Nauhalliset kengät

Naisten urheilulliset nauhakengät

Hinta
11
11
325
325
Käyttövinkki
Kiinnitys

94 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
WEAVER - Nauhakengät - rouge framboise Nauhakengät - black WALLABEE - Nauhakengät - black WEAVER - Nauhakengät - daim noir GINNY - Nauhakengät - grey/black Espadrillot - nero WALLABEE - Nauhakengät - érable GINNY - Nauhakengät - crocodile grey black COTROPEW - Espadrillot - black Espadrillot - nero WALLABEE - Nauhakengät - slate Nauhakengät - blue/silver Espadrillot - black BLACK SMOOTH - Nauhakengät - cherry red VINCA - Espadrillot - beige Espadrillot - mousse GINGER - Nauhakengät - black Nauhakengät - dark blue PEU - Nauhakengät - marrón WEAVER - Nauhakengät - vert olive PEU CAMI - Nauhakengät - black LAMANIA - Espadrillot - cameo rose Espadrillot - pazifik GENSI - Nauhakengät - blaco/goldfinger GENSI - Nauhakengät - blue denim GENSI - Nauhakengät - botiglia Nauhakengät - grey Espadrillot - nude Espadrillot - black Nauhakengät - bordeaux/white Nauhakengät - black Espadrillot - plata/blanco Nauhakengät - white silver Nauhakengät - ocean/white Espadrillot - black Espadrillot - grey JANEY MAE - Nauhakengät - black GWEN - Nauhakengät - white THENADDA - Nauhakengät - taupe BEETON - Nauhakengät - black Nauhakengät - nightblue Nauhakengät - black Espadrillot - charoll navy/navy FUNNY DREAM - Nauhakengät - black Nauhakengät - navy REX LACE UP - Espadrillot - pewter Espadrillot - white/silver Espadrillot - craie BEETON - Nauhakengät - day clouds VINCA - Espadrillot - pink Espadrillot - azul VINCA - Espadrillot - plati MIRIAM - Espadrillot - brown Nauhakengät - black GLIT - Espadrillot - gold JANELLA - Espadrillot - black/multicolor GENSI - Nauhakengät - crema/gold finger SADE - Espadrillot - white CAMILLE - Nauhakengät - white Espadrillot - taupe

Muotia seuraavat tietävät, että sporttisuus on lähiaikoina tullut osaksi valtavirtamuotia. Rajaa ei vedetä enää niin tiukasti urheiluvaatteiden ja muiden vaatteiden välille. Suuntaus on myös inspiroinut muotisuunnittelijoita – samoissa vaatekappaleissa tai jalkineissa voivat yhdistyä perinteikkyys ja urheilullisuus. Urheilulliset nauhakengät ovat täydellinen esimerkki tyylikkäistä kengistä, joissa yhdistyy katumuodin rentous ja perinteisten kenkien muotokieli. Yksinkertaisimmillaan urheilulliset nauhakengät ovat pohjan puolesta kuin tennarit ja päällysosan suhteen perinteikkäämmät. Tai toisin päin: tennareiden materiaali ja malli on viety astetta lähemmäs klassisempia kävelykenkiä. Mukavuus kohtaa siis muodikkuuden erinomaisella tavalla! Urheilullisten nauhakenkien joukkoon kuuluvat muun muassa platform-kävelykengät, joissa perinteisten kävelykenkien malli on saanut uudet mittasuhteet: pohja on paksu ja muotoilu muutenkin ronskia. Tasapohjaiset, sirot nahkakengät taas muistuttavat kangastossuja muotoilunsa puolesta, mutta materiaali tekee niistä astetta asiallisemmat. Myös korkeavartisia malleja löytyy. Materiaalit vaihtelevat kankaasta nahkaan, mutta asennetta ja tyyliä löytyy jokaisesta parista!

