Käytännöllisyys on monelle tyylistään tarkalle miehelle kirosana, kun puhutaan asusteista. Käytettävyyden ei kuitenkaan tarvitse automaattisesti tarkoittaa tylsää ja mielikuvituksetonta muotoilua. Uri Minkoff todistaa, että teknisesti taitava toteutus, helppous ja tyyli viihtyvät samassa tuotteessa. Merkki suhtautuu intohimoisesti erityisesti miesten asusteisiin, joissa on kaikki tarpeellinen mutta ei mitään ylimääräistä. Se onkin urbaanin miehen go-to-merkki, kun haussa on elämää ja tyylimittareita kestävä laukku, lompakko ja rannekello.

Uri Minkoff luo miehisen pelkistettyä asustemuotia

Viileä ja pelkistetty ovat avainsanoja Uri Minkoff -asusteiden muotoilussa. Merkin tuotteet on suunnattu miehelle, joka on hyvin perillä siitä, mitä tyyliltään haluaa. Asusteissa kohtaavat tyyli, muoto ja käytännöllisyys. Eurooppalainen, kursailematon tyylikkyys näkyy vahvasti brändin suunnittelussa. Merkin laukut, lompakot, rannekellot ja kengät on suunniteltu miehen luottoasusteiksi – voit käyttää niitä sekä arjessa että juhlassa, asussa kuin asussa. Uri Minkoff käyttää tuotteissaan parhaita mahdollisia materiaaleja. Paksu, laadukas nahka, kestävä teräs ja napakka puuvilla sopivat maskuliiniseen tyyliin, jossa asun tulee kestää kiireistä päivärytmiä ja monenlaisia käyttötarkoituksia. Lika ja tahrat on helppo pyyhkäistä pois heti niiden syntyessä. Pelkistetty muotokieli takaa, että asusteissa on vain kaikki tarpeellinen. Yksinkertaiset soljet, jämäkät olkahihnat ja rouheat vetoketjut tekevät tuotteista käytettäviä – ja ohessa ikään kuin tahtomattaan tyylikkäitä.

Urbaaneja asusteita, jotka kestävät kontrasteja ja kokeiluja

On selvää, että Uri Minkoff -asusteet ovat parhaimmillaan urbaanissa ympäristössä. Merkin tummanpuhuvat värivalinnat sopivat yhteen betonin, lasin ja asfaltin kanssa. Laukut, rannekellot ja kengät kulkevat mukana läpi päivän aina toimistolta illan rientoihin asti. Kestävät ja tilavat nahkalaukut ja -reput vetävät sisäänsä myös treenivaatteet, jolloin voit huoletta pakata aamulla mukaasi kaiken, mitä tulet tarvitsemaan. Valitse putkimallinen viikonloppukassi tai selkäreppu, kun päiväsi on kiireinen ja vaatii monenlaisia varusteita. Toimistopäivään ja after work -drinkeille sopii ryhdikäs shopping bag tai salkku. Puku, farkut, parkatakki, maiharit tai nauhakengät – ajattoman tyylikielensä vuoksi Uri Minkoff -asusteet sopivat hyvin erilaisiin vaatteisiin ja tunnelmiin. Hae rohkeilla tyylivalinnoilla myös kontrasteja. Musta nahkalaukku ei pahene, kun yhdistät siihen boheemilla paisley-printillä varustetun huivin. Samalla lailla miehinen camouflage-kuosi saa mielenkiintoista vastakohtaa punaisesta väristä tai vaaleasta farkusta.

Tutustu myös