Vaatteet

Suositut filtterit
94 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Didriksons-vaatteet säällä kuin säällä

Ruotsalaisen, jo yli sata vuotta toiminnassa olleen Didriksons-vaatemerkin tuotteet on suunniteltu sekä valmistettu seuraamalla muun muassa periaatetta, jonka mukaan ulkopuolisia olosuhteita ei voida aina muuttaa, joten on parempi vain sopeutua niihin. Alun perin kalastajien pukeutumiseen paneutunut brändin tavoitteena onkin tarjota pohjolassa tyypillisesti tiheäänkin vaihteleviin sääoloihin sopivaa vaatetusta. Nykyään Didriksons tuottaa hieman kaikenlaisia ulkoiluun sopivia vaatteita, jotka pitävät sinut kuivana ja lämpimänä, oli keli millainen tahansa.

Zalandolta löydätkin laajan valikoiman Didriksons-vaatteita, joka kattaa niin erilaisia toppatakkeja, kuoritakkeja, sateen pitäviä takkeja kuin liivejäkin. Toisin sanoen takkeja joka lähtöön. Sää kun on usein pukeutumiskysymys. Eikä harmaallakaan kelillä tarvitse tyytyä harmaisiin vaatteisiin – Zalandon valikoimasta voit napata itsellesi niin suloisen liilaa, keväisen vihreää kuin hempeän vaaleanpunaistakin takkia, joiden avulla erottua joukosta ja piristää päivää.

Harrastitpa sitten purjehtimista, laskettelua, vaeltamista tai ihan vain koiran kanssa lenkkeilyä, laadukas takki on osa perusvarustusta. Talvella untuvakerros ehkäisee kylmää viimaa palelluttamasta, kun taas syysmyrskyn yllättäessä sadetta pitävä malli suojaa kastumiselta. Älä siis sinnittele sisulla, vaan varaudu ilmojen viilenemiseen hyvissä ajoin ja tilaa Didroksons-vaatteet Zalandolta jo tänään!

Didriksons-vaatteet – taattua laatua sekä harkittuja yksityiskohtia

Kun rajuilma vyöryy ylitse, joutuu laadukkainkin vaatetus koetukselle. Koko muuta kerrastoa suojaavalta takilta vaaditaankin aika paljon. Ei riitä, että se näyttää hyvältä sekä houkuttelevalta yllä, sen täytyy myös pitää tuulta, suojata sateelta, istua mukavasti liikkumista rajoittamatta sekä tarjota mahdollisesti lämpöäkin.

Moni huomaa kurjemmilla keleillä kaipaavansa kuitenkin vielä joitain tiettyjä ominaisuuksia tai yksityiskohtia, joihin voivat lukeutua esimerkiksi laadukas huppu, vetoketjulliset taskut, kiristettävät resorit ja korkea kaulus. Didriksons-takkeja suunnitellessa onkin pyritty huomioimaan nämä käyttäjien tarpeet ja vastaamaan niihin aina mahdollisuuksien mukaan.

Voitkin siis valita juuri omaan elämäntyyliisi tai harrastukseesi sopivan korkealaatuisen, sekä kestävistä materiaaleista valmistetun takin. Sinulle, joka haluat suojella myös jalkojasi tuulelta ja tuiverrukselta, sopii hyvin pitkähelmaisempi takki. Toinen taas kaipaat enemmän liikkuvuutta esimerkiksi hiihtäessä, lyhyempi takki voi olla se mieluisampi vaihtoehto. Kolmas ehkä toivoo huppua ilman karvareunaista, kun taas neljäs on sitä mieltä, että taskuihin pitää mahtua paljon. Tutustu siis huolella Zalandon kattavaan Didriksons-vaatteiden valikoimaan ja etsi käsiisi se juuri omannäköisesi takki.

Didriksons-vaatteet ovat ympäristönkin kannalta hyvä valinta

Ihmiset, jotka liikkuvat paljon luonnossa, ymmärtävät myös luonnonsuojelun merkityksen. Mikäli kaipaat vaatekaappiisi vaatteita, joilla on pienempi hiilijalanjälki, olet oikeassa paikassa.

Me Zalandolla haluamme säästää luonnonvaroja myös tuleville sukupolville. Siksi pyrimmekin tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman paljon tuotteita, jotka on tuotettu ainakin osittain kierrätetyistä tai luonnonmukaisista materiaaleista.

Myös monet mallistomme Didriksons-vaatteet kantavat kestävän kehityksen merkkiä. Ne lukeutuvat siis juurikin näihin osittain tai jopa kokonaan kierrätetyistä materiaaleista valmistettuihin tuotteisiin. Tuotteisiin, jotka saat helposti tilattua meiltä Zalandolta vain muutamalla klikkauksella!