Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Lisää kokoja
701 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Hurmaavat, rakastetut Valentino-käsilaukut ovat täällä! Italialaisen, perustajansa ja muotisuunnittelija Valentino Garavanin mukaan nimetyn merkin luomuksiin kuuluu tilavia kasseja, siroja olkalaukkuja ja viehättäviä clutcheja. Värimaailma on runsas ja herkullinen, ja laukkujen ilmeen viimeistelee brändin ajaton ja kaunis logo.

Valentino on käsilaukkujen konkari: Milanolainen muotitalo perustettiin 60-luvulla, ja brändi on jo kauan kuulunut huippumuodin kärkikastiin. Laukkujen ilme on klassinen ja naisellinen, mutta muotivärit sekä kiehtovat materiaalit ja tekstuurit luovat niihin modernin tunnun. Laukkumallit vaihtelevat minimalistisen selkeistä hurmaavan näyttäviin. Yksityiskohtina nähdään näyttäviä solkia ja ketjuja, laadusta kielivät ryhdikkäät materiaalit ja huolellinen viimeistely.

Valentino by Mario Valentinon käsilaukut viimeistelevät tyylin kuin tyylin!

Valentinosta on sekä arjen luottokasseiksi ja juhlahetken kauniiksi yksityiskohdiksi. Tilavat shopping bag -mallit sopivat niin bleiserin ja farkkujen kuin jakkupuvunkin kanssa, ja mukana kulkevat helposti kaikki sujuvan arjen ja työelämän tärkeät elementit kännykästä tablettiin. Työelämään sopivat loistavasti myös trendikkäät isot käsilaukut, joita voi kantaa niin olalla kuin kädessäkin. Useampi osasto auttaa pitämään tavarat järjestyksessä, kiehtovat yksityiskohdat ja väriyhdistelmät taas tekevät laukusta osan asukokonaisuuttasi! Materiaalivalikoima on runsas: löydät niin raikkaita pastellisävyjä, rohkeaa kiiltävää punaista, liskokuosia kuin tummansinistä ja mustaakin. Ajattoman ilmeen ansiosta laukuista muodostuu nopeasti kestosuosikkeja, joiden pariin palataan vuodesta toiseen.

Sirot olkalaukut puolestaan sopivat vapaa-ajan viettoon. Ne on helppo yhdistää niin sähäkkään illanvietto-lookiin kuin kauniiseen kesämekkoon tai urbaaniin asukokonaisuuteen. Laadukkaat ja kauniin yksityiskohdin koristellut Valentino-laukut luovat asuun huolitellun sävyn! Iltapuvun tai juhlamekon seuraksi sopivat tietenkin klassiset clutchit. Pikkulaukut ovat myös osa rentoa, mutta huoliteltua vapaa-ajan asua. Arjen luksusta puolestaan edustavat kauniit, viehättävän väriset Valentinon lompakot!

Yhdistät helposti