Uniforms for the Dedicated luo modernia muotia tiedostavan miehen makuun. Ruotsalainen merkki luo pitkäikäisiä vaatteita kestävistä materiaaleista noudattaen kestävän kehityksen periaatteita. Modernit ja puhtaat siluetit henkivät vahvasti skandinaavisia vaikutteita, joissa luonto ja sen raaka-aineet toimivat inspiraation lähteenä. Uniforms for the Dedicatedin vaatteet istuvat täydellisesti modernin miehen aktiiviseen elämäntyyliin, jossa tyylikkyys on läsnä mutta trendit eivät määritä miestä.

Uniforms for the Dedicated luo pitkäikäisiä vaatteita

Uniforms for the Dedicated on lumilautailijoista ja luovista tekijöistä muodostunut kollektiivi, joka perustettiin Ruotsissa 2008. Merkin designin ytimessä toimivat rakkaus seikkailuun sekä vahva kosketus luontoon ja outdoor-elämäntyyliin. Brändi haluaa luoda miesten muotia, jossa hyödynnetään luonnon raaka-aineita. Uniforms for the Dedicated luottaa vähäeleiseen suunnitteluun, jossa ajattomat siluetit kohtaavat taidokkaasti hyödynnetyt, innovatiiviset raaka-aineet. Kiinnostavuutta se tuo muuten hillittyyn ja puhtaaseen vaatemuotoiluun jännittävillä yksityiskohdilla. Nykymuodissa katsotaan yhä useammin tulevaisuuteen ja tuotetaan vaatteita, jotka kestävät aikaa. Trendit ja kertakäyttövaatteet tulevat ja menevät, mutta Uniforms for the Dedicatedin vaatteet pysyvät. Merkin vaatteet on valmistettu pääosin orgaanisista, bio-pohjaisista tai kierrätetyistä materiaaleista. Kaikki vaatteet valmistetaan Portugalin Portossa. Ehkä sinäkin kuulut heihin, jotka arvostavat vaatteissaan enemmän sitä, mistä ne tulevat ja miten kauan ne kestävät.

Uniforms for the Dedicated -designissa ovat läsnä luonnon voimat

Uniforms for the Dedicatedin vaatteissa vallitsevat skandinaavinen puhtaus ja minimalismi. Ne sopivatkin ihanteellisesti esimerkiksi vaatekaappiin, joka pyritään kokoamaan vain muutamista vaatteista, joita on helppo yhdistellä keskenään. Toisaalta vaatteissa näkyy myös piirteitä sporttisesta katumuodista. Niissä on funktionaalisuutta, jota moderni ja menevä mies osaa arvostaa. Klassiset siluetit saavat minimalistisista leikkauksista modernin ilmeen. Värimaailma heijastaa luonnon kauneutta, herkkyyttä ja voimaa – sävyinä näkyvät kivenharmaa, hiekkaisen beige, ruskea, sininen ja vihreä. Väripalettia on helppo yhdistellä keskenään. Tehokeinoina on käytetty hienovaraista kuviointia. Klassiset kangashousut, rennot kauluspaidat, kevyet takit ja bombertakit sekä hupparit ja t-paidat istuvat jokaisen miehen jokapäiväiseen tyyliin saumattomasti.