Mallisto

33 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Urbanista rakastaa musiikkia – kuten sinäkin

Ruotsalainen kuulokevalmistaja tuntee kaupunkien hektisen elämäntyylin ja tarjoaa vastauksia siihen, mitä kuulokkeilta kaipaamme. Ei ole sattumaa, että yhä useampi liikkuu kaupungeissa kuulokkeet päässään, sillä laadukas äänentoisto kulkee mukanamme syystä. Kun liikut kaduilla millä tahansa kulkumuodolla, haluat kuunnella lempimusiikkiasi ja tuntea kaupungin tunnelman musiikin kautta. Tai ota omaa aikaa: sulkeudu hetkeksi ulkomaailmalta ja nauti vaikkapa äänikirjoista niissä hetkissä, joissa sinulla on mahdollisuus levähtää hetki – kuten matkustaessasi junassa, autossa tai esimerkiksi raitiovaunussa.

Hyvät kuulokkeet ovat keskeinen osa nautintoa. Tinkimätön äänenlaatu on nykyaikana kuulokkeiden ominaisuus, joita jokainen meistä osaa edellyttää automaattisesti. Haluat kuulokkeiltasi kuitenkin myös enemmän. Haluat täydellistä istuvuutta ja mukavuutta ‒ kuulokkeet, joiden läsnäoloa tuskin huomaat. Muun muassa nämä kriteerit määrittävät sen, millaiset kuulokkeet kelpuutat itsellesi jokapäiväiseen käyttöön ja kumppaniksi kaupunkiin, jossa elät, liikut, työskentelet ja harrastat.

Kaupunkilainen elämäntyyli toimii brändin inspiraationa ja kuulokkeet on suunniteltu sen pohjalta. Siksi malliston tuotteissa on aina läsnä urbaani, moderni design ja erilaiset, tyylikkäät värivaihtoehdot. Kuulokkeet ovat osa asuasi niin suunnittelun kuin värinkin osalta. Älä siis tyydy kompromisseihin, vaan valitse kuulokkeesi samoin kriteerein, joilla päätät miten pukeudut ja miten viestit persoonallisuuttasi.

Ole Urbanista

Brändi on aidosti kaupunkilainen, joten myös eri tuotteet on nimetty suurkaupunkien mukaan. Monipuolisesta mallistosta löydät erilaiset, mieltymyksiesi mukaiset kuulokkeet monenlaisiin tilanteisiin. Haluatko valita perinteiset langalliset nappikuulokkeet, jotka viehättävät samaan aikaan tyylikkäällä yksinkertaisuudellaan, mutta myös moderniudellaan? Vai valitsetko perinteiset sankakuulokkeet, jotka ovat näyttävät mutta aina äärimmäisen tyylikkäät päässäsi? Päätä vain väri, ja olet valmis lähtemään liikkeelle. Mallistosta löydät myös vastamelukuulokkeet, joiden avulla voit aidosti sulkeutua ulkomaailmasta ja uppoutua täysin musiikin tai äänikirjan maailmaan.

Langattomasti toimivat johdolliset nappikuulokkeet ja sangalliset nappikuulokkeet tarjoavat langatonta vapautta muodossa, joka kuitenkin pitää kuulokkeet päässäsi kovemmassakin menossa. Mikäli haluat äärimmäistä keveyttä ja helppoutta, valitse mallistosta aidosti langattomat nappikuulokkeet. Kuulokkeet säilytät mukana tulevassa lataavassa säilytyscasessa, joka lataa nappeihisi tunteja lisää kuunteluaikaa ilman että sinun tarvitsee etsiä pistorasiaa. Malliston nappikuulokkeiden tyylikkyys on jo käsite. Huomaamattomuutta et välttämättä halua näiden kuulokkeiden kanssa edes tavoitella, sillä tyylikäs design huomataan.

Mallistosta löydät myös langattomat kaiuttimet useissa eri väreissä. Niillä tuot korkealaatuisen äänen sinne missä ikinä oletkin, ja voit tuoda musiikin ja tunnelman mukanasi esimerkiksi puistoon, ystävän luokse tai kadulle. Pitkäkestoinen akku mahdollistaa todellisen kannettavuuden.

Laatua ja helppokäyttöisyyttä Urbanistan mallistosta

Kaikkien malliston kuulokkeiden ominaisuudet ovat juuri sitä, mitä odotat nykyaikaisilta, jokapäiväiseen arkikäyttöön tarkoitetuilta laatukuulokkeilta. Useissa malleissa on mukana mikrofoni handsfree-käyttöä varten. Voit valita myös etäohjausmahdollisuuden, jonka hipaisunapeilla ohjaat käyttäjäystävällisesti laitettasi ottamatta sitä edes pois taskusta. Voit vaihtaa biisejä, säätää äänenvoimakkuutta ja paljon muuta – ilman että sinun koskaan tarvitsee pohtia sitä, miten eri toiminnot toimivat.

Helppokäyttöisyys on mukana kaikessa siinä, miten kuulokkeitasi käytät. Loogisen etäohjauksen lisäksi kuulokkeiden yhdistäminen puhelimeesi on erittäin helppoa. Yhteys on luotettava ja signaali korkealaatuinen. Pitkän akkukeston ansiosta malliston langattomien kuulokkeiden kannettavuus vastaa korkeisiinkin vaatimuksiin, ja pitkänkin päivän aikana virran loppuminen ei koskaan katkaise musiikkia.

Tee kuulokkeista itsellesi kumppani, joka tuo tunnelman mukanasi liikkumiseen, kadulle ja harrastuksiin. Ruotsalainen valmistaja saa juurensa skandinaavisesta perinteestä, mutta design on aidosti kansainvälistä. Kuulokkeet on suunniteltu intohimosta siihen aktiiviseen elämäntyyliin, jota eletään kaikissa maailman kaupungeissa. Valitse omaan elämäntyyliisi kuulokkeet, joita haluat kantaa joka päivä.