Vaatteet

Suositut filtterit
2 126 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.
wissxo
wissxo
4 tuotetta

Mango vaatteet - viimeisimmät tyylit kukkarolle sopivasti

Mango on tullut Suomessakin tutuksi pirteän, ajan hermolla olevan käyttömuodin ystävien keskuudessa. Tämä espanjalainen high street -merkki tarjoaa monipuolisen valikoiman pinnalla olevia tyylejä, joihin monilla on varaa. Miesten ja naisten mallistoista löydät myös runsaasti unisex-tyyliin sopivia vaatteita, mutta Mango tarjoaa paljon vaihtoehtoja sähäkkää, naisellista juhlapukeutumista kaipaaville. Löydät niin vartaloa nuolevat linjat kuin trendikkäät oversize-leikkaukset helposti Zalandolta.

1980-luvulla perustettu muotiliike on kasvanut maailmanlaajuisesti tunnetuksi brändiksi käytettävien mutta aina trendikkäiden vaatteidensa ansiosta. Löydät tänäkin päivänä viimeisimmät tyylit ja vaatekaapin kestosuosikit pikkurahalla. Kannattaakin panostaa muutamiin perustyyleihin ja rakentaa ympärille ajankohtainen look joitakin osasia vaihtamalla. Voit valita vaikkapa hillityn kauluspaidan kaveriksi trendikkään midimittaisen alaosan tai asustaa perusfarkut catwalkeilta kopioidulla yläosalla.

Valikoima on monipuolinen ja tiuhaan päivittyvä, joten löydät varmasti omasi. Kaipaat sitten viimeisintä trendilookia tai ripausta glamouria arkeen, kannattaa tarkistaa valikoima usein. Zalandolla voit nimittäin säästää jo ennestään edullisista hinnoista.

Mango trendimuoti pitää vaatekaappisi ajan tasalla

Löydä monipuoliset mallistot kausipukeutumiseen, töihin tai vapaa-aikaan. Vedä yllesi muhkea, klassisen tyylikäs musta toppatakki, kun pakkaset paukkuvat. Tämä high street -brändi tarjoaa laadukkaat käyttövaatteet kaikkien saataville. Tai valitse trendikäs, maksimittainen villakangastakki, joka pitää sinut taatusti lämpimänä pohjoisen viimassa. Talvilookin kruunaa muhkea, yksivärinen poolokaulusneule - valittavanasi on useita värivaihtoehtoja.

Muhkea vuorillinen keinonahkatakki sopii niin naiselliseen, miehiseen kuin unisex -tyyliinkin. Yhdistä fiiliksen mukaan vaikka rentoon raitapaitaan, farkkuihin tai neulemekkoon - yksi vaatekappale muuntuu hetkessä teemasta toiseen. Keinonahkahousut taas saavat sopivasti kontrastia rentoon neuleeseen yhdistettynä. Tai valitse bileisiin yllesi niukka virkattu halterneck-toppi ja suuret korvakorut.

Mekkoihin hurahtanut tietää, että niitä ei koskaan voi olla liikaa. Mangon valikoimista löydät kattavasti kauden trendityylit ja klassiset linjat, minimittaisesta maksimekkoihin. Mekko sopii niin biitsille kuin palaveriin - valittavanasi on kaikkea spagettihihaisista kesämekoista pitkähihaisiin lämpimiin tyyleihin.

Muotia, joka kestää aikaa ja käyttöä

Mango tunnetaan muodin ystävien keskuudessa pikkuisen parempana käyttömuotimerkkinä. Vaatteet kestävät yleensä käyttöä, eikä kaikesta ole pakko luopua, vaikka trendit vaihtuvatkin. Voit kääntää katseita ja antaa vaikutelman luksusmuodista, jos niin haluat.

Löydät Mangolta monipuoliset ratkaisut käytännölliseen, mutta pirteään vapaa-ajan pukeutumiseen. Eikä bisnespukeutumisenkaan tarvitse olla tylsää, kun valitset yllesi hyvälaatuista high street -muotia. Löydät esimerkiksi klassiset, hyvin leikatut ja skarpit bleiserit epätavallisissa värivaihtoehdoissa ja muodikkaissa linjoissa. Tai perinteiset suorat housut saavat uutta eloa, kun valitset materiaaliksi huipputrendikästä pehmeää keinonahkaa. Jos taas viihdyt ikityylikkäässä mustassa ja klassisissa leikkauksissa, löydät laadukkaat vaatteet sinunkin makuusi.

Tämä espanjalaismerkki tunnetaan tyylikkäiden yksiväristen perusvaatteiden lisäksi räväköistä printtikuoseista. Voit kokeilla vaikkapa pukeutua päästä varpaisiin leikkisään pallokuvioon. Tai kokeile rohkeasti yhdistellä eri printtejä. Kunhan värit ovat kohdillaan, voit löytää yllättävän hyvin toimivia yhdistelmiä.