Vaatteet

Suositut filtterit
42 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Grunt-vaatteet tarjoavat skandimuotia lapsille ja nuorille

Grunt on tanskalainen brändi, joka valmistaa ajattoman tyylikkäitä muotivaatteita lapsille ja nuorille. Sen tunnistettava tyyli syntyy siitä, että brändi yhdistää ajattoman pohjoismaisen tyylin nykytrendeihin. Siksi monet vaatteita ja muotia rakastavat lapset ja nuoret ovatkin ihastuneet yrityksen vaatteisiin, joilla voi ilmaista omaa tyyliään persoonallisella tavalla.

Monet erityisesti hieman vanhemmat lapset ja nuoret osaavat arvostaa brändin skandinaavista tyyliä, jolle on ominaista klassisuus ja yksinkertaisuus. Ajattoman tyylikkäät vaatteet näyttävät aina hyviltä, ja koska niihin voi yhdistää lähes minkälaisia koruja ja asusteita tahansa, tuovat ne mahdollisuuden rohkeaan ja mielikuvitukselliseen trendeillä leikittelyyn ja oman tyylin löytämiseen.

Brändin edustamasta skandinaavisesta tyylistä, jota luonnehtivat minimalistisuus, käytännöllisyys ja luonnonläheisyys, on tullut viime vuosina tavattoman suosittua ympäri maailman, niin muodissa sekä sisustuksessa. Esimerkiksi käytännöllisyys onkin aina tärkeä elementti lasten vaatteissa. Lasten tulee tuntea itsensä mukaviksi vaatteissaan ja niiden tulee kestää lapsille luonnolliset leikit ja seikkailut.

Käytännöllisiä perusvaatteita ja hauskoja printtejä

Gruntin vaatteissa näkyy skandinaaviselle tyylille ominainen ajaton tyylikkyys. Monesti onkin järkevää hankkia myös lapsille ja nuorille käytännöllisiä perusvaatteita, joita on helppo yhdistää muihin vaatteisiin ja asusteisiin. Omistamalla hyvän perusvaatteiden kokoelman erilaisia vaatteita ei tarvitse ostaa niin paljoa. Skandityylille on ominaista minimalistisuus ja ”vähemmän on enemmän” -ajattelu, mutta etenkin nuoremmilla lapsilla vaatteisiin on ihana yhdistää erilaisia suloisia asusteita.

Gruntilla on laaja valikoima erilaisia vaatteita aina erilaisista paidoista housuihin ja hameisiin. Voit myös valita esimerkiksi trendikkään haalarin tai paitamekon. Lasten ja nuorten vaatteissa värit saavat todellakin loistaa, ja brändin mallistossa näkyvätkin esimerkiksi trendikkäät pastellivärit, jotka ovat lasten todellisia kestosuosikkeja vuosikymmenestä toiseen.

Hauska valinta on esimerkiksi yhdistää ylä- ja alaosa, jossa on käytetty samaa printtiä tai väriä. Esimerkiksi raidat ovat tällä hetkellä trendikkäitä myös lasten ja nuorten vaatteissa.

Vaatteita, joissa lapsesi viihtyvät

Ulkonäön ja tyylikkyyden lisäksi on luonnollisesti ensiarvoisen tärkeää, että lapset ja nuoret viihtyvät vaatteissaan ja ne ovat puristamattomat ja kiristämättömät. Tämä on huomioitu muun muassa Gruntin housuissa, jotka ovat leikkaukseltaan mukavan väljiä ja rentoja. Esimerkiksi kangashousujen joustava vyötärö mukautuu lapsen koon mukaan. Hameet ja paitamekot ovat mukavan väljä valinta, joka antaa lapselle tilaa liikkua.

Brändin vaatteissa on käytetty lisäksi mukavia materiaaleja, kuten puuvillaa, joka tuntuu miellyttävältä päällä. Lapsen viihtyvyyden varmistamiseksi on totta kai tärkeää myös se, että valitset juuri oikean kokoisen vaatteen. Valintaa helpottavat muun muassa sivustoltamme löytyvät kokotaulukot. Löydät aina runsaasti lisätietoa vaatteesta klikkaamalla sen kuvaa. Jos tilaamasi vaate ei kuitenkaan olekaan oikean kokoinen, ei hätää. Aina tilatessasi tuotteesi meiltä sen palautus ja vaihto toiseen on sinulle ilmaista.

Vaikka Grunt-vaatteet ovatkin korkealaatuisia ja kestäviä, muista noudattaa niiden hoito- ja pesuohjeita tarkoin. Siten voit varmistaa sen, että vaatteet kestävät aikaa ja ovat lapsen ilona pitkään.