Kaikki

Vaatteet / Desigual

Merkki
Hinta
22
22
225
225
Käyttövinkki

258 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/4
CHAQ NATASHA - Parkatakki - medium dark CHIVITE - Pitkähihainen paita - black ANNA - Neuletakki - black BONNIE - Neulemekko - black Pitkähihainen paita - bordeaux CHIPI - Vapaa-ajan mekko - verde botella Pitkähihainen paita - marino BRITTANY - Pusero - navy BLUEVILLE - Leggingsit - black CHIPI - Vapaa-ajan mekko - black ABRIG NINI - Villakangastakki - green TALLAHESSE - Pitkähihainen paita - black DONOVAN - Leggingsit - black MONTPELIER - Trikoomekko - black PISA - Talvitakki - navy SINITA - Talvitakki - burdeos EPICURO - Collegepaita - navy EUGENIA - Pitkähihainen paita - gris oscuro EPICURO - Collegepaita - fuchsia rose BOSTON - Vapaa-ajan mekko - gris oscuro CAMEL BOYFRIEND - Relaxed fit -farkut - black MALAGA - Neulemekko - marino OSAMIM - Talvitakki - black AMONA - Pitkähihainen paita - black ESSENTIAL RACER - Toppi - petrol MASERU SET - Vapaa-ajan mekko - antracita SECOND - Trikoomekko - borgona ABRIG CECILIA - Untuvatakki - borgona EDI - Pitkähihainen paita - gris vigore oscuro MANOLO - Pitkähihainen paita - black SETTER - Talvitakki - black ROUGE - Trikoomekko - gris oscuro LIA - Neule - gris vigore claro OSAMIM - Talvitakki - ciruela VEST PICHI - Vapaa-ajan mekko - black ELQUI - Pitkähihainen paita - gris vigore claro ADELINE - Neuletakki - black NATI - Printtipaita - gris vigore claro MARIOTI - Leggingsit - black GAEA - Neule - black PIPIN - Slim fit -farkut - black denim Neuletakki - black LELI - Minihame - blue KOHL - Pitkähihainen paita - navy ARGEL SET - Trikoomekko - black VEST IRLANDA - Trikoomekko - grey VEST KINA - Vapaa-ajan mekko - verde londres MINAS - Kotelomekko - burnt olive FREYA - Trikoomekko - grey ALEGRE - A-linjainen hame - black NADIA - Trikoomekko - blue depths REFRIPOSAS - Straight leg -farkut - dark blue ABRIG AZUL - Talvitakki - borgona BASIC - Leggingsit - black TRACY - Pitkähihainen paita - navy HELEN - Neulemekko - navy ROSITA - Pitkä takki - black NIAGARA - Pitkähihainen paita - fuchsia rose PRATS - Minihame - navy GREBE - Huppari - black

Ennen vanhaan vaatteet olivat kaikki kotona tehtyjä tai siiten räätälin valmistamia. Niinpä jokainen vaatekappale oli yksilöllinen, mutta toisaalta vain harvalla oli varaa koristautua räikein värein ja jännittävin kuvioin. Vaatteiden teollinen massatuotanto on sittemmin laskenut käyttövaatteiden hintoja. Mutta vasta Desigual on tuonut värikylläisyyden ja jännittävät kuviot, sekä suorastaan taiteelliset vaatekappaleet laajojen kuluttajapiirien ulottuville. Nämä ovatkin Desigualin brändin tunnuspiirre, ”väärinpäin” kirjoitetun ässän ohella. Desigualin vaatteet ovat värikäs ja innostava kokoelma erilaisia arkisia ja helppokäyttöisiä vaatekappaleita niin naisille, miehille kuin myös lapsille. Naistenvaatteita yhdistää räiskyvät värit ja rohkeat, paikoittain retrohenkiset kuviot. Miesten ja lasten vaatteissa on paikoittain nähtävissä samaa henkeä, mutta kokoelmat tarjoavat suurempaa vaihtelua ja monipuolisuutta. Vaatteet ovat rohkeita ja paikoittain jopa kokeilullisia. Ne vetoavat muotitietoiseen, mutta myös muotia seuraamattomaan väreillään ja mielenkiintoisilla kuvioillaan. Mallisto on erilainen mutta lähestyttävä. Vaatteisiin ihastuu nopeasti ja kiintymys pukineisiin kestää. Energiset ja iloiset yksityiskohdat ja raikas design tuovat loistoa ja juhlaa arkeen sekä väriä ja paistetta kaamoksen keskelle.

Desigualin vaatteet koko perheelle

Zalandolta löydät mittavan ja laadukkaan valikoiman Desigualin vaatteita niin naisille, miehille kuin perheen pienimmillekin. Valikoimasta löydät monenlaista vaatetta perheen jokaiselle jäsenelle, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Naisille on tarjolla vahvoja värejä ja jopa psykedeelisiä kuvioita. Miehille ja lapsille suunnatut Desigualin vaatteet ovat samaan tapaan värikkäitä, mutta valikoimasta löytyy myös muun muassa urheilullisia vaatteita, jotka naisten valikoimasta loistivat poissaolollaan. Kauttaaltaan vaatteet ovat mukavia käyttää ja helppoja yhdistellä erilaisiksi asukokonaisuuksiksi. Eläinkuviolliset paidat sopivat arkisen käytön lisäksi myös herättämään keskustelua ja huomiota kun suuntaat naapuripubiin tikkaa heittämään. Vaatteita on myös tarjolla käytettäväksi niin lämpöiseen kesäaikaan kuin kylmimmillä talvipakkasillakin. Monet vaatteista soveltuvat läpivuotiseen käyttöön, eivätkä varmasti päädy pölyttymään vaatekomeron perille.