Nauhalliset kengät

Naisten urheilulliset nauhakengät

Hinta
14
14
325
325
Käyttövinkki
Kiinnitys
Uutuudet

82 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
WEAVER - Nauhakengät - daim noir PEU - Nauhakengät - marrón BLACK SMOOTH - Nauhakengät - cherry red WEAVER - Nauhakengät - vert olive Espadrillot - grey Nauhakengät - grey JANEY MAE - Nauhakengät - navy GENSI - Nauhakengät - blue denim BORDEAUX - Nauhakengät - marine Nauhakengät - black Espadrillot - black Espadrillot - nero Nauhakengät - paint navy MANGA - Nauhakengät - offwhite Nauhakengät - black HORMA BOGGIE - Nauhakengät - black BEETON - Nauhakengät - black GINNY - Nauhakengät - crocodile grey black HORMA BOGGIE - Nauhakengät - marino Espadrillot - charoll navy/navy Nauhakengät - black WALLABEE - Nauhakengät - black Nauhakengät - dark blue BEETON - Nauhakengät - day clouds REX LACE UP - Espadrillot - pewter DEMI TOO - Nauhakengät - black PEU CAMI - Nauhakengät - black WALLABEE - Nauhakengät - slate THENADDA - Nauhakengät - black FUNNY DREAM - Nauhakengät - black Nauhakengät - nightblue JANEY MAE - Nauhakengät - black Nauhakengät - black GWEN - Nauhakengät - white VINCA - Espadrillot - plati VINCA - Espadrillot - beige VINCA - Espadrillot - pink MIRIAM - Espadrillot - brown Nauhakengät - navy LAMANIA - Espadrillot - cameo rose SADE - Espadrillot - white Espadrillot - plata/blanco Espadrillot - nude Nauhakengät - black Espadrillot - white/silver Espadrillot - taupe GLICK DARBY - Nauhakengät - noir FUNNY DREAM - Nauhakengät - sage Nauhakengät - offwhite MANGA - Nauhakengät - black Espadrillot - taupe JANELLA - Espadrillot - black/multicolor Espadrillot - azul GENSI - Nauhakengät - crema/gold finger CAMILLE - Nauhakengät - white Espadrillot - black THENADDA - Nauhakengät - taupe Nauhakengät - marine

Muotia seuraavat tietävät, että sporttisuus on lähiaikoina tullut osaksi valtavirtamuotia. Rajaa ei vedetä enää niin tiukasti urheiluvaatteiden ja muiden vaatteiden välille. Suuntaus on myös inspiroinut muotisuunnittelijoita – samoissa vaatekappaleissa tai jalkineissa voivat yhdistyä perinteikkyys ja urheilullisuus. Urheilulliset nauhakengät ovat täydellinen esimerkki tyylikkäistä kengistä, joissa yhdistyy katumuodin rentous ja perinteisten kenkien muotokieli. Yksinkertaisimmillaan urheilulliset nauhakengät ovat pohjan puolesta kuin tennarit ja päällysosan suhteen perinteikkäämmät. Tai toisin päin: tennareiden materiaali ja malli on viety astetta lähemmäs klassisempia kävelykenkiä. Mukavuus kohtaa siis muodikkuuden erinomaisella tavalla! Urheilullisten nauhakenkien joukkoon kuuluvat muun muassa platform-kävelykengät, joissa perinteisten kävelykenkien malli on saanut uudet mittasuhteet: pohja on paksu ja muotoilu muutenkin ronskia. Tasapohjaiset, sirot nahkakengät taas muistuttavat kangastossuja muotoilunsa puolesta, mutta materiaali tekee niistä astetta asiallisemmat. Myös korkeavartisia malleja löytyy. Materiaalit vaihtelevat kankaasta nahkaan, mutta asennetta ja tyyliä löytyy jokaisesta parista!

Urheilulliset nauhakengät sopivat kontrastien luomiseen

Kontrastit luovat arkiseenkin asuusi kiinnostavan ulottuvuuden. Urheilulliset nauhakengät ovat kuin luodut siihen tarkoitukseen! Shortsien kanssa urheilullisuutta ja tyylikkyyttä yhdistelevät jalkineet ovat mitä mainioin yhdistelmä. Monet niistä käyvät myös kapeiden slim fit -farkkujen seuraksi - kääri puntteja hiukan ja anna nilkkojen vilkkua! Talvella pitkävartisten mallien seuraksi sopivat kengistä pilkistävät villasukat. Kapeammat ja sirommat mallit puolestaan sopivat niin farkkujen kuin shortsienkin kanssa käytettäviksi. Urheilulliset nauhakengät sopivat erinomaisesti luomaan muutoin arkiseen ja hillittyyn asukokonaisuuteen trendikkään loppusilauksen. Joitain voi käyttää huoletta rennompien asukokonaisuuksien kanssa, toiset taas ovat parhaimmillaan siistien housujen ja paitapuseron seurana. Urheilulliset nauhakengät ovat myös loistava kenkävalinta lomareissuille. Ne ovat mukavat pitkillä kävelyretkillä tai vaikkapa vaelluksilla, mutta samalla ne jalassa voi käydä illallisella tuntemattaan oloaan liian epämuodolliseksi. Mitäpä muuta voisi lempikengiltä toivoakaan?

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Urheilulliset nauhakengät tyylittävät niin nuoren tyttösen kuin kypsemmänkin naisen. Nämä myös tennareiksi kutsutut jalkineet takaavat askelmukavuuden tinkimättä ulkonäöstä tai trendikkyydestä. Ne viimeistelevät niin opiskelijan rennon ja huolettoman ilmeen, kuin menestyvän liikenaisen vakuuttavan ulkoasun. Tennarit sopivat perheen jokaiselle naiselle, ja niitä jakavat niin äidit kuin tyttäret, isoäitejä unohtamatta. Nämä jalkineet seuraavat sinua luontevasti elämänvaiheesta toiseen. Urheilulliset nauhakengät luovat nuorekkaan, itsevarman ja vapautuneen, mutta vakavasti otettavan mielikuvan. Tennarit pitävät huolen jaloista ja tyylistä. Ne sopivat niin kävelijöille kuin autoilijoille, ja toimivat täydellisesti myös polkupyörän ollessa kulkuneuvona. Varustautuessasi urheilullisilla nauhakengillä et tarvitse vaihtokenkiä matkustamisen ja edustamisen välillä. Näillä nauhakengillä voit kulkea huoletta farkuissa niin muotitietoisimmissa kaupungeissa, kuin tallustella päämäärättömästi kesämekossasi maaseudun idyllisessä rauhassa. Urheilullisilla nauhakengillä varustautuessasi saavat jalkasi niiden ansaitseman huomion, ja sinä voit keskittyä maailmaan ympärilläsi. Näissä kengissä voit itsevarmasti ja vaikuttavasti kulkea läpi tilanteen kuin tilanteen, kasvoillasi luonnollinen hymy, jonka askelmukavuus sinulle tuo. Menneisyyttä ovat hampaiden kiristelyt ja pakotetut hymyt jalkojen huutaessa apua. Näillä kengillä on askeleesi kevyt ja hyvä olo taattu.

Urheilulliset nauhakengät yhdistävät tyylin ja mukavuuden!

Kun päämääränä on helliä jalkoja ja kohauttaa ulkonäöllä, ovat urheilulliset nauhakengät loistava jalkinevalinta. Zalandon valikoima vakuuttaa tyylillä ja vaihtelevuudella vastaten vaativimmankin kenkien metsästäjän tarpeisiin. Voit selailla malleja kategorioittain tai hakea unelmatennareitasi yksityiskohtaisemmin värin, merkin, tai hinnan mukaan. Zalandon tennareita löytyy pienistä ja siroista kesätossuista karumpiin olosuhteisiin suunniteltuihin nilkkureihin. Näillä kengillä pärjää siis vuodenajasta toiseen, ja malleja löytyy myös suojaavalla ja lämpimällä varrella. Pohjien paksuus vaihtelee kesäkatujen ohuen ohuista keijumaisista vaihtoehdoista talven paksuihin ja lämmön pitäviin pohjiin. Materiaalit vaihtelevat perinteisestä nahasta laadukkaisiin kankaisiin. Nauhojen materiaalit ja mallit seuraavat kenkien tyyliä koristenauhoista varsinaisiin kenkien sitojiin. Valikoimastamme löytyy yksivärisiä malleja hillitympään pukeutumiseen, ja koristeellisempia kuviotennareita tilanteisiin, joissa räväkkyys ratkaisee. Kun odotukset ovat suuret ja toiveet moninaiset, on Zalando apunasi. Tavoitteenamme on täyttää jokaisen naisen vaaleanpunaiset päiväunet uusista jalkineista, joilla maailma ja ihmiset valloitetaan – kengistä, jotka sekä tuntuvat että näyttävät erinomaisilta. Zalandon urheilulliset nauhakengät kruunaavat ulkoasusi ja tuovat esille persoonallisuutesi siinä määrin kuin sinä haluat.