Urheilulliset nauhakengät sopivat kontrastien luomiseen

Kontrastit luovat arkiseenkin asuusi kiinnostavan ulottuvuuden. Urheilulliset nauhakengät ovat kuin luodut siihen tarkoitukseen! Shortsien kanssa urheilullisuutta ja tyylikkyyttä yhdistelevät jalkineet ovat mitä mainioin yhdistelmä. Monet niistä käyvät myös kapeiden slim fit -farkkujen seuraksi - kääri puntteja hiukan ja anna nilkkojen vilkkua! Talvella pitkävartisten mallien seuraksi sopivat kengistä pilkistävät villasukat. Kapeammat ja sirommat mallit puolestaan sopivat niin farkkujen kuin shortsienkin kanssa käytettäviksi. Urheilulliset nauhakengät sopivat erinomaisesti luomaan muutoin arkiseen ja hillittyyn asukokonaisuuteen trendikkään loppusilauksen. Joitain voi käyttää huoletta rennompien asukokonaisuuksien kanssa, toiset taas ovat parhaimmillaan siistien housujen ja paitapuseron seurana. Urheilulliset nauhakengät ovat myös loistava kenkävalinta lomareissuille. Ne ovat mukavat pitkillä kävelyretkillä tai vaikkapa vaelluksilla, mutta samalla ne jalassa voi käydä illallisella tuntemattaan oloaan liian epämuodolliseksi. Mitäpä muuta voisi lempikengiltä toivoakaan?

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Urheilulliset nauhakengät tyylittävät niin nuoren tyttösen kuin kypsemmänkin naisen. Nämä myös tennareiksi kutsutut jalkineet takaavat askelmukavuuden tinkimättä ulkonäöstä tai trendikkyydestä. Ne viimeistelevät niin opiskelijan rennon ja huolettoman ilmeen, kuin menestyvän liikenaisen vakuuttavan ulkoasun. Tennarit sopivat perheen jokaiselle naiselle, ja niitä jakavat niin äidit kuin tyttäret, isoäitejä unohtamatta. Nämä jalkineet seuraavat sinua luontevasti elämänvaiheesta toiseen. Urheilulliset nauhakengät luovat nuorekkaan, itsevarman ja vapautuneen, mutta vakavasti otettavan mielikuvan. Tennarit pitävät huolen jaloista ja tyylistä. Ne sopivat niin kävelijöille kuin autoilijoille, ja toimivat täydellisesti myös polkupyörän ollessa kulkuneuvona. Varustautuessasi urheilullisilla nauhakengillä et tarvitse vaihtokenkiä matkustamisen ja edustamisen välillä. Näillä nauhakengillä voit kulkea huoletta farkuissa niin muotitietoisimmissa kaupungeissa, kuin tallustella päämäärättömästi kesämekossasi maaseudun idyllisessä rauhassa. Urheilullisilla nauhakengillä varustautuessasi saavat jalkasi niiden ansaitseman huomion, ja sinä voit keskittyä maailmaan ympärilläsi. Näissä kengissä voit itsevarmasti ja vaikuttavasti kulkea läpi tilanteen kuin tilanteen, kasvoillasi luonnollinen hymy, jonka askelmukavuus sinulle tuo. Menneisyyttä ovat hampaiden kiristelyt ja pakotetut hymyt jalkojen huutaessa apua. Näillä kengillä on askeleesi kevyt ja hyvä olo taattu.

Urheilulliset nauhakengät yhdistävät tyylin ja mukavuuden!

Kun päämääränä on helliä jalkoja ja kohauttaa ulkonäöllä, ovat urheilulliset nauhakengät loistava jalkinevalinta. Zalandon valikoima vakuuttaa tyylillä ja vaihtelevuudella vastaten vaativimmankin kenkien metsästäjän tarpeisiin. Voit selailla malleja kategorioittain tai hakea unelmatennareitasi yksityiskohtaisemmin värin, merkin, tai hinnan mukaan. Zalandon tennareita löytyy pienistä ja siroista kesätossuista karumpiin olosuhteisiin suunniteltuihin nilkkureihin. Näillä kengillä pärjää siis vuodenajasta toiseen, ja malleja löytyy myös suojaavalla ja lämpimällä varrella. Pohjien paksuus vaihtelee kesäkatujen ohuen ohuista keijumaisista vaihtoehdoista talven paksuihin ja lämmön pitäviin pohjiin. Materiaalit vaihtelevat perinteisestä nahasta laadukkaisiin kankaisiin. Nauhojen materiaalit ja mallit seuraavat kenkien tyyliä koristenauhoista varsinaisiin kenkien sitojiin. Valikoimastamme löytyy yksivärisiä malleja hillitympään pukeutumiseen, ja koristeellisempia kuviotennareita tilanteisiin, joissa räväkkyys ratkaisee. Kun odotukset ovat suuret ja toiveet moninaiset, on Zalando apunasi. Tavoitteenamme on täyttää jokaisen naisen vaaleanpunaiset päiväunet uusista jalkineista, joilla maailma ja ihmiset valloitetaan – kengistä, jotka sekä tuntuvat että näyttävät erinomaisilta. Zalandon urheilulliset nauhakengät kruunaavat ulkoasusi ja tuovat esille persoonallisuutesi siinä määrin kuin sinä haluat.