Mallisto

236 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Arvostatko kengissäsi pohjoismaista twistiä? Vagabond tekee jalkineita itsetietoisella asenteella, jalkineet heijastavat viimeisiä trendejä omaperäisellä tavallaan. Brändin naisten ja miesten kengissä on mukavasti mausteita huipputrendikkäisiin asukokonaisuuksiin.

Vagabond taitaa simppelin toimistotyylin salat. Viehättääkö sinua minimalistisuus? Voit olla chic brändin paksupohjaisissa tennareissa, jos yhdistät ne vaikka lantiolta levenevään kepeään minimekkoon. Lisää hillittyyn asuun yksinkertaisesti leikattu lyhythihainen jakku. Gigi Hadid yhdistää platform-tennarinsa reilusti farkkuihin. Yläosan hän kerrostaa esimerkiksi pitkällä neuletakilla ja lyhyellä nahkatakilla. Asussa toimisivat myös korokepohjaiset ballerinat! Miesten Vagabond tuo varmuutta vaativaankin konttoriasuun. Sen nilkkurit ja nauhakengät sulautuvat istuvien pukujen ja asiallisten trenssien seuraan. Eivät ne tosin yhtään vierasta farkkujakaan!

Vagabond edustaa coolia tyylikkyyttä

Vagabond on suunnitellut jalkineensa klassisella vivahteella. Niissä on viileää selkeyttä, joka on kuin häivähdys pohjoisen luonnon raikkautta. Eleganteissa kuoseissa on myös hitunen eksoottista vaaran tuntua. Ilottele nahan ja tekstiilin yhdistelmillä ja pelkistetyn tyylikkäillä tekstuuripinnoilla! Oletko innostunut matalakantaisten kenkien muodikkuudesta? Kelpaisivatko katutyyliisi ikinaiselliset slingbackit? Ehkä tahdotkin räväkämmät nilkkaremmit ja rohkeat korot. Ylellisen tuntuisissa miesten kengissä on ripaus retroa, herraskaista kiiltoa ja pehmeän tuntuista pintaa. Ne inspiroivat sinua käyttämään mielikuvitusta ja rakentamaan jännittäviä kontrasteja asuusi.

Miesten kenkien väripinnoissa on näyttävää vaaleutta ja neutraaleja maavärejä. Utuiset pastellit antavat naisen vaatetukseen herkkyyttä. Voit tehdä koko asusta eteerisen vaalean tai tehostaa vain haluamiasi kohokohtia kontrastiväreillä. Tummien ja klassishenkisten perusvärien joukossa sinua houkuttelevat herkulliset trendisävyt.

Asustaminen on luovuutta. Toteuta ainutlaatuinen lookisi miksaamalla erilaisia tyylejä persoonallisesti keskenään. Yhdistä sporttiset jalkineet miehekkään tietokonesalkun tai feminiinisen käsilaukun kanssa. Asiatyylin kengät saavat räväkkää vastapainoa vaikkapa kukallisesta tai nahkaisesta repusta. Tehostaisitko ilmettä vielä hätkähdyttävillä aurinkolaseilla ja niiden tyyliin sointuvilla huiveilla?

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua