Vaatteet

Suositut filtterit
95 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Iro-vaatteet tuovat 70-luvun New Yorkin vaatekaappiisi

Iro sai alkunsa, kun ranskalaisen Laurent Bittonin bändi New Yorkissa hajosi ja hän päätti lyöttäytyä yhteen veljensä Arikin kanssa. Vuonna 2005 perustettu Iro saa inspiraationsa musiikista, etenkin 1970- ja 80-luvun amerikkalaisesta musiikkimaailmasta. Brändin ihanteena ovat rohkeat pukeutujat, joiden tyyli kehittyy, mutta pysyy perusteilleen uskollisena. Pariisilainen romantiikka yhdistettynä newyorkilaiseen cooliuteen tuottaa muotia, jossa yhdistyy modernius, laatu ja hienostuneisuus.

Iro yhdistää mallistoissaan urbaanin tyylin ja luksuksen. Sekä naisten että miesten mallistoissa näkyy vahvana viehtymys rock’n’roll-estetiikkaan, katutyyleihin ja toisaalta pariisilaiseen tyylikkyyteen. Iro Vaatteet tunnetaan etenkin naisellisista ja moderneista silueteista, mutta myös rouheista nahkatakeistaan, jotka yhdistät helposti suosikkimekkoosi tai farkkuihin. Mallistoihin kuuluu myös asusteita ja kenkiä.

Nauti elämästä ja ole oman elämäsi Iro

Merkin nimi tulee ranskalaisten tavasta lausua sana ’hero’ eli sankari. Laurent piti taustalla ahkerasti työskentelevää Arikia sankarinaan ja nimi valikoitui luontevasti kunnioittamaan veljesten yhteistyötä. Merkki kannustaakin nauttimaan elämästä, arvostamaan vapautta ja olemaan peloton. Pukeudu kuten haluat ja tee rohkeita valintoja: miltä kuulostaisivat tiukat nahkahousut yhdistettynä ilmavaan, värikkääseen yläosaan ja korkokenkiin? Irolta löydät myös uskottavat tyylit toimistolle: suorat hyvin leikatut housut, laadukas t-paita ja detaljeilla koristettu bleiseri tai yksinkertainen neule yhdistettynä nahkaiseen kynähameeseen. Tyylisi ei Iron vaatteissa ole koskaan tylsä.

Ehkä tarvitset inspiraatiota bileisiin ja yöelämään? Irolta löytyy tähän lukuisia vaihtoehtoja: 100-prosenttisesta silkistä valmistettu herkkä toppi yhdistettynä pillifarkkuihin… tai ehkä sittenkin 70-luvun diskoelämästä muistuttava pitkähihainen, hypernaisellinen minimekko ja nahkasaappaat? Iron luomassa tyylissä ei ole epäilystäkään, ettetkö olisi juhlien keskipiste. Ylelliset vaatteet ovat samaan aikaan skarppeja ja hauskoja kannustaessaan meitä etsimään vapautta ja seuraavaa, hikistä rock-keikkaa.

Iro on laajentanut myyntiään lähes kaikkialle maailmaan, ja merkki on saanut omat uskolliset seuraajansa. Iron vaatteiden laatu on pysynyt vuosien saatossa korkealla tasolla ja tyyli uskollisena juurilleen: musiikille ja katuelämälle. Musiikki ja popkulttuuri ovat luoneet trendejä useiden vuosikymmenten ajan ja itseilmaisu liittyy luontevasti musiikkiin, josta pidämme. Iro on onnistunut tuomaan vanhan New Yorkin hengen nykyaikaan ja malliston vaatteet sopivat yhteen kuin hyvän levyn biisit.

Pariisin chic kohtaa New Yorkin viileyden Iron vaatteissa

Pariisilaisnaiset tunnetaan vaivattoman näköisestä tyylistään, hiukan sekaisista hiuksistaan ja raitapaidoistaan. Iro arvostaa tätä eleganssia, mutta tuo siihen mukaan New Yorkin rosoisuutta ja urbaania henkeä. Vaatteissa käytetään puhtaita värejä, joita on helppoa yhdistellä sekä toisiinsa että jo kaapistasi löytyviin asuihin. Jos ostat vain yhden Iron tuotteen, harkitse vakavasti nahkatakkia, merkin eniten myytyä tuotetta. Tuo täydellisesti leikattu ja huolella valmistettu vaatekappale palvelee vuosia ja yhdistyy lähes mihin vain. Laita levy soimaan, tee nojatuolimatka Pariisin kautta New Yorkiin ja shoppaile Zalandolta itsellesi Iron tyyli. Sääntöjä ei ole, toteuta vain itseäsi.