Mallisto / Ucon Acrobatics

  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Pintamateriaali
  • Sisävuori
  • Alennus
2 tuotetta
|Lajittelu :

Ucon Acrobatics on saksalainen brändi, jonka perustivat Jochen Smuda ja Martin Fussenegger vuonna 2001. Brändin Berliinin studiossa keskitytään suunnittelemaan huippulaadukkaista kankaista hyvin leikattuja vaatteita. Ucon Acrobatics haastaa tuotesuunnittelussaan jatkuvasti omaa vaativaa kehitysteoriaansa: Olet vain yhtä hyvä, kuin viimeisin paitasi! Luovuus, täydellinen istuvuus ja eettinen tuotantotapa ovat siivittäneet merkin muotimaailman tietoisuuteen yllättävän lyhyessä ajassa. He ovat onnistuneet rakentamaan luovan työympäristön ottamalla mukaan toimintaan huippulahjakkaita taiteilijoita ja suunnittelijoita. Ajatuksia herättävät printit mm. t-paidoissa herättävät positiivista huomioita kaikkialla.

Vaatteiden valmistusmateriaaleja valvotaan tarkasti. Ucon Acrobaticsille on erittäin tärkeää, että ne tuotetaan eettisesti hyvissä työolosuhteissa. Yhteistyö pienten ja laatutyöhön erikoistuneiden yritysten kanssa on tuottanut runsaasti hedelmää. He myös kannustavat ihmisiä voimakkaasti hyväntekeväisyyteen tunnettujen hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta. Vaatteita valmistetaan usein vain pieniä määriä ja osa niistä tuotetaan käsityönä. Kaikki asut ovat esipesty valmiiksi, joten kuluttajan ei tarvitse pelätä niiden kutistuvan pesukoneessa.

Ucon Acrobatics uudistaa pukeutumisesi eloisalla luovuudella ja huippulaadulla!

Ucon Acrobaticsin huipputuotteita saat nyt Zalandolta nopeasti kotiisi. Hanki itsellesi ja perheellesi mekot ja paidat, joissa suunnittelu on viety loppuun asti. Ucon Acrobatics on huomioinut asiakkaan niin monin tavoin, että heidän tuotteisiinsa on helppo rakastua. Kokeile joitakin heidän huppareistaan tai housuistaan, niin saat tuntea ylläsi luotettavan laadun parhaat ominaisuudet. Voit yhdistellä osia kätevästi keskenään ja luoda omanlaisesi kokonaisuuden. Tunnet olosi luontevaksi ja itsevarmaksi missä tahansa liikutkin. Brändin ammattilaiset laittavat monipuolisen osaamisensa peliin kaiken aikaa. He kiinnittävät huomioita yksityiskohtiin, joita et ole aikaisemmin tullut edes ajatelleeksi. Se tekee asujen käyttämisestä miellyttävää ja voit olla varma, että sinut huomataan. Monenlaisille vartalotyypeille istuvat mallit myötäilevät liikkeitäsi kauniisti. Sopivan koon löytäminen on käyttäjälle aina tärkeää. Siksi Ucon Acrobaticsin vaatteiden osat mitataan tarkasti. Ostaessaan yhden tuotteen asiakas voi luottaa siihen, että seuraavatkin ostokset ovat hänelle sopivan kokoisia. Hanki nämä hittituotteet Zalandolta kätevästi. Tilaa pian ja liity kauden trendikkäämpien pukeutujien joukkoon!

Tutustu myös