Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Väri
 • Urheilulaji
 • Hinta
 • Pintamateriaali
 • Lisää kokoja
 • Mallisto
 • Ominaisuudet
 • Uutuudet
 • Kestävä kehitys
 • Toimitus
111 tuotetta
Farkut

Farkut

Tutustu kestävään muotiin

Jokaisen liikkuvan naisen ja tytön paras kaveri ovat hyvät urheilurintaliivit. Mukavat ja tukevat urheilurintaliivit pelastavat rintojen liikkumisesta aiheutuvilta ihovaurioilta sekä niska- ja selkävaivoilta. Lisäksi ne pitävät ihon kuivana ja miellyttävän tuntuisena koko urheilusuorituksen ajan.

Urheilurintaliivejä ei voi koskaan korvata tavallisilla rintaliiveillä. Vaikka tavalliset liivit saattavat tukea hyvin rintoja, ne sopivat huonosti toistuvaan liikkeeseen, mikä voi aiheuttaa hiertymiä. Selkäpuolen metalliset hakaset repivät ihon rikki, huonosti hengittävät materiaalit tekevät olon tukalaksi ja olkaimet, joita ei ole suunniteltu urheiluun, tippuvat jatkuvasti olkapäiltä. Ei enää! Löydät kaikki huippumerkkien urheiluliivit meiltä!

Urheilurintaliiveillä iloa liikkumiseen

Parhaat urheilurintaliivit on helppo unohtaa liikkuessa. Ne ovat napakat, mutta eivät missään nimessä liian tiukat. Ne sopivat täydellisesti urheilulajiin, jota harrastat. Niissä on kiva design, joka inspiroi sinua liikkumaan, ja ne saavat sinut myhäilemään tyytyväisesti peilin edessä. Mitä repivämpää lajia harrastat, sitä paremmat urheilurintaliivit tarvitset. Mitä heikompi on motivaatiosi sitä useammat, tyylikkäät sporttiliivit saavat fiiliksesi pysymään korkealla!

Juoksijat ja muiden vauhdikkaiden lajien harrastajat suosivat painijanselkämallisia urheilurintaliivejä. Keskiselästä yhdistyvät liivit antavat käsille tilaa heilua reippaasti eikä olkainten tippumisesta ole pienintäkään pelkoa. Hyvissä urheilurintaliiveissä on tukiosia rintojen sivuilla ja alla. Kohdissa, joissa tuen tarve on pienempi, on käytetty paremmin hengittäviä, ohuita materiaaleja.

Urheilurintaliivien värimaailma ja tyylit vaihtelevat hyvin sporttisista hohtaviin neonvärisiin perustoppeihin ja tyttömäisiin, siron ilmeen omaaviin yläosiin. Naisellisempaa ilmettä kaipaava kuntoilija suosii kevyesti topattuja urheilurintaliivejä. Toppaus antaa usein myös tukea raskaammalle rintavarustukselle.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Nauti urheilusta oikeanlaisten urheilurintaliivien avulla

Urheilusta tekee mukavampaa oikeanlaiset vaatteet, jotka on tehty mukavasta hyväntuntuisesta materiaalista. Urheilurintaliivit ovat suurin apu takaamaan naisilla urheilusuoritukset. Kauniisti muotoillut sekä tukevat liivit ovat kuin lahja urheileville naisille. Kuulostaako rintaliivien olkaimien nostelu kesken suorituksen tutulta? Urheiluun tarkoitetut rintaliivit ovat apusi tähän. Ne on oikein muotoiltu yhdeksi tukevaksi kokonaisuudeksi, jolla pääset eroon vanhasta ärsyttävästä tavasta. Näistä löytyy jokaiselle naiselle oikea malli, olitpa sitten minkä kokoinen tai mallinen tahansa. Entäpä urheilun jälkeiset hikisten rintaliivien tuottamat hankaumajäljet? Kuntoilua varten erikseen valmistetut urheilurintaliiviton tehty nimenomaan oikeanlaisesta hengittävästä sekä ihoa miellyttävästä materiaalista. Niillä et saa aikaiseksi kivuliaita hikoiluhankaumia vaan päinvastoin! Pääset nauttimaan kuntoilusuorituksistasi entistä enemmän paremmilla liiveillä.

Nauti urheilusuorituksistasi ja näytä hyvältä!

Naisia mielipiteineen löytyy laidasta laitaan, nuoria sekä vanhoja. Urheilurintaliivien miellyttävä tuntu iholla ei välttämättä riitä kaikille halutessa näyttää urheillessaan myös hyvältä, trendikkäältä. Liivien erilainen muoto, väri sekä pienet yksityiskohdat ovat erittäin merkittäviä useimmille näyttävyyden vuoksi. Äiti saattaa pitää perusmallin liiveistä, kun taas tytär käyttää mieluummin ristiselkäolkain-tyyppisiä liivejä. Mennessään Zalandon nettisivuille jokainen nainen löytää suuren valikoiman liivejä, joista löytyy kaikille naisille varmasti etsimänsä. Tuotevalikoimastamme löydät oikeanlaiset liivit. Tarvitsitpa niitä sitten juoksuun, tanssitunneille, itsepuolustuskurssille tai vaikkapa salille, tai olipa lempivärisi räikeä pinkki, perus valkoinen taikka ajaton musta - meiltä löydät sen..

Urheillessa on erittäin tärkeä pukeutua oikeanlaisiin vaatteisiin.

Materiaalin täytyy olla hengittävä sekä ihoa miellyttävä, jotta vältytään turhilta hankaumilta urheilusuoritusten jälkeen ja saadaan taattua raikas hyvä olo ennen ja jälkeen hikoilun. Naisille on tärkeää, että yllä on oikein muotoillut urheilurintaliivit, jolloin pystyy rauhassa keskittymään omaan urheilusuoritukseen täysillä. Täytyy myös muistaa, etteivät kaikki ihmiset ole samanmuotoisia. Varsinkin esteettisyys on noussut suosioon entistä enemmän, ja vaatimukset ovat etenkin naisilla todella korkealla myös urheiluasusteissa. Vaatteita kuntoiluun löytyy trendivärien mukaisesti miltei kaikkien merkkituotteiden alta, nämä pätevät myös urheiluun tarkoitetuissa liiveissä. Niitä on valmistettu asiakaskunnan halujen sekä tarpeiden mukaan, huomioiden koko väriskaala yksityiskohtia myöten. Täydellisen valikoiman tarjoaa netissä Zalandon laaja tarjonta urheilurintaliivejä kaikille naisille!