Vaatteet

Suositut filtterit
280 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Naisten ICHI-vaatteet tarjoavat jokaiselle jotakin pukeutumiseen

Erilaisia värejä ja kuoseja ei voi olla koskaan liikaa. Yleisestä käsityksestä poiketen voi olla myös niin, että mitä enemmän pukeutumisessa on värejä ja kuoseja, sen parempi. Värit tuovat uutta energiaa ja itsevarmuutta, joten niitä voi käyttää juuri niin paljon kuin huvittaa. Zalando on tunnettu laajasta valikoimastaan. Nyt myös naisten ICHI-vaatteita on tarjolla monipuolisesti erilaisille pukeutujille. Jos kaipaat lisää inspiraatioita pukeutumiseesi, kannattaa käydä katsomassa, mitä kaikkea Zalandolla on tarjolla.

Miltä kuulostaisi ihanan värikäs neule yhdistettynä vaikka klassiseen kynähameeseen? Tämän asun voi pukea hyvin niin toimistolle kuin myös vapaa-ajan viettoon. Toinen hyvä asuvaihtoehto voisi olla värikkäät kangashousut yhdistettynä tyylikkääseen jakkuun. Pukeutumisella on ihana tuoda omaa persoonaa esiin. Älä siis turhaan arkaile käyttää värejä ja erilaisia kuoseja, jos siltä tuntuu.

Naisten ICHI-vaatteet ottavat huomioon kestävän kehityksen periaatteet

Voit pukeutua samaan aikaan tyylikkäästi ja maapallon kantokyvyn huomioiden. Valitse ICHI-mallistosta kestävä kehitys -merkillä varustettu vaatekappale ja teet samalla hyvän työn ympäristön puolesta. Se on pieni teko ihmisille, mutta merkitsee paljon ympäristölle. Kestävällä tavalla tuotetut vaatteet tunnistat pienestä vihreästä kestävä kehitys -merkinnästä. Jokaisen tuotteen kohdalla on vielä tarkemmin kerrottu, minkä perusteella merkki on ansaittu.

Valikoimassa on esimerkiksi paitoja, joiden valmistukseen on käytetty vähintään 50-prosenttisesti vastuullisempia metsäpohjaisia materiaaleja. Tuote on voitu valmistaa esimerkiksi viskoosista tai puusta, joka on peräisin sertifioidusta tai vastuullisesti hoidetusta metsästä. Tämä auttaa suojelemaan muinaisia ja uhanalaisia metsiä. Tekemällä kestäviä ratkaisuja pukeutumisessa vähennät hiilijalanjälkeäsi ja haitallisia päästöjä.

Naisten ICHI-vaatteet ovat luotettavia valintoja joka tilanteeseen

Toimivasta vaatekaapista löytyy helposti yhdisteltäviä vaatekappaleita. Myös monet näyttävät vaatteet voivat pienellä stailauksella sopia arkeen tai vaikka töihin. Perusvaatekappaleista saa myös juhlavampia pukemalla niiden pariksi räväkämpiä asusteita. Kaikki pukeutumiseen liittyvät säännöt kannattaa unohtaa ja lähteä rohkeasti yhdistelemään vaatteita keskenään. Voit yllättyä, kuinka monikäyttöisiä monet vaatekappaleet ovat.

Värikkäiden ja kuviollisten vaatteiden lisäksi on hyvä omistaa muutamia yksinkertaisia vaatekappaleita. Yksiväriset neuleet ja t-paidat ovat varmoja valintoja, kun ei tiedä, mitä haluaisi laittaa päälle. Tämän lisäksi ne ovat ajattomia. Sesongit ja trendit vaihtuvat, mutta valkoinen t-paita tai beige neule ovat aina tyylikkäitä ja muodikkaita. Perusvaatteet pelastavat myös kiireisen aamun, eli ne hetket, kun sinulla ei ole aikaa miettiä asukokonaisuutta kovin pitkään.

Täydellisen asukokonaisuuden kruunaa tietenkin takki. On tärkeää valita takki sen mukaan, missä sitä käytät. ICHI:n valikoimasta löytyy takkeja vapaa-ajalla ulkoiluun tai toimistolle. Kylmällä säällä ulkoilu ei tunnu yhtään inhottavalta, jos päällä on ihanan lämmin toppatakki. Klassinen villakangastakki on puolestaan hyvä valinta toimistolookiin. Vapaa-ajalla kaupungilla kierrellessä pörröinen tekoturkis tuo asuun mukavaa lisämaustetta. Täydellistä takkia kannattaa lähteä etsimään Zalandon valikoimasta. Sieltä löydät varmasti jotain juuri omaan tyyliisi sopivaa.