Suodatin (1)

242 tuotetta

Free People vapauttaa vaatekaapistasi kaiken jäykkyyden ja tavanomaisuuden. Sen vaatteet ovat ajankohtaisen boheemeja, ne kokeilevat notkeasti rajojaan - ja tärkeimpänä - ne kuvaavat kantajansa rohkeutta elää hetkessä. Free People -vaatteet ovat nykyaikaisen hipin suosikkeja, mutta taipuvat yhtä ahnaasti modernin kaupunkilaiskissan ylle.

Brändi nojaa vahvasti boho chic -tyyliin, mikä on luonnollista, kun sen juuret ovat tiukasti 70-lukulaisessa maaperässä kiinni. Nuori Dick Hayne perusti Free Peoplen butiikin 70-luvulla Philadelphiaan valmistaakseen vaatteita nuorille, jotka kaipasivat vapautta myös pukeutumisessaan. Suosittu liike kasvoi lopulta kahdeksi, jolloin nimi Free People muutettiin Urban Outfittersiksi. Free People herätettiin uudelleen henkiin -84, ja 2001 se todella palasi boheemille juurilleen. Nyt brändi on jokaisen fiksun, rohkean, herkän, suloisen, vahvan, naisellisen, tomboymaisen seikkailijattaren suuri ihastus.

Free People voimaannuttaa nuutuneen vaatekaappisi

Sukella Woodstockin maisemiin ja lainaa tyyli-inspiraatiosi suoraan 70-lukulaisen folk-naisen vaatekaapista. Löydät mallistosta ihanat maksimekot, tunikat ja paitahameet, jotka liehuvat kauniissa paisley- ja kukkakuvioissaan - happy face! Pitkällä mekolla luot naisellisen romanttisen lookin. Talvikäytössä kannattaa varmistaa, että helma ei ole liian pitkä ja alla on riittävästi korkoa. Luovuutta henkivä tunika toimii kapeiden housujen ja saappaiden kanssa oivallisesti. Heitä ylle crop-mallinen nahkarotsi, kun haluat lookistasi modernin.

Trendikkäät, siniset leveälahkeiset farkut pysyvät moderneina, kun yhdistät yläosaksi yksivärisen tai muuten ohuen paitapuseron. Tummat flaret istuvat myös bisnestyyliin tiukan pooloneuleen ja pitkän liivin kanssa. Löydät valikoimasta myös pitsiset alusvaatteet, jotka ovat ylellisen vintage-henkisiä, eikä haittaa yhtään, jos ne vähän vilkkuvat topin alta.

Free People -vaatteet varmistavat, että energiasi ovat kohdillaan!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua