Suodatin1

Unisa
Mallisto

357 tuotetta

Ihastuttaako espanjalainen kenkämuoti? Unisan kengissä on huippumuodikkaita vaihtoehtoja vaihtelunhaluisille tyyliguruille. Unisan ylelliseltä tuntuvat jalkineet on tehty trendejä rakastaville naisille ja tytöille.

Minkälainen on rakkain toimistotyylisi? Ehkä inspiroidut korkeista tolppakoroista topin ja vajaamittaisten housujen kanssa. Unisa tekee elegantteja sandaaleita, joissa voit kuvitella käveleväsi välimerellisen kukkaloiston keskellä kuumuutta hehkuvan kaupungin kujilla. Oletko jo odottanut lempeitä tuulia vaatetukseen ja iloitset uskomattomien kukkakuosien paluusta? Yhdistä upeat kiilakorkosandaalit kauniisti kuvioituun minimekkoon tai spektaakkelimaiseen maksimekkoon Jessica Alban tavoin. Ballerinat asettuvat nätisti unelmaisten pitsihelmojen seuraan. Tahtoisitko yhdistää niitä myös tyylikkäiksi pestyihin farkkuihin? Yläosaksi käy sievä printtipaita, jossa on väljästi laskeutuvat hihat.

Unisa korostaa kengissään feminiinisyyttä

Unisa on koristellut naisten kengät trendikkäillä tekstuureilla ja kuoseilla, joissa on sensuelleja vivahteita villistä luonnosta. Se yhdistelee eloisasti pehmeää mattapintaa ja eleganttia kimallusta. Ota tästä inspiraatioita asusi rakentamiseen! Jokaisen tytön elämään kuuluu hippunen kultaa ja hitunen hopeaa! Myös Unisan upeissa tyttöjen jalkineissa kimaltaa ikuisesti ihana bling bling! Lisäksi ne on sulostutettu ruseteilla ja muilla sievillä somisteilla.

Naisten kenkien värimaailmasta löytyy vaaleita ja vastustamattomia trendivärejä. Tummat ja klassiset sävyt on helppo yhdistää voimakkailla kontrasteilla leikkiviin asiatyyleihin. Muotitietoisten tyttöjen kengät on värjätty houkuttavilla pastelleilla, mutta joukossa on syviäkin värejä. Kirkkaat ja klassiset perusvärit tehostavat kivasti arki- ja juhlatyylejä.

Tyttöjen ja naisten käsilaukuista voit valita kengille sopivat kumppanit. Sido ne toisiinsa samantapaisilla tehosteilla, kuoseilla tai selkeällä muotokielellä. Oletko huomannut upeiden shopping bagien invaasion kuumissa katutyyleissä? Jos haluat olla viimeistä piirtoa myöten chic, voit sovittaa täydelliseen tyyliisi vielä edustavan lompakon. Tyttöjen asukokonaisuuksiin kuuluvat tietysti myös näyttävät avaimenperät! Lisää tehoa aurinkolaseilla, älä kuitenkaan unohda persoonallisten korujen merkitystä.

Yhdistät helposti