Vaatteet

Suositut filtterit

Suloiset Mainio Vaatteet perheen pienimmille

Mitä mielikuvituksellisempaa, sen parempi – ainakin lastenvaatteiden kohdalla. Kukapa haluaisi pukea eskari-ikäistään mustaan tai harmaan eri sävyihin. Tämän ovat ymmärtäneet myös Mainio Vaatteiden suunnittelijat. Mainio tarjoaa pukeutumiseen kauniita, maanläheisiä värejä sekä mielikuvituksellisia kuoseja. On pikkuruisia monstereita, suloisia eläimiä ja tietysti ihania kukkasia. Kaikki kuviot on suunniteltu hyvin maltillisesti. Tämän lisäksi heille, jotka kaipaavat vieläkin yksinkertaisempia vaatteita, löytyy yksivärisiä housuja, paitoja ja mekkoja. Kaikki kuviot on myös suunniteltu lapsille, heidän ikätasoaan silmällä pitäen.

Suloisista kuoseista huolimatta on Zalandon Mainio-malliston vaatteita helppo yhdistellä toisiinsa – ne on tehty yhteensopiviksi. On suloisia settejä sekä muutoin vain harkitusti suunniteltuja, toisiinsa sopivia uniikkeja vaatekappaleita, jotka erottuvat edukseen nykyisin aina vain kasvavasta lastenvaatevalikoimasta. Näistä yhdistelet helposti mitä ihanampia asukokonaisuuksia sekä päiväkoti- että kouluikäisille. Koot vaihtelevat 86 sentin ja 140 sentin välillä.

Mainio Vaatteita voi pukea myös ympäri vuoden. Zalandon valikoimasta löydätkin kaikenlaista niin kesähelteille kuin kylmempiin talvikeleihinkin – aina ihanista, lyhythihaisista mekoista collegepaitoihin ja pyjamoihin. Vaatteita on niin arkeen kuin juhlaan. Vaatteet ovat siis erittäin monikäyttöisiä. Iso osa mallistomme vaatteista on myös sukupuolineutraaleja, joten esikoisen kasvettua niistä ohi voi ne siirtää kuopuksen kaappiin.

Varmaa mukavuutta ja kestävyyttä

Lapset ovat monessa suhteessa varsinaisia kriitikkoja. Jos ruoka ei maistu, sitä ei syödä; jos vaatteet kiristävät, puristavat ja hiertävät, niitä ei käytetä. Vanhemmille tämä on varmasti tullut tutuksi. Tästä syystä perheen pikkupomojen kohdalla kunnon vaatteissa ei kannata kitsastella. Luottopaitaan kiukkuisempikin kriitikko sukeltaa aina mielellään. Zalandon lastenvaatevalikoima onkin lapsille tehty, lasten toiveet huomioiden.

Mainio Vaatteiden suunnitteluvaiheessa on panostettu siihen, että ne ovat mahdollisimman mukavia yllä. Kaulukset eivät saa kuristaa, resorit raapia herkkää ihoa tai kangas kutittaa. Myöskään pyjama ei saa pitää lasta hereillä öisin. Vaatteet ovat myös turvallisia. Niistä ei roiku irtonaisia osia, jotka voisivat jäädä kiinni paikkoihin, eikä naruja, jotka voisi vahingossa kiskaista liian kireälle. Turhat napit, nepparit ja vetoketjut on jätetty pois, joten omatoimisimmatkin ”minä itse” -tyypit voivat harjoitella pukeutumista.

Lapsuus on yhtä suurta seikkailua sekä vauhdikkaita leikkejä, joten lasten vaatteilta vaaditaan paljon kestävyyttä. Mainio Vaatteet onkin valmistettu laatukankaista, joita möyriminen, kiipeily tai konttaus eivät ihan heti kuluta puhki. Puuvilla joustaa eikä estä notkeimpienkaan voimistelijoiden spagaatteja, pehmeä sametti taas lämmittää mukavasti ahkeraa luistelijaa. Vaatteet eivät veny tai menetä muotoaan, vaikka ne kovalle koetukselle toisinaan joutuvatkin pienen seikkailijan laskiessa pulkkamäkeä, pelatessa hippaa tai suunnatessa raketilla avaruuteen.

Mielikuvitusleikkien mahdollistaja myös tulevaisuudessakin

Me Zalandolla pidämme erittäin tärkeänä sitä, että lapset voivat seikkailla ja tutkia tätä suurta maailmaa vielä tulevaisuudessakin. Siksi pyrimme aktiivisesti etsimään keinoja, joiden avulla säästää luonnonvaroja myös jälkipolville. Niinpä pyrimme tarjoamaan mahdollisimman paljon tuotteita, jotka kestävät ja joita ei tarvitse uusia kausiluonteisesti.

Mallistomme Mainio Vaatteet kantavat kestävän kehityksen leimaa, mikä tarkoittaa, että ne on tuotettu joko suurilta osin tai jopa kokonaan luomukuiduista sekä kierrätetyistä materiaaleista. Valmistusprosessin aikana on turhat kemikaalit jätetty pois ja siinä on noudatettu tiukkoja ympäristöstandardeja. Tämän ansiosta vaatteet ovat turvallisia sekä käyttäjilleen että ympäristölle.

Ympäristön kannalta on myös hyvä investoida lastenvaatteisiin, jotka eivät hajoa heti pian oston jälkeen, vaan kestävät mahdollisimman pitkään hyvinä. Mainio Vaatteet kestävätkin paljon kulutusta, mikäli niistä pitää hyvää huolta. Muista siis lukea pesuohjeet tarkasti, jotta perheen pienimmät voivat käyttää suosikkivaatteitaan, kunnes kasvavat niistä ohitse.