Vaatteet

Suositut filtterit
  • Naiset
  • Miehet
  • Lapset
1 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Craftin vaatteilla laatua aktiiviseen elämäntapaan

Ruotsissa perustettu Craft on tarjonnut korkealaatuisia pukeutumisratkaisuja kaiken tasoisille liikkujille jo vuodesta 1977 lähtien. Craft-vaatteet tarjoavat sinulle teknisesti huippulaadukasta vaatetusta olet sitten satunnainen kuntoilija, ammattiurheilija tai muuten vain esimerkiksi erilaisista ulkona liikkumisen muodoista nauttiva aktiivisesta elämäntavasta nauttiva liikkuja.

Brändin intohimoinen suhtautuminen ja pitkän kokemuksen mukanaan tuoma ammattimaisuus näkyy kaikissa Craftin vaatteissa, oli kyse sitten huipputason kerrastoista tai rennoista arjen vaatteista. Vaatemerkin tuotteet kestävät vaikeitakin olosuhteita ja tarjoavat suorituskyvyllään laatua kaikenlaiseen liikkumiseen. Tärkeänä osana käytännössä kaikkia merkin tuotteita kulkee mukana ihmiskehon lämpötilan säätely oikeilla materiaali- ja tekniikkaratkaisuilla.

Meillä Zalandolla löydät Craftin tuotteiden joukosta erinomaisia pukeutumisratkaisuja reilulla kokokavalkadilla. Suuri osa merkin tuotteista on unisex-mallisia ja tästäkin syystä paikannat helposti sopivaa puettavaa monenlaisiin aktiviteetteihin sukupuoleen katsomatta. Tuo liikkumiseesi mukavuutta ja paranna suorituksiasi brändin huippulaadukkailla tuotteilla.

Craftin aluskerrastot tarjoavat pohjan onnistuneille suorituksille

Craft-aluskerrastot ja tekniset alusasut luovat erinomaisen perustan kaikenlaiselle liikunnalle. Brändin toiminta ja menestyskulku alkoikin heidän luotuaan ikonisen kolmikerrostekstiilin täydellisen alusvaatetuksen valmistamiseksi. Tässä kosteutta siirtävä ja lämpöä eristävä kerros yhdistyy suojaavaan ulkokerrokseen ja antaa loistavan lähtökohdan onnistuneisiin liikuntasuorituksiin.

Suuri osa Craftin aluskerrastoista on valmistettu hyvin kosteutta hylkivistä polyesterimateriaaleista. Brändin tuotteissa onkin aina ollut ensisijaisen tärkeää nimenomaan hien ja kosteuden siirtäminen iholta mahdollisimman nopeasti vaatetuksen pintakerrokseen, josta se haihtuu nopeimmin. Ihoon liimautuvat ja liiallisesti hiostuvat vaatteet ovat muisto vain, kun puet yllesi Craftin laadukkaita tuotteita.

Kerrastoissa käytettyjä teknisiä ratkaisuja on luonnollisesti käytetty myös muissa Craftin vaatteissa. Samat tekniikat tekevät muun muassa brändin pyöräily- ja juoksutrikoista erittäin kilpailukykyisiä, sekä miellyttäviä käyttää pitkilläkin matkoilla. Siistin pelkistetyt yksiväriset pukeutumisvaihtoehdot löydät tuleville kuntoilumatkoille niin perinteisen mustana, kuin piristävästi väriäkin urheiluun tuovina malleina.

Kierrätetyt materiaalit osana huipputuotteita

Teknisinä materiaaleina hyvin usein ominaisuuksiensa vuoksi käytetyt keinokuidut, kuten polyesteri, on Craftin useissa tuotteissa luontoa ajatellen monesti kierrätettyä. Näin vaatemerkki on saanut valmistuksensa energiankulutusta ja maailmaan kertyvän jätteen määrää hieman pienennettyä. Kierrätettyjä materiaaleja hyödyntäneet tuotteet tunnistat Zalandolla pienestä kierrätysmerkistä tuotekuvien yläkulmassa.

Poimi halutessasi mukaasi siis esimerkiksi pyöräilyyn soveltuva huipputason fleecetakki, joka on valmistettu vähintään 70-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista. Tai kenties kaipaat monipuolisesti erilaisiin lajeihin sopivia shortseja? Nappaa ostoskoriin vähintään 30-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista luodut Craftin urheilushortsit ja olet valmis yhtä lailla salille, sulkapallokentälle, sekä juoksu- ja pyörälenkille.

Craftin vaatteista löydät meillä Zalandolla erilaisten materiaalien ja värien joukosta mukavasti vaihtoehtoja monenlaiseen liikkumiseen. Erilaisten trikoiden ja aluskerrastojen lisäksi tarjolla on muuhunkin ulkourheiluun ja liikkumiseen sopivia vaihtoehtoja. Retkeilemään tai vaeltamaan lähtiessä on hyvä tutustua vedeltä, lumelta ja tuulelta suojaaviin takkeihin ja housuihin. Talviurheilulajeissa korostuu luonnollisesti toppakerroksen tarve. Yhdistelemällä nämä päällysvaatteet brändin ikonisiin kerrastoihin olet valmis monenlaiseen liikkumiseen.