Vaatteet

Suositut filtterit
1 630 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Lasten kumisaappaat – aina tarpeelliset jalkineet

Jos taaperolle tulisi valita yhdet jalkineet käytettäväksi ympäri vuoden, olisi ne luultavasti kumisaappaat. Lasten kumisaappaat -valikoimastamme löydät erittäin suuren valikoiman toinen toistaan upeampia malleja lasten suosikkikengistä. Lapsia ei paljon sadekelit paina, kun leikkiin on mahdollisuus. Pukemalla lapsen kunnon säähän sopivilla kumisaappailla, ei vanhemmankaan tarvitse pohtia pysyvätkö pienen päivänsäteen jalat kuivina.

Lasten kumisaappaat soveltuvat moneen. Luontoretkillä ne suojaavat kosteuden lisäksi jämäkkien pohjiensa ansiosta pientä kasvavaa jalkaa risuilta ja ötököiltä. Lammikoissa pomppiminen hoituu asian vaatimalla taidolla ja hymy huulilla. Matkalla päiväkotiin ja arkisilla kauppareissuilla on mukava pitää jalat kuivina koko päivän.

Ihanan monipuolisesta kumisaapasvalikoimastamme löydät lähes varmasti lapselle sopivat ja lapsen mielestä mukavat kumisaappaat. Kumisaappaissa jaloilla on mukavat oltavat. Sukat pysyvät kuivina, sään mukaan lisäsukkia on helppo pukea, eikä jalkineet ole todellakaan hankala laittaa jalkaan. Ulos lähtiessä on mukavaa, kun lapsi saa omat saappaat helposti jalkaan ja vieläpä pitää niiden pukemisesta. Kumisaappaat ovat aina lapsille tarpeelliset ja mieluisat jalkineet!

Helposti puettavat päivän piristeet

Kumisaappaat ovat monen pienen lapsen suosikkikengät, eikä syyttä. Ovathan ne erittäin helppo pukea ja ottaa pois jaloista. Pieniä kaduntallaajia ei monesti edes kiinnosta millainen keli ulkona on, koska kumpparit on niin mukava vetäistä jalkaan. Sisään tullessa ne on myös mukavan helppo polkaista pois jaloista.

Synkemmillä keleillä lapsi voi tuoda kaivattua valoa päiviin. Lätäköissä hyppimisen lisäksi lapsikin osaa arvostaa hauskoja ja pirteitä kumisaappaita. Päivän piristyksenä toimivat esimerkiksi riemukkailla eläinkuvioilla väritetyt mallit tai trendikkään yksiväriset kirkkaat kuosit. Hyväntuuliset lasten kumisaappaat saattavat jo itsessään piristää myös känkkäränkkäpäivää potevan lapsen fiilistä. Näin aikuinenkin nauttii pienokaisen laatukengistä. Hyvin puettuna ja pätevillä vedenkestävillä kumisaappailla astellen sadepäivät muuttuvat yht’äkkiä vähemmän tylsiksi.

Helpon puettavuuden ja mainion monipuolisen kuvituksen lisäksi lasten kumisaappaissa piilee muitakin myös aikuisia auttavia puolia. Hurjienkin kuraleikkien jälkeen kumisaappaat on helppo puhdistaa vedellä. Näin iloiset lempijalkineet ovat taas siisteinä odottamassa kenkähyllyllä seuraavaa ulkoretkeä. Pirteällä kumisaapasvalinnalla saatat muutenkin kannustaa pienokaistasi ulkoiluun.

Jalkineet, jotka ovat käytössä ympäri vuoden

Kumisaappaiden monipuolisuuden ja helppouden vuoksi lasten kumisaappaat ovat eittämättä ehkä eniten ympäri vuoden käytössä olevia jalkineita. Oikeanlaisia saappaita löytyy säähän kuin säähän, ja jokaiseen vuodenaikaan. Malleja löytyy pidempivartisista juuri nilkan peittäviin, ja ohuista malleista paksuilla vuorilla varustettuihin. Joistain malleista löytyvät hauskat vetokahvat auttavat kiskaisemaan kumpparit jalkaan ripeästi ja tukevat traktoripohjat pitävät huolen siitä, ettei liukkaankaan kulkijan askel lipsu märällä pinnalla.

Lyhyemmillä varsilla varustetut kumisaappaat trendikkään modernilla muotoilulla soveltuvat tyylittelevän lapsen asusteisiin. Malleja löytyy räikeästi kuvioitujen lisäksi aistikkaan yksivärisinä ja monesti lapsellekin kivaa puuhaa on kumisaappaiden värin valinta. Lyhytvartisilla kumisaappailla on hyvä astella kostealla kelillä vaikkapa kauppareissuille, kaupunkikävelylle tai kouluun. Ne on yhtä lailla helppo pukea jalkaan, joten välitunnille pääsee kirmaamaan mahdollisimman nopeasti. Hieman jo kasvaneelle lapselle saattaa kelvata paremmin jopa tyylikkäästi kimaltavat mallit.

Kumisaappaat ovat eittämättä märkien syys- ja kevätkelien ykköskengät. Ohuet vuorettomat mallit soveltuvat myös kesäiseen mansikkamaalla herkutteluun ja kalaretkiin, kun taas ilmojen viiletessä jalkaan on mukava pukea paksummilla vuorilla varustettuja malleja. Talvisemmilla ilmoilla kumisaappaisiin meneviin jalkoihin on helppo pukea villasukat ja kuivuuden lisäksi näin jalat pysyvät myös lämpiminä. Aktiiviseen ulkoiluun, luontoretkille ja tehokkaaseen lätäkköpomppimiseen soveltuvat parhaiten mallit, joista löytyy resori ja kiristysnauha saappaan yläosasta. Tämän avulla kumisaappaat pysyvät jaloissa hyvin, eikä vesi pääsee saappaan sisään. Lasten kumisaappaat sopivat käytettäväksi ympäri vuoden!