Vaatteet

Suositut filtterit
869 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Huolella valittu huolettomuus on ajankohtainen muotisuuntaus, jossa yhdistyvät rento tyyli ja vaatteiden korkea laatu. Diesel-vaatteet ovat huippuesimerkki brändistä, jonka mallistot perustuvat farkkuihin mutta täydentyvät muilla vaatteilla ja asusteilla. Teimme tutustumisretken kulttimerkin uusimpaan vaatevalikoimaan.

Diesel-vaatteissa on asennetta

Life is too short to wear boring clothes. Ihastuimme Dieselin asuihin, koska näissä kuteissa tuntee olevansa samalla kertaa sekä tyylikäs että luovasti epäjärjestyksessä. Juuri sellaisiahan me haluamme olla, rentoja ja omaperäisiä mutta vakavasti otettavia. Farkut, tennarit ja t-paita ovat kombo, joka saattaa kuulostaa jo vähän tylsältä, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Tekevän ihmisen vaatteissa saa näkyä tekeminen: kulumat, pienet tahrat ja korjaukset kertovat aktiivisesta elämästä ja osallistuvasta asenteesta. Printtipaitojen ja collegejen huolelliset leikkaukset tuovat asuun selkeyttä ja täsmällisyyttä, piirteitä, joita kaiken luovuuden keskellä arvostamme. Tiesitkö muuten, että Dieselin valikoimista löytyy farkkujen ja paitojen ohella myös mekkoja, neuleita, uikkareita ja alusasuja? Kaikissa kiteytyvät samat kaksi asiaa: raikas huolettomuus ja korkea laatu.

Diesel-vaatteet vakuuttivat

Elämä sujuu miellyttävämmin, kun päästät irti vanhasta kuonasta ja lopetat turhan nipotuksen. Diesel-vaatteet saivat meidät vakuuttuneiksi siitä, että pukeutumisemme vaikuttaa ajatuksiimme ja asenteisiimme. Arki sujuu sutjakammin, kun vaatteet ovat valmiiksi vähän vinksallaan. Ajankohtaisissa mekoissa niin raidat kuin kankaatkin ovat sopivasti vinossa, eikä paitojen kuvioiden tarvitse aina olla siististi keskellä. Persoonallisten vinksahdusten vastapainoksi tarvitsemme tietysti suoraa ja selkeää, ja sitäkin Dieselin vaatteista löytyy. Tummat regular fit -farkut näyttävät tyylikkäiltä kevyen viskoosipuseron tai ruutupaidan kanssa, tiukka trikoopoolo taas tuo asuun retromeininkiä. Meidän suosikkihousumme ovat hivenen nostalgiset, hiekkapestyt straight leg -farkut, joiden lahkeita kärsii kääntää useammankin kerroksen. Sandaletit, saappaat vai varsilenkkarit? Valitse sinä!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista