Vaatteet

Suositut filtterit
14 tuotetta

Glamorous-vaatteet rohkeilla printeillä ja designilla

Vuonna 2007 perustetusta brittiläisestä Glamorousista on kasvanut suosittu kansainvälinen naistenvaatebrändi erityisesti trendikkäästä glamourista ja rohkeasta designista pitävien muodin ystävien keskuudessa. Inspiroivilla Glamorous-vaatteilla on helppo erottautua joukosta ja luoda oma persoonallinen tyyli.

Glamorous-vaatteet voi tunnistaa esimerkiksi niiden innovatiivisista materiaaleista ja leikkauksista sekä mielenkiintoisista printeistä. Brändi hakee inspiraatiota vaatteisiinsa niin sosiaalisesta mediasta, popkulttuurista kuin muotivaikuttajilta. Glamorouksen suunnittelijat tunnetaan myös siitä, että he matkustavat maapallon eri kolkissa imemässä vaikutteita ja inspiraatiota vaatteisiinsa.

Esimerkiksi Glamorousin jännittävillä printtikuvioisilla vaatteilla on helppo luoda trendikäs ja näyttävä asukokokonaisuus. Jos mietit, millaisen printin valitsisit, kannattaa huomata, että muun muassa kukkakuviot ovat yhä edelleen in, kaikenkokoisina ja värisinä. Joten voit valita ylä- tai alaosaasi vaikkapa dynaamisuutta lookiin tuovia isoja graafisia kukkia tai kenties hempeitä ja romanttisia pienempiä kukkakuvioita. Eikä pidä tietenkään unohtaa varsinaista naisten pukeutumisen klassikkoa eli kukkamekkoa.

Glamorous-vaatteet ovat täynnä rendikkäitä yksityiskohtia

Mielenkiintoisten printtien lisäksi monet Glamorous-vaatteet inspiroivat myös designillaan. Kun haluat lookiisi näyttävyyttä, voit valita vaikkapa jonkun brändin paidoista, jotka sisältävät hauskoja trendikkäitä yksityiskohtia. Ota omaksesi esimerkiksi tyttömäisyyttä ilmeeseen tuova, pyöreäkärkinen Peter Pan -kaulus tai kasariltakin tutut puhvihihat.

Vaikka puhvihihat eivät ole nykyään aivan yhtä massiivisia kuin 1980-luvulla, saavat ne olla suuret ja näyttävät. Puhvihihaisella paidalla saa luotua helposti ihanan romanttisen tyylin, mutta myös dynaamisen modernin lookin. Jos haluat korostaa puhvihihoja asukokonaisuutesi yksityiskohtana, voit käyttää simppeliä alaosaa kuten perusfarkkuja tai yksinkertaista hametta. Romanttisen hempeään tyyliin voit valita esimerkiksi naisellisen herkän rimpsuhameen tai pitsisiä yksityiskohtia. Eikä kannata unohtaa kenkien, laukun ja muiden asusteiden merkitystä oman asukokonaisuuden viimeistelijänä.

Jos pidät enemmän ajattoman tyylikkäistä vaatteista, Glamorousin valikoimasta löydät myös klassisia värejä ja leikkauksia. Esimerkiksi valkoinen hame tai housut tuovat lookiin raikkautta ja musta on aina käytännöllinen ja ajaton valinta. Ja jos pidät printtikuvioiden sijaan enemmän yksivärisistä vaatteista, kannattaa kokeilla perusvärien lisäksi myös erilaisia tämän hetken ihania trendivärejä.

Glamorousin vaatteilla on helppo onnistua

Jos etsit inspiroivia ja näyttäviäkin vaatteita, löytyy Glamorousilta laaja valikoima erilaisia naisten vaatteita ja vieläpä varsin edulliseen hintaan. Lisäksi meillä on säännöllisesti käynnissä erilaisia tarjouskampanjoita, joista voit saada Glamorous-vaatteet vielä tavallistakin edullisemmin.

Vaatteiden ekologisuus on monelle tärkeä seikka, sillä yhä useampi meistä on havahtunut siihen, että myös vaatevalinnoillamme on merkitystä ympäristölle. Myös Glamorousilta löytyy oma mallistonsa, jonka vaatteet on valmistettu tavallista ympäristöystävällisemmin. Vaatteissa on voitu käyttää esimerkiksi luomumateriaaleja, joiden tuotantoprosessi säästää vettä huomattaviakin määriä tavallisiin tuotantomenetelmiin verrattuna.

Tunnistat nämä ekologisemmat Glamorous-vaatteet sivustollamme vihreällä pohjalla olevasta Kestävä kehitys -tekstistä. Löydät tuotteen kuvauksesta lisätietoa siitä, miten vaate täyttää kestävän kehityksen kriteereitä. Lisätiedoista löydät myös muuta tärkeää tietoa tuotteesta, kuten sen pesu- ja hoito-ohjeet.