Vaatteet

Suositut filtterit
  • Naiset
  • Miehet
  • Lapset
18 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Nuori ja raikas Goosecraft tuo vaatevarastoosi sekä nykyisen että tulevan muodin suosituimmat nahkavaatteet. Lahjakkaiden suunnittelijoiden käsissä trendikkäät ja kekseliäät ideat muuttuvat upeiksi muotoilun ja käytännöllisyyden taidonnäytteiksi. Nämä näyttävät Goosecraft-vaatteet ovat riittävän särmikkäitä säväyttämään katukuvassa mutta sopivan hillittyjä hienostuneeseenkin tyyliin. Sama nahkarotsi esittää sujuvasti kahta eri roolia: se on välitön ja rento arkisen farkkuasun kanssa ja mystisen kiehtova osana tummanpuhuvaa juhla-asua.

Goosecraft-vaatteet – vaivaton valinta vaativaan tyyliin

Kaipaatko nahkatakkia, joka on selkeästi erilainen? Vai mielitkö klassista mallia luottoväreissä? Goosecraft-vaatteet kattavat lukuisia eri tyylejä napakoista biker-takeista pusakkamallisiin lentäjäntakkeihin, niin naisille kuin miehillekin. Miesten malleissa musta, harmaa ja ruskean eri sävyt pitävät suosionsa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen, mutta takin tekstuuri ja detaljit vaihtelevat. Kevyesti kulutettu keinonahka on kätevä oikopolku omassa käytössä pitkään kulutetun, aidon nahkatakin ilmeen ja tunnun saavuttamiseksi. Keinonahkainen takki on aitoon verrattuna myös paremmin säänkestävä. Keinomateriaali ei kuitenkaan koskaan opi hengittämään omaan tahtiisi tai muotoutumaan vartalosi joka liikkeeseen ja muotoon. Aito nahka saattaa kulua, mutta se muuttuu vuosien kuluessa vain entistä aidommaksi. Se on kuin toinen luontosi ja nahkasi.

Hapsuista hulmuaviin hulpioihin

Osa miesten malleista on helppo sovittaa naisille fiksaamalla vain hiukan niiden kokoa ja kuosittelua. Naisten nahkatakkien mallit ovat usein tyköistuvia, mutta tilavaviakin malleja on saatavilla kerrospukeutujien iloksi. Kuohkeaan neuleeseen kietoutuja haluaa takin, jonka alle mahtuu koko neule ja vieläpä mukavasti. Naisten tiukat, jakkutyyliset mallit tuovat työpaikalle määräävää asennetta ja tyyliä, kun taas niiden cowboy- ja hippityyliin viittaavat hapsuversiot vapauttavat kireämmänkin ilmapiirin. Vapaana hulmuavien nahkavaatteiden reunat eivät kaipaa huolittelua vaan näyttävät kauniin yhtenäisiltä sellaisenaan. Naisten Goosecraft-vaatteet sisältävät takkien ja jakkujen lisäksi nahkamekkoja- ja hameita. Juhla-asuna nahkamekko vie tyylipisteet kotiin joka kerta kunhan pysyttelet siisteissä ja simppeleissä asusteissa. Metallinhohtoiset asusteet ovat kimmeltävyytensä vuoksi täydellinen pari mattapintaiselle nahalle.

Yhdistele ja sekoita