Mallisto / Uvex

Suodatin
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Kuosi
  • Alennus
2 tuotetta
|Lajittelu :

Laskettelukausi painaa päälle, mutta menevä laskettelukypärä puuttuu? Uvex on trendikäs valinta silmien ja pään suojaukseen. Kun lumi lentää päin näköä, upeat laskettelulasit suojaavat muodikkaasti. Niitä tarvitaan etenkin varjelemaan lasten silmiä vauhdikkaassa menossaan. Tämän arvostetun ammattilaisen laseista saat käyttöösi viimeisten urheilutrendien mukaisia malleja. Ne on tehty muotia rakastaville aktiivisille naisille. Lasit taipuvat turvavarusteiksi myös miehen vaativaan lumilautailutyyliin.

Laskettelu ja lumilautailu ovat urbaanien ihmisten tapa päästää hetkeksi irti kaupungin kiireistä. Uvexin huipputuotteet ja näyttävät lasketteluvaatteet ovat mainiot yhdessä! Naisten vartalonmyötäiset laskettelutakit käyvät kypärän ja lasien moderniin ulkoasuun. Laita vielä linjakkaat ulkoiluhousut jalkaan - sporttityylisi on täydennetty! Miehiäkin puree pakkanen, mutta voit toteuttaa tehokkaan vastaiskun hupullisella talvitakilla ja -housuilla. Visiirillä varustettu kypärä antaa lisävolyymiä vetävään asuun. Visiirin takaa tiirailet tyyliäsi tarkkailevia katseita. Lasten urheilutyylin saat pirteäksi etsimällä innostavia yhtymäkohtia kypärän ja ulkoiluvaatteiden kuoseista.

Uvex - inspiroivaa ilmettä turvallisuuden ehdoilla

Uvexin virtaviivainen muotoilu on sähköistetty trendikkäillä kuvioinneilla. Designerit ovat todella laittaneet mielikuvituksellisen vaihteen päälle. Lasten laskettelukypärät ja -lasit on verhottu villeihin kuvioihin. Joukossa on kyllä vakuuttavaa selkeyttä vaikka hillityn tyylin miehillekin. Linsseissä on näyttäviä värejä, joista voit inspiroitua rakentaessasi naisellista asukokonaisuutta.

Monesti äidit pitävät samoista karamelliväreistä kuin lapsetkin. Ihanat värit voimistuvat hohtavan valkoisen lumen keskellä. Lumilautailukengät tai laskettelumonot voivat olla kypäräsi kanssa samaa sävyä. Miehekäs tyyli syntyy vaikka huipputrendikkäästä kaksivärisyydestä.

Somista pirteä ulkoiluvaatetus Uvexin varmoilla suojavarusteilla. Kun päivä on pulkassa, kypärällä suojattu aivokapasiteetti osaa vaatia virvokkeita. Hyvännäköinen laskettelukokonaisuus täydentää koko perheen iloisen after ski -tunnelman.

Tutustu myös