Vaatteet

Suositut filtterit
107 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Rukka-vaatteet edustavat suomalaista huippuosaamista

Rukka on jo vuodesta 1950 asti toiminut pitkän linjan suomalainen vaatemerkki, joka on tunnettu laadukkaista urheilu- ja ulkoiluvaatteistaan. Rukan vaatteet tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja pukeutumiseen erilaisiin aktiviteetteihin arkisesta liikkumisesta aina huipputason kilpaurheiluun saakka. Vapaa-ajalle brändin tuotteet tuovat mukanaan puolestaan mukavan liikunnallista fiilistä.

Aktiivisen liikkujan ykkösvalintoihin kuuluvat Rukka-vaatteet on valmistettu tiukkoja laatustandardeja noudattaen. Käyttömukavuus, ensiluokkainen säänkesto ja monipuolista toiminnallisuutta edistävä toimivuus takaavat brändin vaatteiden käyttäjille hyvät oltavat vaikeissakin oloissa ja rankoissa aktiviteeteissa. Lajikohtaisten tuotteiden lisäksi tarjolla on paljon laadukasta vapaa-ajan vaatetta, sekä monikäyttöisiä urheiluvaatteita.

Meillä Zalandolla löydät brändin valikoimasta paljon erilaisia pukeutumisvaihtoehtoja miehille ja naisille. Pohjoismaisissa oloissa suunnitellut ja vaihteleviin sääoloihin soveltuvat laatutuotteet ovat tyyliltään selkeälinjaisia ja käytännöllisiä. Värimaailmoista löytyy perinteisten tummien sävyjen ohella paljon myös räväkämpiä, liikkumiseen piristettä tuovia värejä. Merkin tuotteita on helppo yhdistellä ja niitä on saatavilla jokaiseen vuodenaikaan sopivina.

Rukan treenivaatteet lukemattomiin lajeihin

Erilaisiin lajeihin soveltuvia pukeutumisvaihtoehtoja löydät brändin tarjonnasta runsaasti. Rukan treenivaatteet ovat mainio harkinnan kohde etsit sitten sopivaa puettavaa pyöräily- tai juoksulenkille, saliurheiluun tai kylmiin oloihin erilaisten talvilajien parissa. Vaatemerkin tuotteet kestävät kovaa käyttöä ja mahdollistavat aiempaakin parempia suorituksia teknisillä ominaisuuksillaan.

Lenkkeilyyn ja pyöräilyyn löydät erinomaisista hikeä hylkivistä materiaaleista valmistettuja Rukan treenivaatteita, kuten trendikkäitä trikoita. Laadukas polyesterikangas siirtää hikeä pois iholtasi, eikä asujen materiaalit rupea hiertämään tai puristamaan pitkienkään lenkkien aikana. Poimi yllesi mieluisat värit perinteisestä mustasta huomiota herättäviin kirkkaisiin värimaailmoihin, lisää tarvittaessa päälle brändin päällysvaatteita ja olet valmis erinomaisiin urheilusuorituksiin.

Talviurheilulajeihin ja kylmään talviarkeen Rukka-vaatteet antavat sekä tyylillisesti, että ominaisuuksiltaan paljon vaihtoehtoja. Brändin takit ovat suorastaan käsite jo itsessään. Ulkoiluvaatteiden eliittiin jo vuosikausia kuulunut Rukan anorakki suojaa tuulelta ja vedeltä mainiosti. Yhdistettynä vaatemerkin aluskerrastoihin ja useisiin saatavilla oleviin housumalleihin, voit luoda itsellesi sopivan vaateparren niin lasketteluun, kuin vaeltamiseenkin.

Löydä tyylikkäät urheiluvaatteet kaikkiin sääoloihin

Rukan valmistamat tuotteet sopivat kaikenlaisiin sääoloihin. Parhaimmillaan ne toimivat monipuolisesti myös useammissa eri lajeissa. Tästä hyvänä esimerkkinä toimikoon sekä pyöräilyä ja juoksua harrastavien suosioon nousseet kaksikerroksiset urheilushortsit. Napakasti istuva aluskerros hylkii hikeä ja pysyy hyvin paikallaan liikkeessä, kun taas kevyt päällyskerros tarjoaa shortseille näyttävyyttä ja trendikkyyttä.

Urheiluvaatteeksi välikausilla ja tuulisessa säässä sopii mainiosti Rukan tuuli- ja verkkatakit. Pieneltä sateelta ja navakaltakin tuulelta suojaava päällystakki on hyvä lisävaate monessakin lajissa. Kylmimpiin keleihin muiden vaatteiden alle kannattaa ehdottomasti pukea brändin aluskerrastot ja päällysvaatteeksi jokin näyttävistä toppatakeista. Rukka-sadetakki on puolestaan pitänyt tyylinsä lähes koko yrityksen historian ajan ja jatkaa edelleen aktiivisten ihmisten suojaamista sateelta ensiluokkaisen hyvin.

Tekniset ominaisuudet, kuten suoja sateelta, tuhti lämmöneristys ja sisäurheilussa erityisesti vaadittu joustavuus eivät vähennä brändin tuotteiden muodikkuutta tai tyylikkyyttä. Klassiset mustat ja valkoiset värit ovat toki pelkistetyn komeita, mutta saatavilla on myös paljon kirkkaita sävyjä ja luonnosta vaikutteita ottaneita seesteisiä värimaailmoja.