Vaatteet

Suositut filtterit
53 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Primitive-vaatteet suoraan Los Angelesin skeittimaailmasta

Katurullalautailun ammattilainen, muusikko Paul ”P-Rod” Rodriquez perusti kahden ystävänsä kanssa skeitti- ja skeittivaatekauppa Primitiven Plan B:n sponsoroimana vuonna 2008. Se pyöritti suosittua kivijalkaliikettään Los Angelesin Valleyssa kahdeksan vuotta, kunnes siirtyi vuonna 2016 tukku- ja verkkokauppaan. Skeittimaailman asiantuntijoina merkki keräsi vuosien varrella aina vain enemmän suosiota ja nykyään voidaan sanoa, että Primitive on todellakin ansainnut suuren suosionsa ja klassikkostatuksensa.

Primitive on tullut tunnetuksi erityisesti verryttelyasuistaan, paidoistaan ja takeistaan. Se on pysynyt vuosien saatossa mukana trendeissä ja tehnyt muun muassa useita yhteistyökokoelmia manga- ja animesarjojen kanssa. Printtipaita, logohuppari ja rennot farkut luovat klassisen skeittilookin helposti. Rennot verryttelyhousut ovat mukavassa ja sporttisessa pukeutumisessa avainasemassa, mutta Primitiven maailmaan pääset helposti mukaan jo raflaavalla printtipaidalla tai mukavalla hupparilla.

P-Rod tuntee niin laudat kuin vaatteet

Iso osa Primitiven imagoa ovat monipuolisesti suunnitellut skeittilaudat. Rodriquez jätti vuonna 2014 sponsorisopimuksensa Plan B:n kanssa ja Primitive laajentui Primitive Skateboardingiksi. Merkkiä on kuitenkin kiitetty myös siitä, että se on panostanut lautojen lisäksi laajaan valikoimaan vaatteita, jotka pysyvät mallistosta toiseen uskottavan näköisinä ja laadultaan moitteettomina. Vaatteissa ovat yhtä tärkeinä elementteinä käytännöllisyys ja käytettävyys sekä tyyli.

Primitive on tehnyt yhteistyötä animesarjojen, kuten Naruton ja Dragon Ballin, mutta myös muusikoiden kanssa. Eräät musiikkimaailman kirkkaimmista tähdistä ovat luoneet yhteistyömallistoja Primitiven kanssa. Brändille on tärkeää tarjota kannattajilleen laatua ja se on muun muassa toiminut yhdessä kenkämerkkien Niken ja Vansin kanssa. Merkin mallistoista paistaa ilo ja ylpeys skeittimaailmasta ja omasta työstä. Shoppaa Zalandolta omaankin kaappiisi Primitiven asennetta.

Primitive-vaatteet tarjoavat rennon lisän vaatekaappiisi. Yhdistä rento t-paita farkkuihin ja suosikkilenkkareihin, ja vaihda vain kesällä shortsit tilalle. Makusi mukaan voit valita eleettömän ja tyylikkään yksivärisen paidan pienellä logolla tai rohkealla printillä varustetun graafisemman paidan. Kokeile esimerkiksi selkeää blokkiraitapaitaa kapeiden farkkujen ja bleiserin kanssa. Valinnanvaraa Zalandolta löytyy varmasti, kun selaat valikoimaa sillä silmällä.

Laadukasta Primitive-katumuotia suurella sydämellä

Musiikki ja skeittauskulttuuri ovat ne kaksi asiaa, jotka inspiroivat Primitiveä, mikä on auttanut monia skeittareita samaistumaan merkin fiilikseen. Jos rento, musiikista innoituksensa saanut katumuoti on juttusi, löydät mallistosta varmasti vaatekaappisi uudet valopilkut. Tsekkaa Primitiven hupparit, jotka voit yhdistää mieleiseesi alaosaan. Primitiven vaatteilla on taipumus tehdä käyttäjänsä olo mukavaksi ja itsevarmemmaksi, sillä ne auttavat ilmaisemaan omaa tyyliäsi ja persoonaasi selkeämmin ja näyttävämmin.

Primitiven vuosien kokemus ja vahva skeittaustausta luovat vahvan perustan tälle katumuodin nuorelle klassikolle. Sillä ei ole väliä, milloin olet viimeksi – vai oletko koskaan – ollut laudan päällä. Primitiven vaatteilla tyylisi saa taatusti nostetta, sillä laadukkaat, hyvin leikatut, mutta rennot vaatteet ovat aina muodissa. Nappaa omat, asennetta uhkuvat vaatteesi helposti Zalandon verkkokaupasta.