Vaatteet

Suositut filtterit
47 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kenzo-vaatteet rohkean ja rajattoman muodin edelläkävijänä

Oletko jo tutustunut päät kääntäviin Kenzo-vaatteisiin? Japanilaisen muotisuunnittelijan Kenzo Takadan luomien tuotteiden menestys alkoi jo vuonna 1970 Pariisissa ja niiden menestystarina jatkuu edelleen. Brändi on tunnettu laadukkaista vaatteistaan, asusteistaan sekä ainutlaatuisista hajuvesistään. Kenzon positiivisuuden ja vapauden viesti näkyy vahvana brändin vaatteissa. Kenzon nettisivujen mukaan brändin rohkea ja rajaton muoti juhlistaa luontoa ja kulttuurista monimuotoisuutta.

Kenzo-vaatteita nappaat itsellesi brändin seuraavista tuotekategorioista Zalandolta: Kenzo (Kaikki), Kenzo Home sekä Kenzo Kids. Kun haluat selailla monipuolisesti kaikkia Kenzon tuotteita, valitse Kenzo (Kaikki). Kenzo Home Vaatteet tarjoaa naisille ja miehille vastustamattoman ylellisiä puuvillaisia ja tietenkin eläimellisesti tai luontoaiheilla koristekirjailtuja kylpytakkeja sekä rantapyyhkeitä. Valikoiman tuotteet ovat myös upea luksuslahjaidea. Valikoimasta löydät niin klassisia kuin trendikkään räväköitä värejä.

Kenzo Kids antaa värien loistaa harmaanakin päivänä

Kenzo Kids antaa värien loistaa. Brändin tuotekategoriasta löydät veikeän positiiviset lasten ja nuorten vaatteet. Piirrokselliset eläin- ja luontoaiheet tuovat oman piristysruiskeensa näihin suunnittelijoiden vaateluomuksiin. Lastenvaatemallistosta löydät muun muassa eläimellisiä puseroita ja neuleita kuten collegepaitoja, neuletakkeja, huppareita sekä vetoketjullisia collegetakkeja. Värikkäät paidat ja topit, kuten t-paidat, pikeepaidat, pitkähihaiset paidat ja kauluspaidat tuovat niin hauskuutta kuin asennettakin lasten ja nuorten pukeutumiseen. Tuotteet ovat helposti yhdisteltävissä vaikkapa Kenzo Kids Lasten housujen kategorian tuotteiden kanssa.

Kenzo Vaatteiden Lasten housut ovat niinikään väreillä, tyylikkäillä logoteksteillä, jännittävillä graafisilla printeillä sekä eläin- ja luontoaiheisilla teemoilla sopivasti leikitteleviä. Brändin housuvalikoimasta tilaat lapsille ja nuorille esimerkiksi korkealaatuiset leggingsit, näyttävät verryttelyhousut sekä nätinväriset Bermuda-housut ja shortsit. Löydä lasten uudet suosikit myös persoonallisista kaiken kirjavista hameista ja uima-asuista. Perheen pienimmille tai kerrassaan ihastuttavaksi varpajaislahjaksi ystäville tai sukulaisille suosittelemme Kenzon kutkuttavan suloisia Ensiaskelkenkiä.

Ole rohkeasti oma itsesi Kenzon Vaatteissa

Kun haluat olla rohkeasti oma itsesi, valitse Kenzo-vaatteet Zalandolta ostoskoriisi. Suosittuja Kenzon Vaatteita naisille ja miehille ovat yläosista muun muassa väreillä ja raikkailla printeillä ilottelevat takit, neuletakit, collegetakit kauluspaidat, collegepaidat, lyhythihaiset t-paidat sekä mekot ja hameet. Kenzon tavallisuudesta poikkeavissa farkuissa, suorissa housuissa sekä collegehousuissa erotut myös epäilemättä joukosta omaksi eduksesi. Asusteet ja kengät juhlistavat värien hurmaa sekä poikkeuksellisen mieleenpainuvia ja upeita eläin- ja kukkakuoseja. Anna siis tyylisi puhjeta vihdoinkin nupusta kukkaan ja nappaa sivustoltamme uudet ihanat Kenzon lempituotteesi, esimerkiksi kauniit korkeavartiset kukka- tai matalavartiset tiikerisneakerit.

Kenzo ei ole turhaan ollut muoti-ikoni jo yli puolen vuosisadan ajan. Japanilaisten ja länsimaisten trendien tuntemus, rajaton väreillä ilottelu, Kenzon tavaramerkiksi muodostunut tiikerikuosi sekä herra Kenzo Takadan luomistyön alkuaikojen rohkeus tuoda itseään ja inspiraationsa tuotteita esille ovat vain muutamia syitä Kenzon Vaatteiden, parfyymien ja asusteiden suosioon. Anna sisäisen tiikerisi päästä valloilleen ja valitse omat massasta erottuvat suosikkisi Zalandolta jo tänään.