Vaatteet

Suositut filtterit
74 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Joha-vaatteet – lastenvaatteita vuosikymmenien kokemuksella

Tanskalainen Joha on yksi Pohjoismaiden johtavista lasten puuvilla- ja villavaatteiden valmistajista. Vaatemerkki on toiminut alalla jo monia vuosikymmeniä, sillä yritys perustettiin jo vuonna 1963. Brändin visio ja pyrkimys ovat pysynyt samoina kaikki nämä ajat: huippulaatuisten, hyvin istuvien lastenvaatteiden valmistaminen parhaista materiaaleista.

Pääasiassa vauvojen ja taaperoiden vaatteita sisältävässä Joha-vaatteet-valikoimassamme löydät Zalandolla ihastuttavan kokoelman kaikkia lasten tarvitsemia vaatteita bodyista haalareihin ja leggingseistä verryttelyhousuihin. Merkki tarjoaa luonnonmateriaaleista valmistettuja kivannäköisiä vaatteita, jotka sopivat lapselle sekä kotiin, ulos, että päiväkerhoon.

Vaatemerkki on tullut ennen kaikkea tunnetuksi tinkimättömästä laadustaan, eivätkä brändin tuotteet ole turhaan olleet jo vuosikausia olleet suosittujen lastenvaatteiden joukossa. Tuotteita myydään nykyisin sadoissa myymälöissä ympäri maailmaa, mutta nyt sinulla on mahdollisuus tehdä huippulaatuisten lastenvaatteiden ostokset kätevästi vaikka kotisohvalta käsin Zalandon verkkokaupassa. Eri tuotteiden värivaihtoehtoja lapselle esitellessä voit hyvinkin saada valittua myös hänen mielestään mieluisan värin.

Korkealaatuiset ja helppohoitoiset vauvanvaatteet

Johanin kattavasta vauvanvaatteiden mallistosta löydät lapsellesi mukavat, kestävät ja helppohoitoiset vaatteet. Vanhemmankin arkea helpottaa, kun vauvalla on miellyttävän tuntuiset vaatteet päällään, jotka ovat helppohoitoisia ja pestäviä, eivätkä kutita tai pistele.

Viileää ja talvipakkasta? Tällaisilla keleillä alusvaatteina toimivat loistavasti brändin villahousut. Varpaita lämmittävät kerrassaan ihanat villasukat, jotka näyttävät ulkomuodoltaan lähes tohveleilta. Taaperoikään päässeen lapsen voi pukea reteän tyylikkääseen neuletakkiin, joka taatusti ihastuttaa vaikkapa isovanhemmilla kyläillessä.

Sisätiloissa vauvan ja taaperon vaatteina toimivat klassisen tyylikkäät bodyt, joita on saatavilla myös miellyttävissä kuoseissa yksiväristen mallien lisäksi. Nukkumiseen, vauvan tärkeimpään toimintaan – ja muutenkin rentoon kotipuuhailuun soveltuvat hienosti Johanin laadukkaat pyjamat, joita löytyy sekä napitettavina että vetoketjullisina. Lapsen hieman kasvaessa hänet voi varustaa jämäköillä leggingseillä, täysin villasta valmistetuilla trikoohousuilla tai kenties tyylikkäillä olkanapeilla varustetuilla pitkähihaisilla paidoilla.

Laatua lapselle, ympäristöystävällisesti

Nykyaikana Johanin ja yrityksen tuotteiden suosiota lisää entisestään vaatemerkin sitoutuminen kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisempään tuotantoon. Brändin tuotteita tilatessa saat siis korkean laadun, hyvän kestävyyden ja kivan designin lisäksi tuotteen yritykseltä, joka pyrkii toiminnassaan toimimaan sekä lapsesi että ympäristön parasta ajatellen. Merkin lastenvaatteet ovatkin oikea valinta vanhemmille, joille on tärkeää sekä lapsen että ympäristön hyvinvointi.

Monissa brändin tuotteissa on käytetty runsaasti kierrätettyjä materiaaleja ja täten niiden valmistus aiheuttaa tavallista vähemmän päästöjä. Useita muitakin laadun luontoystävällisyyden puolesta ansaittujen sertifikaattien lisäksi puhtaasta ja huippulaadukkaasta villasta lisätakeena merkin tuotteilla on Woolmark-sertifikaatti, joka myönnetään vain korkealaatuisinta materiaalia käyttäville vaatemerkeille.

Johanin klassisen tyylikäs kahdella vetoketjulla varustettu villahaalari on hyvä esimerkki huippulaadukkaasta lastenvaatteesta, joka on valmistettu myös mahdollisimman luonnonmukaisesti ja vähintään osittain kierrätettyjä materiaaleja käyttäen. Haalaria on myös saatavilla tyylikkäissä väreissä, joten vaihtoehtoja löytyy. Miten olisi klassisen ruskea villahaalari? Ehkä pirteän punainen tai keltainen? Valinta on sinun, mutta korkea laatu on taattu, väristä välittämättä.