Vaatteet

Suositut filtterit
659 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Vansin vaatteet istuvat urbaaniin tyyliin

Vans on 1960-luvulla Kaliforniassa perustettu urbaaniin muotiin keskittyvä vaatemerkki. Vans-vaatteet tarjoavat todellisia katumuodin klassikoita, näyttäviä vaateratkaisuja arkeen ja vapaa-aikaan, sekä mukavasti särmää ja väriä.

Vansin vaatteiden rento ja sopivan rosoinen ilme on tullut tutuksi valtaosalle erityisesti laadukkaista tennareistaan. Laajan jalkinevalikoiman ohella brändin tarjonnasta löydät meillä Zalandolla huiman määrän lähes kaikenlaisia vaatekappaleita. Rennot t-paidat ja hupparit kuuluvat jokaiseen päivään. Reilusta valikoimasta erilaisia housuja ja takkeja löydät puolestaan asukokonaisuuksiasi täydentävät alaosat ja päällysvaatteet.

Vaatemerkin mukavuutta ja arkiseen tyyliin sopivan ripauksen trendikkyyttä huokuvasta vaatevalikoimasta pääsee kaiken lisäksi nauttimaan kutakuinkin kaikenikäiset laadun ystävät. Nuorille ja nuorekkaille aikuisille tarjontaa löytyy luonnollisesti joka lähtöön, mutta brändin mainiot tuotteet ovat saatavilla aivan vastasyntyneistä lähtien kaikille. Kaikenikäiset pojat ja tytöt, naiset ja miehet, löytävät kaikki tyylikästä streetwear-ilmettä Vansin tuotteiden valikoimasta.

Vans-tennarit valikoiman kärkituotteina

Brändi aloitti toimintansa jo 60-luvulla jalkineista, eikä Vansin tennarit juuri esittelyjä kaipaakaan. Erityisesti skeittarien suosioon alun perin nousseet jalkineet raivasivat hyvinkin nopeasti tiensä myös tyylikkään rentoon katu- ja vapaa-ajan muotiin. Vaatemerkin tennarit ovat edelleen muusta laajasta tarjonnasta huolimatta se suosituin ja tunnetuin osa Vansin tarjontaa.

Tennareissa alkujaan miellytti skeittareita hauskan omaperäinen ja rento ulkoasu, sekä hyvän pidon antanut jämäkkä kumipohja. Samat ominaisuudet löytyvät edelleen Vansin makeissa jalkineissa. Tyylikkyys ja katu-uskottavuus on nyt vain saatavilla brändin alkuaikoja huomattavasti laajemmassa kaavassa ja mitä erilaisemmin tyylein. Malleja löydät matalin ja korkein varsin, kangas- ja nahkavaihtoehtoina, sekä tietysti erittäin monipuolisin kuosein varustettuna.

Vans-tennareiden valikoimasta löydät kutakuinkin kaikkia kokoja pienten vauvojen ensikengistä oikeasti suuriin kokoihin. Ajan hermolla ja uusimpia trendejä seuraavat värimaailmat ja erilaisiin makuihin sopivat printit tarjoavat puolestaan ulkonäöllisiä vaihtoehtoja, joista jokaiselle löytyy varmasti mieluisa tyyli. Pue jalkaasi klassisen tyylikkäät valkoisella raidalla koristetut muuten yksiväriset Old Skool -mallit, tartu rohkeasti johonkin rajoitetun ajan myynnissä olevaan erikoiskuosiin tai poimi matkaasi jokin muu kymmenistä eri kuosi- ja värivaihtoehdoista.

Löydä mainio vaatevalikoima jokaiseen päivään

Tennareista tuttu asenne ja värikkyys on siirtynyt hienosti myös muuhun brändin tarjontaan. Vansia on voinutkin jo pitkään pitää kenkämerkin sijaan nimenomaan hyvinkin kokonaisvaltaisena katumuodin osaajana.

Meillä Zalandolla on tarjota Vansin vaatteet jokaiseen päivään. Rentoon skeittaukseen sopii tennareiden kaveriksi hyvin jokin brändin tyylikkäistä huppareista, omaan makuun istuvat housut, sekä jokin merkin tarjonnassa paikkansa vakiinnuttaneista lippiksistä. Siistiä vapaa-ajan tyyliä hakiessa kokeile yhdistää rennon tyylikkäisiin chinoihin komea kauluspaita.

Vansin vaatteilla pukeudut halutessasi päästä varpaisiin. Paitojen, kenkien ja housujen ohessa valikoimasta löydät nimittäin todellakin myös lippikset, laukut ja jopa sukatkin. Välikausille sopivat takit ovat omiaan hieman viileämmille keleille, kun taas kesän lämmössä voitkin pukeutua Vansin shortseihin. Etsiessäsi urbaania tyyliä monipuolisesti, olet todellakin oikeassa paikassa.