samalla kun valikoima antaa avaimet omintakeiseen tyyliin. Ajan hermolla olevat klassikkovaatteet sujahtavat niin katutyylin kuin boheemin naisellisenkin lookin kulmakiviksi. Kangashousujen ja räätälöidyn yläosan yhdistelmä on takuutyylikäs valinta. Yhdistä pitkiin housuihin esimerkiksi skarppi kauluspaita tai pehmeästi kudottu neule. Jalkineista teräväkärkiset avokkaat tai lyhytvartiset loaferit pukevat arkipäivien vakuuttavaa tyylittelyä. Polvipituinen mekko on naisellinen ja hienostunut valinta niin toimistolle kuin kaupunkilomille. Tuo kokonaisuuteen särmää kerrospukeutumalla tai värikkäillä asusteilla. Esimerkiksi ryhdikäs nahkatakki tai siluettimainen trenssi päivittävät takuutyylisi näppärästi eri tilaisuuksiin. Laadukkaat materiaalit ja selkeä väripaletti miellyttävät myös denim-tyylin muusia. Kokeile esimerkiksi suosikkifarkkujesi, printtipuseron ja kauniisti laskeutuvan päällystakin varmaa liittoa.

Yhdistele ja sekoita