Kaikki

Vaatteet / Desigual

Merkki
Hinta
16
16
265
265

266 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/4
TRACY - Pitkähihainen paita - navy MADAGASCAR - Bombertakki - avocado FERNAN - Relaxed fit -farkut - jeans MARIO - Verryttelyhousut - black EPICURO - Collegepaita - fuchsia rose HENRY - Kynähame - black OLIVIA - Neule - gris vigore claro DRAGON - Collegetakki - gris oscuro VEST PICHI - Vapaa-ajan mekko - black BOSTON - Vapaa-ajan mekko - midnight SORPRESA - Neule - black JERS TXELL - Neule - marino SECOND - Trikoomekko - borgona BUTTERFLY - Vapaa-ajan mekko - avocado MAGDA - Printtipaita - black CHANTALE - Neule - marino ROBERT - Pitkähihainen paita - black ABRIG CALIFORNIA - Pitkä takki - black DISTRITO - Pitkähihainen paita - iris RONAN - Pitkähihainen paita - black Neule - 2000 HAMILTON - Pitkähihainen paita - navy FOOTBALL - Verryttelyhousut - avocado DRIANA - Neuletakki - navy TRAINING - Urheiluliivit - dark denim red ROSALIA - Neule - gris vigore oscuro Printtipaita - white DANTE - Collegetakki - blue TALLAHESSE - Pitkähihainen paita - black ABRIG MONETTI - Villakangastakki - carmin ESSENTIAL RACER - Toppi - red Trikoot - green galactic boom PEUMO - Leggingsit - navy OVERSIZE - Printtipaita - metamorphosis multi Pitkähihainen paita - glaciar grey Trikoot - metamorphosis multi RACER TANK - Tekninen urheilupaita - metamorphosis multi MANOLO - Pitkähihainen paita - black ESSENTIAL RACER - Toppi - black ESSENTIAL - Huppari - red ESSENTIAL - Huppari - dark grey ESSENTIAL - Printtipaita - petrol RACOON - Pitkähihainen paita - petrucho ESSENTIAL RAGLAN - Pitkähihainen paita - red ESSENTIAL - Verryttelyhousut - black ESSENTIAL - Collegepaita - light grey VANCOUVER - Pitkähihainen paita - navy PORTO NOVO - Trikoomekko - black CHIPI - Vapaa-ajan mekko - black CALIMA - Pitkähihainen paita - navy ALEGRE - A-linjainen hame - black ADELINE - Neuletakki - black ROUGE - Trikoomekko - gris oscuro EVITA - Vapaa-ajan mekko - black HELEN - Neulemekko - navy DONOVAN - Leggingsit - black RODRI - Vapaa-ajan mekko - black NADIA - Trikoomekko - blue depths ALEXANDRE - Vapaa-ajan mekko - black Trikoomekko - black

Ennen vanhaan vaatteet olivat kaikki kotona tehtyjä tai siiten räätälin valmistamia. Niinpä jokainen vaatekappale oli yksilöllinen, mutta toisaalta vain harvalla oli varaa koristautua räikein värein ja jännittävin kuvioin. Vaatteiden teollinen massatuotanto on sittemmin laskenut käyttövaatteiden hintoja. Mutta vasta Desigual on tuonut värikylläisyyden ja jännittävät kuviot, sekä suorastaan taiteelliset vaatekappaleet laajojen kuluttajapiirien ulottuville. Nämä ovatkin Desigualin brändin tunnuspiirre, ”väärinpäin” kirjoitetun ässän ohella. Desigualin vaatteet ovat värikäs ja innostava kokoelma erilaisia arkisia ja helppokäyttöisiä vaatekappaleita niin naisille, miehille kuin myös lapsille. Naistenvaatteita yhdistää räiskyvät värit ja rohkeat, paikoittain retrohenkiset kuviot. Miesten ja lasten vaatteissa on paikoittain nähtävissä samaa henkeä, mutta kokoelmat tarjoavat suurempaa vaihtelua ja monipuolisuutta. Vaatteet ovat rohkeita ja paikoittain jopa kokeilullisia. Ne vetoavat muotitietoiseen, mutta myös muotia seuraamattomaan väreillään ja mielenkiintoisilla kuvioillaan. Mallisto on erilainen mutta lähestyttävä. Vaatteisiin ihastuu nopeasti ja kiintymys pukineisiin kestää. Energiset ja iloiset yksityiskohdat ja raikas design tuovat loistoa ja juhlaa arkeen sekä väriä ja paistetta kaamoksen keskelle.

Desigualin vaatteet koko perheelle

Zalandolta löydät mittavan ja laadukkaan valikoiman Desigualin vaatteita niin naisille, miehille kuin perheen pienimmillekin. Valikoimasta löydät monenlaista vaatetta perheen jokaiselle jäsenelle, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Naisille on tarjolla vahvoja värejä ja jopa psykedeelisiä kuvioita. Miehille ja lapsille suunnatut Desigualin vaatteet ovat samaan tapaan värikkäitä, mutta valikoimasta löytyy myös muun muassa urheilullisia vaatteita, jotka naisten valikoimasta loistivat poissaolollaan. Kauttaaltaan vaatteet ovat mukavia käyttää ja helppoja yhdistellä erilaisiksi asukokonaisuuksiksi. Eläinkuviolliset paidat sopivat arkisen käytön lisäksi myös herättämään keskustelua ja huomiota kun suuntaat naapuripubiin tikkaa heittämään. Vaatteita on myös tarjolla käytettäväksi niin lämpöiseen kesäaikaan kuin kylmimmillä talvipakkasillakin. Monet vaatteista soveltuvat läpivuotiseen käyttöön, eivätkä varmasti päädy pölyttymään vaatekomeron perille.